super_buburuza Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Madalusule, nu te lua dupa gura astora ca sunt rautaciosi si mistocari. M-au vazut pe mine mai mic si cu ciunga-n par si nu se mai potolesc cu mistourile. Gurule, daca nu incetezi iti bag spirala aia a ta in that one place of yours where the sun doesn't shine, ca sa zic asa . Vezi ca lumea incepe sa te ia in serios :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ce faceti tonite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Of .......Boris........Se pare ca nu ne mai iubesti...... Atentie,uni dintre noi incep sa se autoflageleze........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 Bai, azi dimineata cand plecam spre dentist, l-am vazut pe Borris la costum! E belea, frate! Arata de mori, imi venea sa-l iau acasa. Borris, mi-ai purtat noroc, n-am lesinat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 /index.php?showtopic=230800 CARE VA BAGATI?EU MI-AM PREFGATIT CORTUL SI SACII DE DORMIT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Pe bune ca nu le'am pus ca sa va fac in ciuda... BTW... Bemveul mic e de vanzare. pai, sa castig la loto.... As vrea io bemveu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 pai, sa castig la loto.... As vrea io bemveu... "Lac sa fie, ca broaste sunt destule" => "Bembeu sa fie, CA COpaci gasim", este, bre?? Veledeule, macar pune si tu pretzul, ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 2500 EUR pentru un F650 (GS daca nu ma insel?!) Hyper pret, parca mi-as da vitezana pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 "Lac sa fie, ca broaste sunt destule" => "Bembeu sa fie, CA COpaci gasim", este, bre?? Veledeule, macar pune si tu pretzul, ceva.. CA CUM AS putea spune mai bine!!!! Asta cu bemveu' e sa muor io de ciuda....(pizmas dom'le, pizmas) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 mere careva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nici un pic de animatie azi pe forum.....oricum am inteles un lucru,tre sa-si ia si baietelul costum poate il ia Kali si pe el acasa......Jordi poate merg eu la arc dar nu stiu daca pot .....sunt foarte ocupat....... Pe la cat ti-ai dori? sa merem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 care ma ia si pe mine?? sa imi dea si o casca of course, a mea e la un amic plecat in croatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Intreaba-i pe Prodigy si pe Choparica Angel nu ne-a onorat cu prezenta in seara asta Auziti lumeeeee.Bate si buburuza intr-o zi dupa ce i-a furat ca in codru si ne da lectii de viatza.....nu i-ai batut te-au lasat ei,cioparica e un domn si prodigy nu prea vedea zarurile....dar e si el domn. care ma ia si pe mine??sa imi dea si o casca of course, a mea e la un amic plecat in croatia Boris te ia ca el inaugureaza tot in grup......... Da-mi un pm cu nr tau de tel....Numai sa mergi cu parul desfacut sa creda lumea ca merg cu gagici in spate.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nici un pic de animatie azi pe forum.....oricum am inteles un lucru,tre sa-si ia si baietelul costum poate il ia Kali si pe el acasa......Jordi poate merg eu la arc dar nu stiu daca pot .....sunt foarte ocupat....... Pe la cat ti-ai dori? sa merem.... eu plec in 5 minute din pipera de la vodafone si vreau sa trec prima data pe acasa vb cind ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ca sa va fac pofta.... poate asa va mai scot din oras: Drumul a fost de wknd: Buc - Ploiesti - Valeni - Valea Siriului - Brasov - Poiana Brasov - Sibiu - Ocna Sibiului Ocna Sibiului - Sebes - Orastie - Calan - Hateg - Petrosani - Tg Jiu - Novaci - Ranca - Rm Valcea - Pitesti - Buc Man, foarte frumos! Felicitari. Sa mai bagi poze aici cand mai faci d'astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 are pe aici deja /index.php?showtopic=230924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Auziti lumeeeee.Bate si buburuza intr-o zi dupa ce i-a furat ca in codru si ne da lectii de viatza.....nu i-ai batut te-au lasat ei,cioparica e un domn si prodigy nu prea vedea zarurile....dar e si el domn. Boris te ia ca el inaugureaza tot in grup......... Da-mi un pm cu nr tau de tel....Numai sa mergi cu parul desfacut sa creda lumea ca merg cu gagici in spate.......... Guru, numa' la integrari iti sta mintea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Bai, azi dimineata cand plecam spre dentist, l-am vazut pe Borris la costum! E belea, frate! Arata de mori, imi venea sa-l iau acasa. Borris, mi-ai purtat noroc, n-am lesinat Kali si eu te iubesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ba conteaza. Macar 2-3 cm sa fie diferenta Kali incepi cu rautati dastea,nu am vb ca gresala recunoscuta nu trebuie publicata.......Mama ei de deontologie.....Mama ce ma chinuie cuvantul asta, sa-l folosesc macar odata in viatza...l-am auzit la radio de ceva timp dar nu gaseam fraza..... Hmmmm! Ciudat! In curand voi pleca la o manastire! Ma calugaresc! Si acolo nu avem voie ! Ai grija sa eviti chilia alba,in ea sade Mitropolitul Boris....... La temelie a fost asta!! Dkw vad ca-i tine hangul......cumetrei kali....Razbunare de guru nu ati avut parte pana acu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ai grija sa eviti chilia alba,in ea sade Mitropolitul Boris....... ha ha ha! Betivule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Man, foarte frumos! Felicitari. Sa mai bagi poze aici cand mai faci d'astea Boris ar face orice sa distraga atentia de la el....dar s-a udat tot cand i-a zis Kali ca e superb...Care stie unde lucreaza sa-i facem o vizita sa ne aratam dragostea si afectiunea fatza de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Kali incepi cu rautati dastea,nu am vb ca gresala recunoscuta nu trebuie publicata.......Mama ei de deontologie.....Mama ce ma chinuie cuvantul asta, sa-l folosesc macar odata in viatza...l-am auzit la radio de ceva timp dar nu gaseam fraza..... Ai grija sa eviti chilia alba,in ea sade Mitropolitul Boris....... Dkw vad ca-i tine hangul......cumetrei kali....Razbunare de guru nu ati avut parte pana acu...... E in functie de shpaga!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Guru, numa' la integrari iti sta mintea!!!! NU mental sunt integrat fizic mai am.....Problema e cum fac cu ani aia urati de Kali ,,,se poate lua cu suspendare,sau macar bilet de voie? E in functie de shpaga!!! NU raspund la provocari.....Eu nu cunosc acest cuvant........ Daca se anuntza ceva interesant diseara se baga si baietelul,ce ziceti sa facem ceva nou.....de ex la 8.30 in poli? Aceste randuri sunt pentru o minunata faptura gingasa care ne admira dar nu zice nimic spre deloc.....Este femeia cu trup de barbat care nu a mai postat de ceva timp si care nu ne onoreaza cu prezenta ei......Asteptam un post sau iese rau......Stumfitzo sa nu-mi pun mainile in solduri...... Ca incep sa dansez macarena ha ha ha! Betivule! Recunosc ca am fost dar datorita tie care mi-ai aratat calea,ai fost ca o lumina calauzitorea m-am hotarat sa ma las de bautura si sa ma apuc de droguri...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Asa Guru, fa ordine!!!! Ce-i debandada asta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Anunt important.......La chilia lui Boris programarile pt spovedani se fac la baietel pt a nu-l stresa cu chesti administrative pe Preafericitul Boris care nu prea le are cu organizarea Eu scriu eu rad......Nu e nici unul din voi la munca prin plaza sa-mi plateasca si mie telefonul?dau banii in poli........ La cat sunt uni de dusmanosi numa mira ca-l lasa pe baietel singur prin caldura asta....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate