super_buburuza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Suntem, suntem si intotdeauna mai e loc de oameni noi Si sigur e dimineata, ca acum m-am sculat si eu ) O fi dimineata pentru voi. Pentu altii deja a trecut juma' de zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 O fi dimineata pentru voi. Pentu altii deja a trecut juma' de zi Same here, deja la 4 fug acasa PS: va pupa shinu pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Azi la 20.00, la Cearceafuri...vis a vis de Sir(ptr cine nu stie)! Fara table si carti! Prezenta este obligatorie, se vor pune absente nemotivabile...inclusiv celor noi! Azi la 20.00, la Cearceafuri...vis a vis de Sir(ptr cine nu stie)! Fara table si carti! Prezenta este obligatorie, se vor pune absente nemotivabile...inclusiv celor noi! Am rezervat masa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Nu vi se pare ca deja nu mai e loc acolo in cazul in care vin toti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Azi la 20.00, la Cearceafuri...vis a vis de Sir(ptr cine nu stie)! Fara table si carti! Prezenta este obligatorie, se vor pune absente nemotivabile...inclusiv celor noi! Sa platiti "nemtzeste" de data asta ca sa nu va mai certatzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 Serbane.. Shin, faci pariu ca nu vine toata lumea? Unii stau in Dna Ghica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Serbane.. Shin, faci pariu ca nu vine toata lumea? Unii stau in Dna Ghica... Am de facut curat, ca maine am o musafira tare speciala Da' nu ma face ca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Serbane.. Shin, faci pariu ca nu vine toata lumea? Unii stau in Dna Ghica... Cand a auzit aia cine suntem...cica cate mese sa rezerv? 5-6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Cand a auzit aia cine suntem...cica cate mese sa rezerv? 5-6? Guess our reputation proceeds us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Am de facut curat, ca maine am o musafira tare speciala Da' nu ma face ca vin Vino, dar ai grija la drum si la cabluri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Propun pentru saptamana viitoare o noua locatie. M-am cam plictisit de "cearsafuri" si banuiesc ca nu sunt singura. As vrea sa incercam sa mergem si la Casa Warsteiner. Este pe Uverturii si arata destul de bine. Preturile sunt ok. Ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Propun pentru saptamana viitoare o noua locatie. M-am cam plictisit de "cearsafuri" si banuiesc ca nu sunt singura. As vrea sa incercam sa mergem si la Casa Warsteiner. Este pe Uverturii si arata destul de bine. Preturile sunt ok. Ce spuneti? K! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Vino, dar ai grija la drum si la cabluri! Ieri am trecut cu moto pe la locul accidentului... Am avut niste flashbackuri de am facut pe mien mai rau ca la cel mai tare horror movie Propun pentru saptamana viitoare o noua locatie. M-am cam plictisit de "cearsafuri" si banuiesc ca nu sunt singura. As vrea sa incercam sa mergem si la Casa Warsteiner. Este pe Uverturii si arata destul de bine. Preturile sunt ok. Ce spuneti? Aye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 Ieri am trecut cu moto pe la locul accidentului... Am avut niste flashbackuri de am facut pe mien mai rau ca la cel mai tare horror movie Mie mi se face pielea de gaina de cate ori vad un Nissan Terano II... Mai ales verde. Si mai ales dc are bullbar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Mie mi se face pielea de gaina de cate ori vad un Nissan Terano II... Mai ales verde. Si mai ales dc are bullbar.. Stati linistiti, ca voi stati bine. Eu am probleme si mai grave Am uitat sa va spun: am primit cadou de ziua mea o familie de buburuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Mie mi se face pielea de gaina de cate ori vad un Nissan Terano II... Mai ales verde. Si mai ales dc are bullbar.. Te cred. Nu mi-a fost niciodata cu adevarat frica de ceva, pana acum. Chestia asta ma inspaimanta de moarte Noroc ca n-am drum pe acolo. Nu mai dau pe la IKEEA si Bikers Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 si mie mi-e frica de trolebuze, mai ales de 91 si de autobuze, mai ales de 268 si numa d'astea trec prin zona mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) FMM server Editat August 29, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) si mie mi-e frica de trolebuze, mai ales de 91 si de autobuze, mai ales de 268 si numa d'astea trec prin zona mea. /nasty lame joke: Tu meriti, ca esti rau LE: tru' catre server. Editat August 29, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Cu Cristinica? Daca apare o domnisoara simpatica cu camasa galben-verde, da-mi si mie pozele nu-s cu tine, te-am ratat. in schimb atractiile serii Cristinika si Mos-Tagartza sunt. Cristinika din plin ca a fost mai activa le pun pe net pana diseara. la altii sa nu spuneti nimik m-au luat si pe mine cu japca ca nu prea vroiam sa merg dar nu mi-a parut rau. au fost ceva concursuri faine... Hahahaha, asta e cea mai marfa invitatie! Auzi, poate ma deplasez de pomana cat tu povestesti de anaconda si ma trezesc acolo cu o hamsie.. Kiddin' Serios, care mai aveti pasiuni d-astea? PS 1: Buna dimineata, ca uitai! Neam prost ce sunt PS 2: Neata, piedone! Bun venit in gashca de iubareti! Si noi ne iubim fetele pe 2 roti Am si acasa si la job. la job e de 1 metru si ceva lungime, ala acasa e putin mai mic. Acasa am neoane, la job ciclide africane mari de 10cm ish. Amandoua sunt facute cu manutzele astea doua si-ti pot da ceva indicatzii precious-e. Daca ziceai mai devreme chiar veneai sa-ti arat acvariul cand vroiai, insa acum tre sa astepti 3 saptamani cat sunt in concediu nu-ti lua asa dupa ureche! asteapta sa vorbim sau gaseste unu care se pricepe, ca de una singura daca te apuci fara research in prealabil , daca n-ai mai avut inainte, te chinui si tu si pestii. Si eu fui Am vazut-o pe anca, da' greu recunosc lumea nene, mai ales noaptea eu te stiu pe tine, dar chiar nu te-am vazut. oi fi capatat orbu-gainilor Azi la 20.00, la Cearceafuri...vis a vis de Sir(ptr cine nu stie)! Fara table si carti! Prezenta este obligatorie, se vor pune absente nemotivabile...inclusiv celor noi! Am rezervat masa! nu-nteleg cum vine asta fara table si/sau cartzi!!! parca nu e treaba treaba daca nu sunt astea prin preajma!!! @buburuza: sa nu zici ca a fost ziua ta si am ratat-o!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 nu-s cu tine, te-am ratat. in schimb atractiile serii Cristinika si Mos-Tagartza sunt. Cristinika din plin ca a fost mai activa le pun pe net pana diseara. m-au luat si pe mine cu japca ca nu prea vroiam sa merg dar nu mi-a parut rau. au fost ceva concursuri faine... Am si acasa si la job. la job e de 1 metru si ceva lungime, ala acasa e putin mai mic. Acasa am neoane, la job ciclide africane mari de 10cm ish. Amandoua sunt facute cu manutzele astea doua si-ti pot da ceva indicatzii precious-e. Daca ziceai mai devreme chiar veneai sa-ti arat acvariul cand vroiai, insa acum tre sa astepti 3 saptamani cat sunt in concediu nu-ti lua asa dupa ureche! asteapta sa vorbim sau gaseste unu care se pricepe, ca de una singura daca te apuci fara research in prealabil , daca n-ai mai avut inainte, te chinui si tu si pestii. eu te stiu pe tine, dar chiar nu te-am vazut. oi fi capatat orbu-gainilor nu-nteleg cum vine asta fara table si/sau cartzi!!! parca nu e treaba treaba daca nu sunt astea prin preajma!!! @buburuza: sa nu zici ca a fost ziua ta si am ratat-o!!!! normal ca fara, nu am cui sa port noroc: Angel are antrenament diseara si ajunge mai tz si Boriss este pe alte meleaguri! Si eu nu stiu sa joc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 ... Warsteiner buna berica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 buna berica! Eu n-am baut, dar am sa o incerc Kawalin, da, ai ratat ziua mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 nimic nou....buburuzo fu' ziua ta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Ce uameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate