nikolas_09 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 COSMIN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 prezent spuneti-mi unde si cand sa ajung..... la 15.30 in fatza la antipa....nicolas ai casca la tine?care mai vi?Hai fetelor curaj ca e expus si Ramaru si era si el veterinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 pana mea..vin si io..da mai devreme de 16 30 - 17 00 nu prea am cum sa ajung...see u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 pana mea..vin si io..da mai devreme de 16 30 - 17 00 nu prea am cum sa ajung...see u there pai e k la 16.30, ca nici eu ns cum ajung ca tre sa dau pe acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 De aia e bine sa fii oltean, ca te prinzi repede No offence cei din alte regiuni. Oltenii sunt unici........ intalnirea sa fie la 16.45 in fatza la antipa atunci......Ce facem in seara asta pe unde cotelim?propuneri?vreun gratarel? Mama, zice Bula, m-am hotarat sa ma insor, dar nu stiu ce sa fac: daca ma insor cu o femeie frumoasa, n-am sa fiu linistit, daca ma insor cu o femeie urata n-am sa fiu multumit. - Mai Bula ii zice maicasa, tu ce ai prefera: sa mananci un rahat de unul singur sau sa mananci un tort cu prietenii? Concluzia tre sa ti cura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Oltenii sunt unici........intalnirea sa fie la 16.45 in fatza la antipa atunci......Ce facem in seara asta pe unde cotelim?propuneri?vreun gratarel? Mama, zice Bula, m-am hotarat sa ma insor, dar nu stiu ce sa fac: daca ma insor cu o femeie frumoasa, n-am sa fiu linistit, daca ma insor cu o femeie urata n-am sa fiu multumit. - Mai Bula ii zice maicasa, tu ce ai prefera: sa mananci un rahat de unul singur sau sa mananci un tort cu prietenii? Concluzia tre sa ti cura.... Tort cu prietenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 tortul sa fie cumparat sau sa fie facut in test? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 tortul sa fie cumparat sau sa fie facut in test? Nuu,am trecut de varsta la care cumparam torturi... Sunt un domn ce plm,fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mda eu nu mai stiu sa ajung la antipa, n-am mai fost acolo de la 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mda eu nu mai stiu sa ajung la antipa, n-am mai fost acolo de la 10 ani. te iau pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 te iau pasager? pai si eu nu ma mai plimb ma vreau si eu sa ma dau pasager nu stau ,deocamdata cat am motoru intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 ce as veni si eu, da lucru pana la 20 ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Nuu,am trecut de varsta la care cumparam torturi... Sunt un domn ce plm,fac cinste Treaba e sa nu uite ala care a taiat tortul ultima data niste shpan....Am capatat obsesia motociclismului,pe unde ajung intru sa vad daca s-a mai scris ceva. Blaze la 5 fara....... Daca mai vrea cineva sa-l vada pe ramaru sa-si ia carnetul sa intram toti cu reducere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Iar va plimbati cand altii sunt la munca Ce facem diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Ar veni si fetita la un gratar sa se relaxeze dupa prima zi de munca Cea mai proasta idee sa incepi munca vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Ar veni si fetita la un gratar sa se relaxeze dupa prima zi de munca Cea mai proasta idee sa incepi munca vineri Si tu lucrezi in sistemu' sanitar de stat? Editat August 1, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 BBL, m-am intalnit cu prietena aseara. Cred ca ea era, ca am recunoscut potaia Care si potaia m-a recunoscut sau, daca nu, s-a bucurat oricum de prezenta mea. E si normal, o asemenea personalitate complexa si frumos construita face cu ochiul chiar si unui caine. Ah, ce mandra sunt de mine, pupa-m-as La muzeu nu vin, o sa ma mut oricum acolo in 2-3 ani Sunt la job pana tarziu, insa va tin companie cu foarte mare placere la un cico diseara. Aviz "bulgarilor". Alegeti o ora si un loc, pliz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladim Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Bravo, militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) se duce cineva in bikeers? este nu stiu ce petrecere Editat August 1, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Tovarasi, ne vedem la 8.45 la cearsafuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Tovarasi, ne vedem la 8.45 la cearsafuri Vin si eu per pededes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 New member in Militari community. Incep prin a ma prezenta : Adrian, incepator ( carnet de vreo juma de an ), am un kawasaki zephyr 550 din '97, si sunt mai mult decat bucuros ca am dat de un grup asa unit . Sper sa fie la fel de fun asa cum a fost la prima intalnire . La cat mai multe !! . Special Thanks to Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Adi bine ai venit printre noi,te anunt de acum mare grija la fete care o sa te initieze in absolut printr-o spirala. AEX pozele....................... M-am ambitionat dupa ce am vazut ce succes are BBl cu fiara asa ca o sa vin si eu cu animalele mele de companie,numai sa nu le puneti bere in acvariu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 weeei heheii adi bun venit, eu mai beau un energizant si ma culc !!! pogoooooooooo noapte buuuhuhuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Bine ai venit, Adrian "nimeni pe forum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate