super_buburuza Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Buburuzo 50% e aranjat vrei tu ,tre sa mai vrem si noi....Pe unde te prind te contrez, ce dracu crezi ca uit repede ce s-a intamplat la table.....Sunt sigur ca ai facut incantatii aseara.... Sunt convinsa ca si voi vreti Se pare ca tot mai vrei...nu te-ai lecuit! Propun un campionat de table pe porunci Care se baga? Am uitat sa mentionez ca dam si medalii Editat August 14, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Sa inteleg ca ieri Cami a dat lectii? E ca TVA-u'! Se deduce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Ai vrea matale! Daaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Propun un campionat de table pe porunci Care se baga? Am uitat sa mentionez ca dam si medalii Buburuzo, tu ai ganduri necurate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) E ca TVA-u'! Se deduce! Nu chiar... TVA-ul e ca m*ia. O iei, o dai Editat August 14, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Buburuzo, tu ai ganduri necurate! EU?????? Sunt un ingeras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Nu chiar... TVA-ul e ca m*ia. O iei, o dai de unde stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Am fost eu la Mumia 3. Nu va duceti. Pai organizam o iesire in grup la film. Macar acolo isi plateste fiecare biletul si nu ies discutii ) 12 User(s) are reading this topic (0 Guests and 3 Anonymous Users) Prodigy, ai cuvantul daaaaa se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 EU??????Sunt un ingeras Angel vodka? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Sunt convinsa ca si voi vreti Se pare ca tot mai vrei...nu te-ai lecuit! Propun un campionat de table pe porunci Care se baga? Am uitat sa mentionez ca dam si medalii Vad ca te ghidezi dupa dictonul,,,daca voi nu ma vreti eu va vreau,,,,, Ia uitati-va lume ca am adus-o pe buburuza unde vroiam...Tactica mea da roade...am lasat-o sa ma bata sa propuna ea poruncile periculoase.BUburuzo ai dat de dracu.......Eu ma bag.....Baietelul rupe tot.... Nu chiar... TVA-ul e ca m*ia. O iei, o dai Domnisoara de unde stiti dumneavoastra lucruri de oameni mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Poli ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 oooo....serban on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 oooo....serban on da. nush de ce pana calului m-a delogat forumul. stai ca ma ascund acusica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 de unde stii? Domnisoara de unde stiti dumneavoastra lucruri de oameni mari? De la oamenii mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 scurt ma duc sa ma dau la dragomiresti. care se baga, sa ma sune 0728320091 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Buburuzo posteaza aici cand e urmatoarea sesiune de table!... Fac pe naiba-n patru sa traversez Bucurestiul ca sa-ti scot tablele din cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 lameri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Angel vodka? A zis cineva vodka? Hai ca ma bag si io la o tabla!Vreau sa vad cum imi sta cand dau porunci! Editat August 14, 2008 de angel pila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 De la oamenii mari Bag seama ca si paispe umbla cu bagiboturi....Sa intelegem ca intre ea si Buburuza e o aliantza tipic feminina......Capra masi de treaba.... Multumesc pe aceasta cale celor care au fost la Apasu......stiu ei de ce,Sonex in marinimia lui va iubeste pe toti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 hai ca s-o schimbat tot azi si numele topicului; ciudata zi a mai fost..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Bag seama ca si paispe umbla cu bagiboturi....Sa intelegem ca intre ea si Buburuza e o aliantza tipic feminina......Capra masi de treaba.... Multumesc pe aceasta cale celor care au fost la Apasu......stiu ei de ce,Sonex in marinimia lui va iubeste pe toti..... si noi il iubim pe Sonex! AVEM PE CINEVA MARIN, MARIA? DC DA, HAI LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 La Multi Ani MAX (miramax) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Buburuzo posteaza aici cand e urmatoarea sesiune de table!... Fac pe naiba-n patru sa traversez Bucurestiul ca sa-ti scot tablele din cap sa inteleg ca avem cunostinte comune? @buburuza... ii cunosti pe baietii din Tei si mie nu mi ai fac cunostinta cu ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 sa inteleg ca avem cunostinte comune? @buburuza... ii cunosti pe baietii din Tei si mie nu mi ai fac cunostinta cu ei? cunosc cativa din Militari, si pe toti cei care ii cunosc ii admir si imi e ciuda ca nu stau ei in colentina sau eu in militari. Jos palaria pentru Militari si vad ca buburuza tace ... cred ca a apucat-o frica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 ne-am schimbat numele. cautam disperat topicul si nu il mai gaseam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate