cucu bau Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 sal all, trebuia sa incalzesti stikerul cu feonu-l inainte sa-l dezlipesti!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 sniper elite. s-a luat hotararea care s-a luat. care e buna luata. ne auzim maine. ps credeam ca-n cartierul asta suntem mai multi motoristi. se pare ca nu-s decat vreo 10 -14 au venit si fetele alea cu tatele mari...numai voi nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 EE nu...eu am fost acolo,ti-am facut semne da tu nimic...betmen...betmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pentru cei care aveau nelamuriri, asa arata un silencer de Arrow. Baiatul care ni l-a aratat a spus ca a trecut de filtrul RAR cu silencer-ul pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 'neata pipal! N-am bricheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 'neata pipal! N-am bricheta Neata, neata! Google search: "tehnici de aprindere a focului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Plictiseala! http://www.explodingdog.com/june7/complicated.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ce viata sa poti sa zici neatza la ora 10.30 !!! E clar imi dau demisia ..Vreau sa DORM !!! Vreau TV , Vreau PS2 , Vreau vreo 2 bonde ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ce viata sa poti sa zici neatza la ora 10.30 !!! E clar imi dau demisia ..Vreau sa DORM !!! Vreau TV , Vreau PS2 , Vreau vreo 2 bonde ... E un post part-time liber la firma la care lucrez (vb serios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) ce viata sa poti sa zici neatza la ora 10.30 !!! E clar imi dau demisia ..Vreau sa DORM !!! Vreau TV , Vreau PS2 , Vreau vreo 2 bonde ... Vreau 2 blonde...vreau motoru'...si desigur vreau sa dorm (2 blonde marca "mandibula" ) Aseara la arc liniste mare...am stat mai mult cu Nebunake,Nebunica si Antenuta... Pe nenea BBL l-am vazut in mers...adica mai mult dupa nr l-am recunoscut,iar pe motoreta lu' Paispe mi-am sprijinit casca Editat August 21, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pe nenea BBL l-am vazut in mers...adica mai mult dupa nr l-am recunoscut,iar pe motoreta lu' Paispe mi-am sprijinit casca Da' tu cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pai pana ieri am fost Turbogixxer...de ieri sun Gixxx',maine...cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 neatza ! Vreau 2 blonde...vreau motoru'...si desigur vreau sa dorm (2 blonde marca "mandibula" ) Aseara la arc liniste mare...am stat mai mult cu Nebunake,Nebunica si Antenuta... Pe nenea BBL l-am vazut in mers...adica mai mult dupa nr l-am recunoscut,iar pe motoreta lu' Paispe mi-am sprijinit casca am fost aseara si noi la arc, nu te-am vazut, nici pe tine, nici pe neby. cat despre blondele marca mandibula, mai bine NU dc ? dasta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Vreau 2 blonde...vreau motoru'...si desigur vreau sa dorm (2 blonde marca "mandibula" ) Aseara la arc liniste mare...am stat mai mult cu Nebunake,Nebunica si Antenuta... Pe nenea BBL l-am vazut in mers...adica mai mult dupa nr l-am recunoscut,iar pe motoreta lu' Paispe mi-am sprijinit casca Nenea? Aoleu, am imbatranit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Salutare ! Suzuki Bandit 600 S numere de IF Stau pe uverturii . Diseara plec la ARC la 6 .Asta din poza e motoru meu asa k dk ma recunoasteti careva bagati-va in seama .Vin si eu cand se intalnesc MILITARII Superb farul ala custom.Dar stii asta deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Rechine, sa nu uiti si de cascuta mea azi! Te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 E un post part-time liber la firma la care lucrez (vb serios) Vezi ca Blaze cauta un part-time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 o fi bine sa stai degeaba??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Propunere: ca sa stim in caz ca avem nevoie unul de altul propun sa zica fiecare cu ce se ocupa. Eu: sef de santier, STRABAG-ZUBLIN, proiecte de mediu, decontaminari & shit, acum Petrom City, zona Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Nenea BBL n-ai cum sa fii mai batran ca mine... Noi eram pe iarba...langa bancuta o fi bine sa stai degeaba??? Nus...eu sunt in concediu de aproape o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Nus...eu sunt in concediu de aproape o luna Cum o fi sa ai concediu o luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Cum o fi sa ai concediu o luna? O luna si 4 zile chiar E bine...ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 O luna si 4 zile chiar E bine...ce sa zic nu te ai plictisit ma??? eu de 2 zile mor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 O luna si 4 zile chiar E bine...ce sa zic Hmm...te invidiez...si nu cred ca sunt singura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate