Kali Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 Am galerieeeeeee A venit ingerasul si a montat-o. ( ) Gata, s-a terminat cu spectacolul moca pt vecinii de vizavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Am galerieeeeeee A venit ingerasul si a montat-o. ( ) Gata, s-a terminat cu spectacolul moca pt vecinii de vizavi un concert de rotopercutor nu deranjeaza ...rau! F'un demolator mediu-greu era alta distractie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) Tot a venit desteapta aia isterica. Apucase saracu' ingeras sa dea 4 gauri. Nice and clean. Mai avea 3 de dat. Nu, frate, a venit aia sa-mi spuna sa dau mai tarziu, ca doarme fiu-sau, sau macar sa las interval intre ele. I-am explicat ca 11.45 nu este ora de odihna si ca la 12.30 plec la job, asa ca sa ma scuteasca. Mereu face asa. Pe romaneste, eu nu am voi sa fac niciodata zgomot, pentru ca ba doarme fiu-sau, ba e program de odihna in bloc, ba sunt la job. Ia mai da-i in ... Editat Iulie 20, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Tot a venit desteapta aia isterica. Apucase saracu' ingeras sa dea 4 gauri. Nice and clean. Mai avea 3 de dat. Nu, frate, a venit aia sa-mi spuna sa dau mai tarziu, ca doarme fiu-sau, sau macar sa las interval intre ele. I-am explicat ca 11.45 nu este ora de odihna si ca la 12.30 plec la job, asa ca sa ma scuteasca. Mereu face asa. Pe romaneste, eu nu am voi sa fac niciodata zgomot, pentru ca ba doarme fiu-sau, ba e program de odihna in bloc, ba sunt la job. Ia mai da-i in ... sa vin cu amp-u' si chitara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 sa vin cu amp-u' si chitara? Muzica, nu zgomot!! Scurt si cuprinzaretz: ne facuram de cap, si din doo motoare am scos tot doua, plus vreo trei sacose de pese.. Copchii, poxele ca link pe messengereanu', ca sa nu fie probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 pai da link ................... fost 2 VD. la ema's house. FU FAIN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 deci: thnx to: JJ & Angel pentru mechanical suport Jonlup pentru key &toolsuport Buburuza & Kali pentru psihical suport Thnx to All!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 bagasi ghearele in mobre fara mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 deci: thnx to: JJ & Angel pentru mechanical suport Jonlup pentru key &toolsuport Buburuza & Kali pentru psihical suport Thnx to All!!!!! Thnx to Canon Powershot G3 for giving its best to produce some pathetic pictures to show our nephews.. ...da' las' ca-si ia JJu' Nikon D40 sau D80!! bagasi ghearele in mobre fara mine ? Pai na!! unii o ard pe la Valea Doftanei, distraxii, alea alea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Thnx to Canon Powershot G3 for giving its best to produce some pathetic pictures to show our nephews.. ...da' las' ca-si ia JJu' Nikon D40 sau D80!! da ce puoxe!!!! Pai na!! unii o ard pe la Valea Doftanei, distraxii, alea alea.. nu ca altzii... reparand mobre... bagasi ghearele in mobre fara mine ? dap, se era necesar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Neatza! 'neata. Nikolas ma doare capul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 'neata. Nikolas ma doare capul ), ia un calmant! si baga un pui de somn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Ia uite lenesi pamantului.......Pe unu il doare capul pe altul il doare in brisca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 Lenes esti tu, ba, ca stai in pat pana la ora asta. Fratilor, Suza a papat aproape 600 ml de ulei... in 4500-5000 km... De fapt, dupa ce i-am schimbat filtrul, ar fi trebuit sa o urmaresc, sa vad cat trebe completat, dar nu am facut-o. Oricum, e clar, tre sa-i fac schimbul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Ia uite lenesi pamantului.......Pe unu il doare capul pe altul il doare in brisca. lenesii cu 2 de i ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 mda....misto la Valea Doftanei. am fost si am vazut motoarele lu DKW-u' marfa. pe cand se preconizeaza ca ar fii gata ? BTW : RE OL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 BTW : RE OL ! Capacul 710?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Capacul 710?? ce-i asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ce-i asta ? Capacul 710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 fuarte tare bancul la mine era doar un re de la revenire,regasire,resuscitare,etc si ol de la all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Cam inactiva lumea azi...eu am revenit cu forte proaspete.....!!! so ...care bea bere azi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Cam inactiva lumea azi...eu am revenit cu forte proaspete.....!!! so ...care bea bere azi???? Nimeni???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate