cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 la cearceafuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 M-am si gandit la varianta de rezerva; mergem la gratar la dan radu, la Mogosoaia =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) De ce nu ? oricand sunteti bine veniti Editat Iulie 22, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 NUmai sa punem cortu in curte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 loc avem , facem trei zile si trei nopti ca in povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 loc avem , facem trei zile si trei nopti ca in povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Saracu' Dan, ce naiba sa mai zica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Vremea e aiurea nu putem merge la mare clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) ,..dar vorba ramane VORBA , oricand sunteti bineveniti. Editat Iulie 22, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ce ziceti daca e urat mergem la munte cu cortul mancam ciuperci otravite sau la o balta sa prindem niscaiva rechini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Dane Un dulce, ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Kali eu cu cioparica suntem gelosi il iubesti doar pe dan radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) nu este cazul de , toti facem parte dintr-un grup de prieteni si nu este cazul ..... , relatiile dezbina grupul , oare ? Editat Iulie 22, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Pe mine poate ma mituiesti cu vro friptura dar ai grija ca cioparica e dusmanos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 nu este cazul de , toti facem parte dintr-un grup de prieteni si nu este cazul ..... , relatiile dezbina grupul , oare ? Si eu cred ca ne sta bine asa cum suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 logic si normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Si eu cred ca ne sta bine asa cum suntem Asa asa Buburuzo. Ia pune tu lucrurile la punct, ca astia acusi acusi se iau la sabii cutite bate si alte alea pe motive de cine iubeste si cine nu iubeste pe cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Asa asa Buburuzo.Ia pune tu lucrurile la punct, ca astia acusi acusi se iau la sabii cutite bate si alte alea pe motive de cine iubeste si cine nu iubeste pe cine Pai ce inseamna asta? Doar suntemo familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 voi iesiti vreodata la plimbare ? mosi si babe ce sunteti. Acum 5 min am aterizat am fo cu shinu peste tot saracu il luase cacarea de emotzie si na avut unde sa se duca da ia trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Pai ce inseamna asta? Doar suntemo familie Buburuzooooooo!! ..daca ma tai, nu curge emoglobina, da?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) tomna ce venii de la shearsheafuri... buna berea! duomnu' Sonea, unde va dadeatzi 'mneavuastra reising pe la orele 17? Editat Iulie 22, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 NU ma dadeam nicaieri ca baietelul e cumintel.AEX e tare fitzos,m-a salutat s-a dus ....Sunt sigur ca nu stia cine sunt, pt ca nu putea sa vada cat de superb sunt prin casca. ce facem sambata merem pe la munte ca de mare nu e vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 Blaze, mosii si babele au fost pe Transfagarasan acum fo 2 saptamani, acumo saptamana la Ciolpani si weekendul asta niste reprezentanti au fost la Govora. Cine ziceai ca nu iese la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 RE OL ! si uite asa, cu posturi de 2 cuvinte am ajuns cei mai tari avem vreo 3800 de posturi pe forum. GG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate