RamonaM Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 hello ce faci nicol.....ai revenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 dap, am revenit! cu forte proaspete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Buna dimineata ! Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Incepe o noua saptamana de munca (((, dar saptamana viitoare mergem la Vama Veche sa ne distram! Urrrrrrrraaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 o noua saptamana de munca....yap ..din pacate ...am inceput si eu munca , mare....mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 o noua saptamana de munca....yap ..din pacate ...am inceput si eu munca , mare....mergem ... asa vom fi la mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 Neata , copilasi Faceti planuri de mare, ai? Mamaie da cu pas, are planuri foarte mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Buna dimineata. Ce planuri ai bre Kali? Noi nu trebe sa stim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Neata , copilasi Faceti planuri de mare, ai? Mamaie da cu pas, are planuri foarte mari are planuri f mari si bine ascunse......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Vad ca nu a mai fost balamuceala in dimineatza asta prin zona....Ori sunteti toti prea ocupati ori ati fost aseara sa va betiviti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 ptr mare sunt momentan: eu, cosmin si dan ptr mare sunt momentan:eu, cosmin si dan +sorelu meu si sotul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 parca ar fi wkd pe topicul asta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 Pai e, Ramona, ca inca as dormi cu capul pe taste, dupa episodul Ciolpani. A fost foaaarte tare. Acum, care mergeti in Bulgaria? Am si eu idei putine, dar fixe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 In seara asta ne vedem si noi pe undeva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 In seara asta ne vedem si noi pe undeva??? dap, la o terasa sau in Poli...tre sa vina Cosmin cu ce ne a promis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 poli , si pe urma poate la un suc la Apas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 poli , si pe urma poate la un suc la Apas Pe mine nu contati...din pacate. Am delegatii pe cap...si nu stiu cand scap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 dap, la o terasa sau in Poli...tre sa vina Cosmin cu ce ne a promis! eu am sa vin, dar se pare ca fara vladu ca este ocupat........stabiliti unde si ne vedem ca sa alegem din ce ne aduce cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Cosmin sa nu uiti si pozele mele, te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Mai stiti vreun service moto in afara de cel kre era langa BGS si care s`a mutat pe Viilor? Vreau sa`mi schimb urgent semeringul de pe furca fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Mai stiti vreun service moto in afara de cel kre era langa BGS si care s`a mutat pe Viilor?Vreau sa`mi schimb urgent semeringul de pe furca fata Clavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 parca ar fi wkd pe topicul asta........ am lipsit ceva...lume noua...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Care, ce, unde, cum, cand si mai ales cu CATE, diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate