Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Auzi, buburuzo? E cam inghesuiala la Borris asta. Ia-l tu si il iau eu pe Dan Radu Am un plan ascuns cu el Atat de bine ascuns, ca nu mai stiu unde l-am pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Tre sa fie si un oltean sa se imbogateasca...Daca e atata cerere....... Anunt .... Inchiriez una bucata Gamba de aur cu ora...Evolueza intr-un mare fel la crosul in pat.Duracell-ul sunt puiuti.....el continua....nu se opreste decat de la butonul off....Se livreaza in costum la domiciliul Dezdemonelor.Plata se face anticipat la baietel dupa cursul cel mai mare pe care il gasesc in ziua respectiva.... P:S:Boris las ca merge treaba bine si cu un manager ca mine cumparam banca aia UNicedit parca si sa vezi dupa aia curs ce la bagam dupa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Haide cu pozele alea, ca ma apuca pensia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Neatzza...care te plimbai la miezu' noptii prin Berceni? Choparica...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Buna dimineata , la toata lumea ! Abia acum m-am trezit si beau coffe .. si incerc sa-mi dezmortesc articulatiile .... ( greu cu oboseala dupa weekend...dar sincer..PLACEEEE ) mai vreau plimbarici Editat Iulie 7, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Ooooooo, dl Dan Radu!.. Respectele mele, stimate domn Te iubesc si inca mai caut planul ala secret, pitit bine Nu-l mai iubesc pe Borris, ca-l iubeste toata lumea E trendy asa. Eu nu sunt trendy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ooooooo, dl Dan Radu!.. Respectele mele, stimate domn Te iubesc si inca mai caut planul ala secret, pitit bine Nu-l mai iubesc pe Borris, ca-l iubeste toata lumea E trendy asa. Eu nu sunt trendy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 M-a pupat, oai.... Cred ca ma iubeste si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Neatzza...care te plimbai la miezu' noptii prin Berceni? Choparica...? pai daca nu-mi mai ajunge militari'ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Haide cu pozele alea, ca ma apuca pensia... Stai bre o leaca...acusica vin si pozili... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Stai bre o leaca...acusica vin si pozili... POZEEE...! POZEEE...! POZEEE...! POZEEE...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 M-a pupat, oai.... Cred ca ma iubeste si el daca nu ti-a cerut prietenia tot degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 pai daca nu-mi mai ajunge militari'ul Bv ma...voi va plimbati si altii muncesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Bv ma...voi va plimbati si altii muncesc Asa e lumea asta nedreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Asa e lumea asta nedreapta... Tu nu trebuia sa te duci la primarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 daca nu ti-a cerut prietenia tot degeaba. pai are loc de tine? Soacra ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Tu nu trebuia sa te duci la primarie? NU ca am sunat si nu a venit ala la munca azi....Vrei sa vezi plecat de acasa......Las ca cand imi voi schimba pozitia in pat ma voi gandi la tine....Icre,icre...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 NU ca am sunat si nu a venit ala la munca azi....Vrei sa vezi plecat de acasa......Las ca cand imi voi schimba pozitia in pat ma voi gandi la tine....Icre,icre...... Si eu m-am gandit la tine cand am mancat ciocolata aia cu multe alune si felia de tort cu cirese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) S-a gandit, da: "Na, fi-ti-ar cura a dreaq, ca io mananc bunatati" Da' de un Bran ce ziceti w-e asta? Editat Iulie 7, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Da' de un Bran ce ziceti w-e asta? Dracula, Dracula,unde esti sugiamiai........ .......... sangele Merem Editat Iulie 7, 2008 de Choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Choparica, sezi bland, ca te blestem si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Choparica, sezi bland, ca te blestem si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am fost de prea multe ori acolo..Poate mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 S-a gandit, da: "Na, fi-ti-ar cura a dreaq, ca io mananc bunatati" Da' de un Bran ce ziceti w-e asta? Da, dar sa vedeti ce macho man va fi dupa cura Eu w-e asta vreau neaparat sa ma plimb indiferent daca dau licenta acum sau saptamana viitoare Poate mai vine un choperist cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Shinu a luat permisul. 24 la sala. In sfarsit, s-a trezit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate