costasadrian Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 aducem, sa vad poate plec in scotia, si de acolo va aduc midges niste insecte f frumoase, tantari din delta fug de astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Sa le pastrezi sanatos, tinere La noi sa vii cu bere si cu bunatati de pe acele plaiuri. Si, daca ai loc in bagaj, ia si un pui de Collie - fetitza - ca astia in Romania nu prea au Decontez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 miros de weekend.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 miros de weekend.... @ mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 miros de weekend.... mdea, eu am diverse evenimente cu familia! deci acest week end este ratat! ((((((((((((((( @ mare @ mare sapt viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 mdea, eu am diverse evenimente cu familia! deci acest week end este ratat! ((((((((((((((( @ mare sapt viitoare! daca imi permiti, as face o mica corectie mare in fiecare weekend de acum pana in Sept PS prietenii stiu de ce!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 daca imi permiti, as face o mica corectie mare in fiecare weekend de acum pana in Sept PS prietenii stiu de ce!! Mare, munte...orice numai sa nu stam in Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Ce va mai distrati voi fara mine Railor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Mare, munte...orice numai sa nu stam in Bucuresti! pai............... eu si fratelo (a se citi prodigy) chiar plecam la mare azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pai...............eu si fratelo (a se citi prodigy) chiar plecam la mare azi stiu! stiu! saptamana viitoare suntem gasca mare in Vama Veche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 mi-am gasit coburi pt mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 dkw-ule, da merge vreo mobra, sau doar e mai smechera acum ca are coburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 dkw-ule, da merge vreo mobra, sau doar e mai smechera acum ca are coburi? Ar merje Yamahele, cu putzin timp si 2-3 p'ese pentru una din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Ar merje Yamahele da macar au coburi acum, apropo, ce yamahe sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 da macar au coburi acum, apropo, ce yamahe sunt? XS400 2A2 din 80/81 dar imi plac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 tocmai ce le-am cautat pe net, arata bine, fa-le functionale cat mai repede sa ne dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Mergem prin Poli azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 lumeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) plimbareeeeeeeeeeeeeeeeee Editat Iulie 18, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 plimbare un pic mai later Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 lumeeeeeeeeeeeeeeeeee Lumeeeeeee... sooooooooorroooooo lumeeeeeee..... *asta-i pentru cei ce-si aduc aminte de soricelul Aurica, interpretat de George Mihaita, si de melodia cantata de el prin vocea lui Cristian Popescu in filmul Veronica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Lumeeeeeee... sooooooooorroooooo lumeeeeeee..... *asta-i pentru cei ce-si aduc aminte de soricelul Aurica, interpretat de George Mihaita, si de melodia cantata de el prin vocea lui Cristian Popescu in filmul Veronica.. Ti-e dor de Veronica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Ti-e dor de Veronica? Nu ma intereseaza cum o cheama.. mi-e dor de acea EA.. Cam scumpa la vedere in ultima vreme, don'shoara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Nu ma intereseaza cum o cheama.. mi-e dor de acea EA.. Cam scumpa la vedere in ultima vreme, don'shoara!! Mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Mda... mda... frumoasa iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate