shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ia sa dai niste beri azi ...ca te bagi in seama cu forta... OK, poate-ti mai trece lucreaza cineva prin zona P ta Muncii? Eu la podul Baneasa, oriunde o fi asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) lucreaza cineva prin zona P ta Muncii? eu am biroul pe linga hiperion. la o statie de piata muncii Editat Iulie 2, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu am biroul pe linga hiperion. la o statie de piata muncii pffffffuuuuu, deci mai lucreaza cineva asa departe de casa ca mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Make Love Not War Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pffffffuuuuu, deci mai lucreaza cineva asa departe de casa ca mine! pai creceai ca esti singura oropsita. acum sin in pipera la vodafone, deci si mai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pai creceai ca esti singura oropsita. acum sin in pipera la vodafone, deci si mai aproape da, dar voi circulati cu moto...eu mai am pana voi circula ca voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 da, dar voi circulati cu moto...eu mai am pana voi circula ca voi! nu intotdeauna. ca tre sa merg si cu masina de serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 nu intotdeauna. ca tre sa merg si cu masina de serviciu Si eu lucrez la mama dracu'..... pe langa Plaza Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Hmmm! Departe Borris !Dincolo era mai aproape ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Si eu lucrez la mama dracu'..... pe langa Plaza Romania unora sa le fie rusine ca lucreaza asa departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Si eu lucrez la mama dracu'..... pe langa Plaza Romania La munca, nu la belit...ochii pe motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 lucreaza cineva prin zona P ta Muncii? eu stefan cel mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 La munca, nu la belit...ochii pa asta-mi pun copyright Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu stefan cel mare Nenea, suntem oarecum vecini acu' Ma inveti si pe mine cum ajung turbo din Dna Ghica la Podul Baneasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ideea era sa aflu dc circula cineva cu metroul sa am si eu partener/a de drum, sincer o iau razna o ora pe drum...mai ales seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu Mircea cel Batran si merele de aur ! Cred ca asa era! Sau? Am incurcat povestile? @Buburuza - se vede ca muncesti si tu! Spor la munci tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ideea era sa aflu dc circula cineva cu metroul sa am si eu partener/a de drum, sincer o iau razna o ora pe drum...mai ales seara! cand iesi de la munca poate te iau la pachet pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ideea era sa aflu dc circula cineva cu metroul sa am si eu partener/a de drum, sincer o iau razna o ora pe drum...mai ales seara! Cand vii, cand pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pa asta-mi pun copyright E vorba ta dar se pare ca nimeni nu munceste pe aici si mergea spusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 E vorba ta dar se pare ca nimeni nu munceste pe aici si mergea spusa cum dreaq nu muncim nu vezi cate pagini am umplut si azi????pe forum bineinteles...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu Mircea cel Batran si merele de aur ! Cred ca asa era! Sau? Am incurcat povestile? @Buburuza - se vede ca muncesti si tu! Spor la munci tuturor! Eu nu mai am chef de nimic. Oricum intr-o ora plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu nu mai am chef de nimic. Oricum intr-o ora plec Intr-o ora?? Te uram cu totii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Intr-o ora?? Te uram cu totii! Wrong, eu le iubesc pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Intr-o ora?? Te uram cu totii! Tu esti capitanul? Nu ma urati ca plec de la munca si ma duc la curs unde stau pana la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Tu esti capitanul? Nu ma urati ca plec de la munca si ma duc la curs unde stau pana la 9 Mai bine ramai la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate