Blaze89 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ce'ai mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 cola mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Vad ca nu stie nimeni nimic de cei din bulgaria.....Speram sa stiu ca sunt bine......nu stiu pe ce i-as putea suna ,dati-mi un nr de tel al cuiva care e acolo si are rooming...Baietelul vine duminica cu forte noi........ Kali sper sa rupi blestemul......eu nu am facut-o inca dar nu ma grabesc viatza e lunga...ce atata graba..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 mi s-a furat azi o statie totala SOKKIA 630, in valoare de 7 mii euro, zona kaufland colentina. aparatul se afla intr-o cutie voluminoasa, portocalie, pe care scrie EUROLAND. daca puteti oferii vreo informatie, ofer recompensa. rechinu .0728320091 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocxana_ Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 mi s-a furat azi o statie totala SOKKIA 630, in valoare de 7 mii euro, zona kaufland colentina. aparatul se afla intr-o cutie voluminoasa, portocalie, pe care scrie EUROLAND. daca puteti oferii vreo informatie, ofer recompensa. rechinu .0728320091 ce statie e asta , PECO cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 iti dai seama daca statia valoreaza 7000 euro si recompensa lui e sub 4000euro nu o va mai recapata. Probabil ca o vor vinde persoanele care i-au luat-o cu mult peste recompensa lui deci nu o sa o mai vada vreodata. Bafta rechine sper sa o recapeti. ce isterici sunt scuteristii ! foarte amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Vad ca nu stie nimeni nimic de cei din bulgaria.....Speram sa stiu ca sunt bine......nu stiu pe ce i-as putea suna ,dati-mi un nr de tel al cuiva care e acolo si are rooming...Baietelul vine duminica cu forte noi........ Kali sper sa rupi blestemul......eu nu am facut-o inca dar nu ma grabesc viatza e lunga...ce atata graba..... Am scris de 2 ori ca sunt bine, sanatosi si se distreaza! Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Hmmmmmm... ieri am vazut pe un forum dar nu mai stiu pe unde care sunt limitele de Db permise ! Am retinut ca se incadreaza intre 71 Db si 81 Db sau 85 Db ! Nu stiu sigur daca erau datele extrase din lege sau nu ! Daca gasesc las link-ul! Sa aveti o zi buna! am vazut si eu tabelul ala extras dintr-un act normativ si nu-l mai gasesc. conform acelui text limita maxima era de 80db stiu ca m-am uitat pt 600cmc si cum toti meseriashii de pe la noi incep pe 600 cred ca nimeni nu mai are nevoie de restul valorilor... poate doar copii aia de 12 ani cu scutere si fara casca in cap pe care politia ii opreste si in loc sa le dea amenda pt casca inspecteaza scuterul poate poate gasec vreo neregularitate, neomologare etc whatever... frustrari ar fi dar e prea devreme sa ne vedem cu bine Editat August 8, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Neata. Pana la urma trebuie respectat ce scriu ei sau ce scrie pe motorul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 'neata! Ce mai faceti fratii mei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 mi s-a furat azi o statie totala SOKKIA 630, in valoare de 7 mii euro, zona kaufland colentina. aparatul se afla intr-o cutie voluminoasa, portocalie, pe care scrie EUROLAND. daca puteti oferii vreo informatie, ofer recompensa. rechinu .0728320091 Daca ai vreo serie de identificare te sfatuiesc sa urmaresti anunturile noi cu privire la acest tip de statie, iei legatura, verifici seria....etc. Probabil cel care ti-a furat-o nici nu avea habar la ce se foloseste. 'neata! Ce mai faceti fratii mei ? Salve bro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) shinule nu intrebi cine e rocxana_ Editat August 8, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 E Roxana lu' Rechinu cred, de aia nu se baga )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 E Roxana lu' Rechinu cred, de aia nu se baga )) nu cred, cel putin din poza ) paispe te-am vazut azi pe la razoare pe motor. cu echipament full pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 shinule nu intrebi cine e rocxana_ NU ma bag, e prea periculoasa pentru mine. Eu mi-s deja batranel si cuminte A se citi "bah, esti varza, citeste prietena forumul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 NU ma bag, e prea periculoasa pentru mine. Eu mi-s deja batranel si cuminte A se citi "bah, esti varza, citeste prietena forumul" Si ce daca ... Sinule te provoc la o liniuta?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Si ce daca ... Sinule te provoc la o liniuta?!... De care liniuta breh? Coca? Fuarte interpretabil ( DKW copirait) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Si ce daca ... Sinule te provoc la o liniuta?!... Numa' p-o roata daca vrei mai, ca nu stiu ce sanse ai cu Fireblade-ul daca stau pe 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Numa' p-o roata daca vrei mai, ca nu stiu ce sanse ai cu Fireblade-ul daca stau pe 2 Sa-mi fie rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) De care liniuta breh? Coca? Fuarte interpretabil ( DKW copirait) ! Cola mah , cola, 2 liniute chiar Sa-mi fie rusine Razi tu, razi Harap Alb, da' ce-oiu mai rade eu di tini cand vei pleca involuntar p-o roata cu Lama ta De Foc BTW, cum te impaci cu dansa? Esteti compatibili? Editat August 8, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Cola mah , cola, 2 liniute chiar Razi tu, razi Harap Alb, da' ce-oiu mai rade eu di tini cand vei pleca involuntar p-o roata cu Lama ta De Foc BTW, cum te impaci cu dansa? Esteti compatibili? Estem...estem Are gumele vechi si e rea de coor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 azi e vineri. intalniri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Estem...estem Are gumele vechi si e rea de coor Iti dai seama ca e dubios FB asa msitu cu gume vechi azi e vineri. intalniri ceva? Numa' pt clienti fideli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate