Just_John Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 da peste vreo 2, se baga careva la o sapt de budapesta si viena?? toata distractia, 500 Euro Numai 500 euro?? Buburuzo, 'tz-ar superbuburuza aia sa-ti fie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Numai 500 euro?? Buburuzo, 'tz-ar superbuburuza aia sa-ti fie!! S-a intamplat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Salutare! Cineva interesat de ArtMania? Sibiu, vineri-sambata 18-19 iulie 2008. http://www.artmaniafestival.ro/ vrem sa mergem la concertul de vineri (Frozen Dusk, Bucium, Sincarnate, Aqua De Annique, Tiamat, Lacrimosa http://www.artmaniafestival.ro/lacrimosa.php ), iar sambata sa ne intoarcem. planul initial (flexibil): plecare vineri dimineata, urmarit concert seara, eventual apoi plimbare prin Sibiu, somn, sambata dimineata/pranz intoarcere spre Bucuresti. Editat Iulie 8, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 S-a intamplat ceva? Nuuu, da' mi s-au aruncat niste priviri dubioase, colejii nu se intzelemn de ce ma hlizeam la o animatie stupizica, de altfel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 pai eu pe 21 plec, e doar 500 ca stau la hostel, am gasit o gramada, cazarea 3 budapesta, 3 viena e de pers vreo 175 de euro plus drum vreo 125 si de dixtractie am zis minim 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Nuuu, da' mi s-au aruncat niste priviri dubioase, colejii nu se intzelemn de ce ma hlizeam la o animatie stupizica, de altfel.. @Adi: Hmm.... Eu imi propusesem sa merg in decembrie la Budapesta. Concediul il iau in august si luna asta mai am cursuri Editat Iulie 8, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 naspa, eu merg cu prietena, cats de pe for, va dau poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Asteptam pcs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Lume...Lume......vin eu cu a propune ( asta ca sa rimeze ) Excursie + Concediu de odihna in Fasia Gaza, Irak si kosovo.....max 300 euro....drumul si de mancare gasim noi printre ruine ) Doritorii pm me! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 naspa, eu merg cu prietena, cats de pe for, va dau poze ..ca sa rasucesti umpiculescu lama cutzitului, nu?? Have phun, ce po' sa zic? Prodigy, mai bine dam o tura prin Groapa Marianelor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 la groapa marianelor ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Jonlup, mi-am amintit ceva. Vineri, parca, a fost ziua ta si ai facut 99 de ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Va recomand cea mai usoara cura de slabit: Sfasiatul hainelor: -cu permisiune: 12 cal. -fara permisiune: 187 cal. Scos sutienul: - cu ambele maini: 8 cal. - cu o mana: 12 cal. - fara maini: 85 cal. Pusul prezervativului: - in timpul erectiei: 6 cal. - fara erectie: 315 cal. Preludiu: - gasire clitoris: 8 cal. - gasire g-spot: 92 cal. Pozitii: - misionarul: 12 cal. - 69 : 8 cal. - 69 in picioare: 112 cal. - trolley: 216 cal. - Italian chandelier: 912 cal. Orgasme: - real: 112 cal. - faked: 315 cal. Postludiu: - lay in bed: 18 cal. - jump out of bed: 36 cal. - explicatii de ce-ai sarit din pat: 816 cal. Obtinere a unei a doua erectii: - varsta intre 16-19: 12 cal. - varsta intre 20-29: 36 cal. - varsta intre 30-39: 108 cal. - varsta intre 40-49: 324 cal. - varsta intre 50-59: 972 cal. - peste 60: cel putin 2916 cal. Hmmm...numai la sex te gandesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Hmmm...numai la sex te gandesti... Si tu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Hmmm...numai la sex te gandesti... E doar un exercitiu bun pentru slabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 E doar un exercitiu bun pentru slabit va dati seama nikolas 09 la ce fizic are ...ce activitati presteaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ce-i drept, dimineata cand ma mai intalnesc cu ea la metrou tot zice ca e obosita, nu a dormit azi-noapte etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 hahaa ce dementi sunteti, saraca nikolas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 va dati seama nikolas 09 la ce fizic are ...ce activitati presteaza ) macar eu prestez si nu vorbesc! ce-i drept, dimineata cand ma mai intalnesc cu ea la metrou tot zice ca e obosita, nu a dormit azi-noapte etc etc rade ciob de oala sparta! hahaa ce dementi sunteti, saraca nikolas ) are cineva o teava de Thundercat de vanzare? cu tot cu teava intermediara sau stie cine de unde se poate comanda, de unde se poate cumpara? ma zapaceste la cap cineva ca vrea sa cumpere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 E doar un exercitiu bun pentru slabit Da...da...da Atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Da...da...da Atat... Da...da...da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Da...da...da Mi-e secs.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Mi-e secs.. Si mai zice lumea ca ma gandesc EU la asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Si mai zice lumea ca ma gandesc EU la asa ceva Cauza si efect, mandro, cauza si efect.. still looking for the cure.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 re ol ! 1. - Italian chandelier: 912 cal. - ce-i asta ?, ca's mai mic si nu stiu. 2. - prin groapa marianei poate ma bag si eu. da cine-i mariana ? sunt mai multe ? mai multe gropi, sau mai multe mariane ? sau o groapa si mai multe mariane ? sau o mariana cu multe gropi ? poli 2nichte ? p.s. borris was here ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate