Zuzu Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Nimeni???? decat muncitorii care tot imi renoveaza apartamentul sry ca am disparut dar trebuie sa termin cu casa... ne vedem la toamna ( :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 decat muncitorii care tot imi renoveaza apartamentul sry ca am disparut dar trebuie sa termin cu casa... ne vedem la toamna ( IN TOAMNA???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 'neata uameni buni! Trecui p-aci doar sa va salut, ca mi-e dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 neatza shin te-ai dat la fund ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 neatza shinte-ai dat la fund ? s-a dat mai demult el.......acum doar a disparut un pic......femei stuff:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 Shin se incadreaza in luna aia de le-am dat-o eu Acum e si el fericit si.. ocupat noptile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 neatza shinte-ai dat la fund ? porcule! s-a dat mai demult el.......acum doar a disparut un pic......femei stuff:)) si tu porc! da, azi vin, in 6 ore ajung, is pe tren. ne dam reising diseara? Shin se incadreaza in luna aia de le-am dat-o eu Acum e si el fericit si.. ocupat noptile Da shina are mare grija de shinu da' shinu, javra fiind, lasa shina la ma-sa si se intoarce la bukale la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Neatza! Mai este putin si mergem la mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Neatza! Mai este putin si mergem la mare! Mai e un pic si vine marea la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Cand, unde? In weekend? As veni si eu, numai sa plecam de vineri cat mai devreme si sa nu mergem sub 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Cand, unde? In weekend? As veni si eu, numai sa plecam de vineri cat mai devreme si sa nu mergem sub 200 200 cm sub pamint? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Mai e un pic si vine marea la noi Cand, unde? In weekend? As veni si eu, numai sa plecam de vineri cat mai devreme si sa nu mergem sub 200 dap, de vineri plecam...dar noi mergem cu masinile! asa ca... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 dap, de vineri plecam...dar noi mergem cu masinile! asa ca... asfalt uscat! Conservaaaaaariiiiiiii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Conservaaaaaariiiiiiii!!! biciclistuleeeeee Editat Iulie 22, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 biciclistuleeeeee ...and proud of it!! (stanga) ..si tz-am zis!! (jos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 'neatza... mai e mult pana in uichen'? sa mai mesteresc si io la mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 da, azi vin, in 6 ore ajung, is pe tren. ne dam reising diseara? se umfla tarita in tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 porcule! Ba shina are mare grija de shinu da' shinu, javra fiind, lasa shina la ma-sa si se intoarce la bukale la mobra sunt rechin !, nu porc . te intreaba omul de sanatate si tu ? BAshi......le ! Daca ii faci lu' shina dastea...tu ce esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 'neatza... mai e mult pana in uichen'? sa mai mesteresc si io la mobra... Mai aveti nevoie de asistenta? Stiti ca fara mine nu va descurcati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 seara buna , la toata lumulitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Mai aveti nevoie de asistenta? Stiti ca fara mine nu va descurcati Nici nu incape dixcutziune!!! Cea mai asistenta dintre asistente!!!! seara buna , la toata lumulitza sara buna, duomnu' danradu! se umfla tarita in tine. nope, biscuitzii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 se iese pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Pt cei cu planuri de mare: umbla o barfa cu parfum de credibilitate ca o sa fie vreme urata in weekend... Nu vreau sa cucuvesc, da'.. Editat Iulie 22, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 am auzit de prognoza meteo... ce la vie , nu ne putem pune cu vremea , dar daca se va adeveri se vor gasi variante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate