super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Sunt super tari pozele...mai ales la pijamalutza Buburuzei se poate observa manecutza cu dantela....Sa mai zici tu ca nu te laudam...... Nu e dantela, mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Dupa o scurta consultare cu Kali am decis sa ne vedem pe la 20 in poli.Cioparika sa aduci toate cele trei cuti de table...Cine nu se prezinta insemna ca e neserios sau e fricos....Nu-i asa Buburuzo? cine semneaza condica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Dupa o scurta consultare cu Kali am decis sa ne vedem pe la 20 in poli.Cioparika sa aduci toate cele trei cuti de table...Cine nu se prezinta insemna ca e neserios sau e fricos....Nu-i asa Buburuzo? cine semneaza condica?? eu trec sa va vad juma" de ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Facem ceva diseara?Propuneri? Sa ne bem mintile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 vin si io...cand o sa termin munca..momentan,,,sunt inca prins.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Eu ies la alergat si dau si-un ocol pe la bariera sa vad ce e p-acolo. Cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 www.stiffrider.blogspot.com Poze de la intruniri de peste tot si cele de la breaza ! Nikol cred ca te vezi si tu prin ele si mai multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 hmmm......linistea noptii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 'neata copii!! La munca!! Woaa, ce vesel is azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Neata, bai! Sunt un copil fericit A inceput sa imi treaca explozia de pe fata Ma uitam eu asa in oglinda din lift in timp ce urca spre birou si ma minunam ce frumoasa sunt poopeec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Neata, bai! Sunt un copil fericit A inceput sa imi treaca explozia de pe fata Ma uitam eu asa in oglinda din lift in timp ce urca spre birou si ma minunam ce frumoasa sunt poopeec inactivitatea asta sexuala............neataaaaaa.........a....si.......mwie celor...se stiu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 inactivitatea asta sexuala...... Da... si kali mi-a zis ca as putea inlocui alergatul de seara + berea de adormit cu un prieten Daca printu pe cal alb nu vine... ce sa faca fetita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Da... si kali mi-a zis ca as putea inlocui alergatul de seara + berea de adormit cu un prieten Daca printu pe cal alb nu vine... ce sa faca fetita? vine printul pe cal negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 re ol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 vine printul pe cal negru Sau p-un RR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Buna dimineata. Tin sa va anunt pe aceasta cale ca deosebitul nostru prieten Dan Radu are mari probleme sentimentale,altfel nu pot explica numarul de duble mari consecutive exectate.Va rog fetelor faceti ceva.....La inceput am fost eu,a urmat Denisa si bine ca am plecat ca altfel nu scapa nici Cioparix.Se uita deja candid la el.. .De fapt alceva ma ingrijoreaza mai rau la Dan,nu l-am vazut niciodata atat de fericit ca in ultimele doua zile....Emana voiosie.....Dane vezi m-am indragostit de tine daia scriu atat despre persoana lu matalutza.Te periez poate iau si eu o liniutza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Discutie la mine la birou intre sef si un coleg care incearca sa isi faca credit pentru casa: - aici cel mai puternic invinge! citeste vechiul testament sa vezi care era mai puternic! Goliat sau David? - da, da' ei nu aveau nevoie de credit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 ROTFL! Made my day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 Buna dimineata.Tin sa va anunt pe aceasta cale ca deosebitul nostru prieten Dan Radu are mari probleme sentimentale,altfel nu pot explica numarul de duble mari consecutive exectate.Va rog fetelor faceti ceva.....La inceput am fost eu,a urmat Denisa si bine ca am plecat ca altfel nu scapa nici Cioparix.Se uita deja candid la el.. .De fapt alceva ma ingrijoreaza mai rau la Dan,nu l-am vazut niciodata atat de fericit ca in ultimele doua zile....Emana voiosie.....Dane vezi m-am indragostit de tine daia scriu atat despre persoana lu matalutza.Te periez poate iau si eu o liniutza.... Ha! Ai vazut ca nu te mai iubesc si ce te-ai gandit tu? Sa-l periezi pe Dan Radu, poate imi reintri in gratzii. Nu tine, fiule! Uite, Borris, ascultator, s-a carat in Grecia cand a vazut ca nu-l mai iubesc, tu ce mai stai si bananai la taste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ha! Ai vazut ca nu te mai iubesc si ce te-ai gandit tu? Sa-l periezi pe Dan Radu, poate imi reintri in gratzii. Nu tine, fiule! Uite, Borris, ascultator, s-a carat in Grecia cand a vazut ca nu-l mai iubesc, tu ce mai stai si bananai la taste? Ahhh....ai prins baietelul.....Recunosc Kali......Te vreau.....Gata acu sa vezi cum da Sonex de dracu cand e prins de Cioparix.Daca nu ai ochi pt mine ma urc in carca lu Dan Radu poate asa sunt observat...Cat despre Borisake nu mai avem ce sa zicem.....Vai de noi il pierdem...... Ma gandesc sa organizam un concurs de table .......cine pierde cele mai multe partide castiga..... Tin pe acesta cale sa-i multumesc lui Dan Radu ca nu m-a lasat sa car pe nimeni in carca pana in Grivita...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Tin pe acesta cale sa-i multumesc lui Dan Radu ca nu m-a lasat sa car pe nimeni in carca pana in Grivita...... Ai vazut cat tin la sanatatea ta ... prietenii stiu de ce . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ahhh....ai prins baietelul.....Recunosc Kali......Te vreau.....Gata acu sa vezi cum da Sonex de dracu cand e prins de Cioparix.Daca nu ai ochi pt mine ma urc in carca lu Dan Radu poate asa sunt observat...Cat despre Borisake nu mai avem ce sa zicem.....Vai de noi il pierdem......Ma gandesc sa organizam un concurs de table .......cine pierde cele mai multe partide castiga..... Tin pe acesta cale sa-i multumesc lui Dan Radu ca nu m-a lasat sa car pe nimeni in carca pana in Grivita...... Borris acum probabil ca sta cu burta in sus la soare si cu bericica langa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Tin pe acesta cale sa-i multumesc lui Dan Radu ca nu m-a lasat sa car pe nimeni in carca pana in Grivita...... Ai vazut cat tin la sanatatea ta ... prietenii stiu de ce . Te rog nu mai spune lucruri dastea ca ma ud tot......Daca sunt bolnavior tu pe cine mai bati la table?Daia ai grija de mine sa ai carne de tun........... Borris acum probabil ca sta cu burta in sus la soare si cu bericica langa el Eu sper sa fie cu burta in jos...........Sa nu se arda prea rau pe pectorali..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Te rog nu mai spune lucruri dastea ca ma ud tot......Daca sunt bolnavior tu pe cine mai bati la table?Daia ai grija de mine sa ai carne de tun........... Eu sper sa fie cu burta in jos...........Sa nu se arda prea rau pe pectorali..... Vrei sa se arda pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate