Prodigy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Mi-o iei pe blonda pasagera ? negociem.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 du te cu incredere in vama cu trenul....eu vin pe moto Te duci in vama pana la urma? Daca ai drum in Jupiter da un tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Care pleci ma la mare shi nu ma iei shi pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Care pleci ma la mare shi nu ma iei shi pe mine? Eu Vrei sa te iau? Ne combinam la benzina si merem cu masina cuiva sau tren? Hai mah copii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) aaaa....si am primit un link fain....facem si noi asa in romanica... intr-o zi cu soare? http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/v...a_-_asa_da.html nu-mi spune mie ca aia sint incepareti intr-ale motoarelor. ca la ce trenulete faceau, daca erau la scoala vedeai o mare gramada de motoare:)) pina la urma ne stringem deseara pe undeva? Editat Iunie 27, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 nu-mi spune mie ca aia sint incepareti intr-ale motoarelor. ca la ce trenulete faceau, daca erau la scoala vedeai o mare gramada de motoare:)) pina la urma ne stringem deseara pe undeva? Ne strangem. Vreti la albastra sau acolo unde zicea Prodigy? La mare as merge si eu, dar nu weekendul asta ca n-am cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Ne strangem.Vreti la albastra sau acolo unde zicea Prodigy? La mare as merge si eu, dar nu weekendul asta ca n-am cum cum e terasa aia despre care vorbea prodigy? pe la 9:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 cum e terasa aia despre care vorbea prodigy? pe la 9:30? Nu stiu cum e ca n-am fost niciodata, dar putem incerca. Eu zic 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Ok, mi-am gasit Merg la mare cu masina Bye ppl! Seeya next week! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cum dadusi bre peste ala?? ... mare e google si puterea lui :kali: Hai mai nenea, nu te ofusca, toti "trage" concluzii on a daily basis, fie ele si erroneus boooooooriiiiiiiing. si gata, promit solemn sa nu mai dau reply-uri la prostii sau... poate doar sa mai adun post-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Nu stiu cum e ca n-am fost niciodata, dar putem incerca. Eu zic 9 Daca mergeti la 9.00 vin si eu ca la 10.00 trebuie sa ajung in alta parte... fara motor ca nu mai am ... deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 am inteles...la 9 nu am inteles unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 am inteles...la 9 nu am inteles unde La 9 vis-a-vis de SIR este o terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 La 9 vis-a-vis de SIR este o terasa Uhh?? Locatie noua? Si eu n-o stiu ? Ehh, ok, distractie placuta!! Va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Uhh?? Locatie noua? Si eu n-o stiu ? Ehh, ok, distractie placuta!! Va pup Mda, dar tu te duci la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Mda, dar tu te duci la mare Si eu ma duc la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Si eu ma duc la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Si eu ma duc la mare Dupe puosibilitatzi, cuane Borris!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 E frumod rau la terasa aia..E lipita de Magasinul ala de haine care are o shaormarie lipita de ea........Ce bine ca pot veni pe jos............ Am prins un calculator si trebuia sa-mi iau doza de forum...... PS Va dusmanesc pe toti care puteti pleca la mare La noua sunt prezent.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 E frumod rau la terasa aia..E lipita de Magasinul ala de haine care are o shaormarie lipita de ea........Ce bine ca pot veni pe jos............Am prins un calculator si trebuia sa-mi iau doza de forum...... PS Va dusmanesc pe toti care puteti pleca la mare La noua sunt prezent.... Las-o draq de mare ma hai in Austria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Am prins un calculator si trebuia sa-mi iau doza de forum...... La noua sunt prezent.... Oral/intravenos/...?!? Las-o draq de mare ma hai in Austria Altu'.... Choparica, te arde de drum lung!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Las-o draq de mare ma hai in Austria Nu ziceai ca te duci la mare? Cand pleci in Austria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 [quote name='DKWraith' date='Jun 27 2008, 02:33 PM' post='129176 Choparica, te arde de drum lung!!! mare munte choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Daca mergeti la 9.00 vin si eu ca la 10.00 trebuie sa ajung in alta parte... fara motor ca nu mai am ... deocamdata Il vandushi coane AEX pe ala de 600? Miarul e nou? Cand vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Aloooooo!!!! Astia cu mobrele intregi si functionale, stati pe cric? E sezon si voi rupetzi bodegile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate