super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Nu ma intereseaza domnisoarele ca sunt insurat si cu domnisoarele pana le convingi sa le insangerezi mai bine faci alpinism utilitar... Plus ca imi e frica de sange ,mai bine isi iei una care are 20000 km ca s-a asezat bine motorul.....Merge ca unsa...... Te-ai insurat si nu ne-ai chemat si pe noi la nunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ce om, faci nunta asa pe nevazute, si nici nu zici ceva, oricum mie imi plac fetitele alea mai mari un pic ca mine dupa actuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Hai sa vedem depasim numarul de pagini scrise ieri pe topicul militari?? Asa ca sa moara matrimoniacii de ciuda si altii de pe alte topicuri Nu zice de doua ori ca am un cheef CINE-I SIMONA??? ALTU!! h@xx0r3! : C00|, w3`r3 @|| l337 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Te-ai insurat si nu ne-ai chemat si pe noi la nunta. Pai termenul de insurat e folosit sa nu mai sara fanele pe mine..... ce om, faci nunta asa pe nevazute, si nici nu zici ceva, oricum mie imi plac fetitele alea mai mari un pic ca mine dupa actuala Nu fac nunata fara sa va chem numai ca nu vrreau sa vina boris in costum pe motor ca imi pleaca mireasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 adita....ai zis ceva de o procuroare??? pune-ma in legatura cu ea te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 O iau razna la munca ((((((((( vreau acasa...diseara se intampla ceva in Poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 O iau razna la munca ((((((((( vreau acasa...diseara se intampla ceva in Poli? daaaaa....te asteptam cu bratele deschise sau inchise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 adita....ai zis ceva de o procuroare??? pune-ma in legatura cu ea te rog! Tu tot n-ai rezolvat mai nimic? A trecut o luna! Vezi ca vineri dimineata am reminder, sa-l suni pe Balamuc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) poze cu shinu de la maree Editat Iulie 2, 2008 de aluar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 daaaaa....te asteptam cu bratele deschise sau inchise prefer inchise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 O iau razna la munca ((((((((( vreau acasa...diseara se intampla ceva in Poli? It takes two to tango.. prefer inchise... Alea ( ) sunt deschise.. ... si, cu riscul de a da in depresii, aveam acum o replica, de ar fi rosit Decaveu' pana'n strafundu' urechilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 poze cu shinu de la maree Pozele alea nu-s publice, cum e forumul asta. Next time cand pui poze de acolo, mai bine imi ceri acordul, ok? Daca iti iau si eu pozele de pe hi5 sau naiba stie ce alta aberatie si le postez aici, sigur nu te deranjeaza? So, chiar ma enerveaza poze cu mine pe forum, fara macar o aprobare, ceva! Acu' plimba ursu pana nu ma iau de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Pozele alea nu-s publice, cum e forumul asta. Next time cand pui poze de acolo, mai bine imi ceri acordul, ok? Daca iti iau si eu pozele de pe hi5 sau naiba stie ce alta aberatie si le postez aici, sigur nu te deranjeaza? So, chiar ma enerveaza poze cu mine pe forum, fara macar o aprobare, ceva! Acu' plimba ursu pana nu ma iau de tine pam...pam...nu ai cum sa iei poze de pe hai faiv....si te rog data viitoare cand nu-ti convine ceva sa dai un pm si sa vb frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 It takes two to tango.. Alea ( ) sunt deschise.. ) inchise de la voi si deschise de la mine ... si, cu riscul de a da in depresii, aveam acum o replica, de ar fi rosit Decaveu' pana'n strafundu' urechilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) pam...pam...nu ai cum sa iei poze de pe hai faiv....si te rog data viitoare cand nu-ti convine ceva sa dai un pm si sa vb frumos... Poti sa iei si de pe hi5 da' nu stii tu Data viitoare cand pui poze cu mine, da-mi un pm si intreaba-ma daca se poate, ok !!??!! LE: err, nimic, las' Editat Iulie 2, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Poti sa iei si de pe hi5 da' nu stii tu Data viitoare cand pui poze cu mine, da-mi un pm si intreaba-ma daca se poate, ok !!??!! stiu ca poti sa iei poze dar n-ai cum ca n-am cont ....stai calm ca data viitoare o sa te intreb...nu cred ca are rost sa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 nu cred ca are rost sa ... Nu se ajunge acolo nici macar vebal pentru ca estem oameni si ne putem intelege, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Nu se ajunge acolo nici macar vebal pentru ca estem oameni si ne putem intelege, nu? evident.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Nu se ajunge acolo nici macar vebal pentru ca estem oameni si ne putem intelege, nu? oameni asa slabi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Kay, va pup si fug sa halesc. oameni asa slabi?? Mai bine ne batem, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 oameni asa slabi?? dar...cum sa zici asa ceva...totusi daca si noi intre noi ne luam la harta...cine mai ramane?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) dar...cum sa zici asa ceva...totusi daca si noi intre noi ne luam la harta...cine mai ramane?? Ehh, el e flamer, daca e loc de razboi, atunci "SA FIE" va replica in orice situatie LE: ce dramatic suna, parca fac reclama unui terorist Prodigy Editat Iulie 2, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Ehh, el e flamer, daca e loc de razboi, atunci "SA FIE" va replica in orice situatie LE: ce dramatic suna, parca fac reclama unui terorist Prodigy ia sa dai niste beri azi ...ca te bagi in seama cu forta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 o sa ii zic sa vina la un meeting, da nu sari pe ea ca sacalul oricum daca citeste ce e pe aici se supara pe mine ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 lucreaza cineva prin zona P ta Muncii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate