Hannibal Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Am o presimtire e pacaleala de 1 aprilie. Mergem pana acolo ca sa avem de unde pleca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Exact.Intrebarea este: a trecut cineva pe acolo sa vada daca s-a deschis? Am sa trec eu azi sa vad care-i treaba, mi-a dat mesaj ieri Adi da inca n-am vorbit, trec si apoi dau sfoara-n tara ca e la doi pasi de munca mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 pai te asteptam cu drag si spor, dar vezi ca azi e 1 aprilie si sper sa nu-ti treaca ceva prin cap sa ne trimiti pe acolo doar de placere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Dupa cum spunea un clasic in viata: glumele bune sunt cele proaste facute bine! Asta nu s-ar incadra, plus ca n-as vrea sa ma linseze o haita de motoristi insetati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 E prea frig de Etruscu, si apoi nu prea cred ca putem sta inauntru, sa vedem motoarele pe fereastra....tot afara vom sta, haideti sa mai mergem o data in han, e cald, puteti veni fara motoare....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Pai atunci ajungem pe la 8 - 8.30 sa inauguram Etrusco pe 2005 vine si ursu pe la 8 ... In cazul asta... sa nu uitam borcanul cu miere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Etrusco sa fie, atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 BD-ule vii? intra si tu pe yahoo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 ...Parerea mea este totushi sa ne strangem pe la 7 acolo... Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Am mai primit ieri un sms de la Adi ca e soto deschis. Eu ajung in jur de 9 - 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Am fost acum o ora in Etrusco, se pare ca se deschide diseara,inca nu luase bere si ingrediente pt pizza, dar am vazut ca vin era asa ca m-am scos.Sa va luati tigari ca n-are.Sa nu va asteptati la cine stie schimbari majore.Eu ajung pe la 9 cred, va sfatuiesc tot asa ca sa fie totul gata.Inca erau in organizare generala de santier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate