costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 La ce ora? @ mandibula, vezi ca e apa 8 lei ) pe la un 11 cred pentru ca trebe sa ies si cu, colegii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 QUOTE (anii_zboara @ Sep 4 2008, 01:34 PM) hop si eu...Larissa este numele meu...sal all locuiesc pe langa sectia de politie 21.. Frumos 'nume de scena" Ma poate chema cum vrei daca numele meu " de scena" nu-ti place.BTw calduroasa primire Welcome welcome, si unde zbori tu anii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Eu nu Bine ai venit Larissa @restu' railor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Eu nu Bine ai venit Larissa @restu' railor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) sa l vedeti pe BAshinu' dupa trauma accidentului : .....observati va rog alura...perciunilor (favoritilor)....si dantura ca a 'domnului castor' Editat Septembrie 4, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 ba ce aveti mah cu bietu baiat... tare rau asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 sa l vedeti pe BAshinu' dupa trauma accidentului : Vezi ca se supara ca ai pus poze din arhiva lui personala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 BAshinu'....inaintea parasirii clubului militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Vezi ca se supara ca ai pus poze din arhiva lui personala. Glume de la tara, n-am ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 BAshinu'....inaintea parasirii clubului militari Astea-s glume de gradinita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Astea-s glume de gradinita asa si??/ parca nu mai postai ???!!!....te rog sa te abtii de la comentarii.... Editat Septembrie 4, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Fitze Summer Club: /index.php?...p;mode=threaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 asa si??/ parca nu mai postai ???!!!....te rog sa te abtii de la comentarii.... Postez cand am chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 gata am schimbat si poza curiosilor ca shakALIi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Fitze Summer Club: /index.php?...p;mode=threaded fara rautate, dar........parca arata mai bine decat "cearceafuri" sau ..... plus ca ai parte si o plimbarica pana acolo pe A2, 20 km A2 + 1 KM prin Fundulea = 42 Km de drum liber http://www.sport.ro/show/esti-amator-de-sp...l?autoplay=true ce idioti =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Glume de la tara, n-am ce zice ba ....in loc sa inveselesti lumea faci pe cocosul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 gata am schimbat si poza curiosilor ca shakALIi multumim te asteptam la urmatoarea iesire/intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 WTF bai nene ce s-a intamplat cu forumul ,de ce s-au schimbat astea pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 WTF bai nene ce s-a intamplat cu forumul ,de ce s-au schimbat astea pe aici lol ...ai in dreapta pagini switch original view sau ceva de genul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 WTF bai nene ce s-a intamplat cu forumul ,de ce s-au schimbat astea pe aici Mda, dar e enervant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 WTF bai nene ce s-a intamplat cu forumul ,de ce s-au schimbat astea pe aici se apropie sf de sezon si toti sunt nervosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 gata am schimbat si poza curiosilor ca shakALIi Pfuaiii...toti membrii's calare pe profilu' tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 gata am schimbat si poza curiosilor ca shakALIi Prodigy, e randul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Pfuaiii...toti membrii's calare pe profilu' tau... promitem ca ne trece pana maine cosmin, ai vb cu nana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Deci pana la urma merge cineva la Fundulea? Eu m-as baga pentru o plimbare si un suc acolo, dar 11 e prea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate