ser79ban Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 ne-am schimbat numele. cautam disperat topicul si nu il mai gaseam ....si doar v-am zis.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 cunosc cativa din Militari, si pe toti cei care ii cunosc ii admir si imi e ciuda ca nu stau ei in colentina sau eu in militari. Jos palaria pentru Militari si vad ca buburuza tace ... cred ca a apucat-o frica! [/quoteai dreptate sunt f oki oamenii, eu ii cunosc de cateva luni si pana acum m am simtit f bine cu ei. poate la urmatoarea intalinire a lor le facem o vizita, drumul in 2 pana acolo e mai simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 neata' si la multi ani sarbatoritilor... aaa si mwie celor ....se stiu ei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 neata' si la multi ani sarbatoritilor... aaa si mwie celor ....se stiu ei ) ai ce ai tu cu anonimii! =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 aaa si mwie celor ....se stiu ei ) e nevoie sa-ti amintesc ca si eu iti urez acelasi lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 e nevoie sa-ti amintesc ca si eu iti urez acelasi lucru? Se zice ... tie si celor care te asculta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Se zice ... tie si celor care te asculta eu nu o stiu p-asta; si nici pe aia cu TVA-ul nu o stiam mai stiu si eu citeceva, da' nu pot sti chiar detoate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 eu nu o stiu p-asta; si nici pe aia cu TVA-ul nu o stiam mai stiu si eu citeceva, da' nu pot sti chiar detoate. serbane......nu inteleg d c stai tu inv ....dar in fine fiecare cu problemele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 serbane......nu inteleg d c stai tu inv ....dar in fine fiecare cu problemele lui Invizibilitatea este o virtute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) Din ciclu' mocutze funny.......iata cateva ale tov nostru BaShinu' : poza 1 TRIST poza 2 UIMIT poza 3 NEBUN in poza 2 a se observa fizicul impunator Editat August 15, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 buna dimineatza ce s'a intamplat? de ce s'a schimbat denumirea topicului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Cica ceasul este un statement http://www.capital.ro/articol/dan-vardie-c...rta-110806.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Buna dimineata! Imi cer scuze celor carora nu le-am raspuns. @costin: da, am avut onoarea sa il cunosc pe dl Kawalin la un paintball si o tabla @kawalin: eu chiar am vorbit serios sa organizam un campionat de table si poate participa absolut oricine, nu neaparat cei din Militari Ne gandim cum facem si ce facem pentru ca ar fi frumos sa fie si pe porunci si cu ceva premii (dar pentru asta voi avea nevoie si de putin ajutor) si sa ne hotaram si cand va fi. Pana atunci tre sa ma antrenez cat mai mult, sa fiu in forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Paintball suna mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Paintball suna mai bine! Pai as vrea si la un paintball Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 oameni buni, ieri a fost cum a fost dar azi imi vine sa ma iau singur la palme doar doar o trece plictiseala asta care lucrati prin pipera/baneasa si mergeti la un suc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 oameni buni, ieri a fost cum a fost dar azi imi vine sa ma iau singur la palme doar doar o trece plictiseala asta care lucrati prin pipera/baneasa si mergeti la un suc? ce va mai merge in zona aia.........noi suntem la bere ps vine si permanbucanu' pe la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 oameni buni, ieri a fost cum a fost dar azi imi vine sa ma iau singur la palme doar doar o trece plictiseala asta care lucrati prin pipera/baneasa si mergeti la un suc? io lucrez aici dar tocmai am venit de la masa @buburuza tragi de fiare sa te antrenezi pentru table? oricum o sa fiu dezavantajat pentru ca o sa joc "in deplasare" ... incep sa-mi relaxez degetele sa fiu in forma!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Prodigy de unde ai luat frate pozele alea cu shinu ,si de ce le-ai postat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 batman, batman ! delfinu vrea paintball ! delfinu dat headshot lu' unu, unu are datorie la delfinu. delfinu intreaba care se baga la un paintball WE asta . delfinu mai intreaba care stie sa bage garmin mobile pe un telefon. delfinu nu reuseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 batman, batman ! delfinu vrea paintball ! delfinu dat headshot lu' unu, unu are datorie la delfinu. delfinu intreaba care se baga la un paintball WE asta . delfinu mai intreaba care stie sa bage garmin mobile pe un telefon. delfinu nu reuseste Paintball? Mai multe detalii? (locatie, data, ora, participanti, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 io lucrez aici dar tocmai am venit de la masa @buburuza tragi de fiare sa te antrenezi pentru table? oricum o sa fiu dezavantajat pentru ca o sa joc "in deplasare" ... incep sa-mi relaxez degetele sa fiu in forma!... Eu trag de fiare, dar tu ai grija sa nu joci paintball inainte de table sa nu-ti rupi degetelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) ce va mai merge in zona aia.........noi suntem la bere ps vine si permanbucanu' pe la mine ala intai sa isi puna oglinzile si dupa sa iasa la plimbare!! (sau e conservar azi?) pe al cat? si cu cine? io lucrez aici dar tocmai am venit de la masa unde? Editat August 15, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Prodigy de unde ai luat frate pozele alea cu shinu ,si de ce le-ai postat ? ptr circ..) surse proprii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Buna dimineatza dragi mei forumisti....Baietelul de cand s-a trezit este foarte fericit,nu stiu motivul ,dar sunt bucuros ca mi se intampla asta. Cami se cam viseaza campioana la table..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate