cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Mergem la munte sambata si duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Io lipsa moto, parastas, maruntisuri d-astea. Da' astept poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Io lipsa moto, parastas, maruntisuri d-astea. Da' astept poze Si eu zic pas, imi petrec week endul cu ai mei! Mi-a promis mami ca mi fc placintuza de mere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Si eu zic pas, imi petrec week endul cu ai mei! Mi-a promis mami ca mi fc placintuza de mere! Poate nu ne aduci,vezi poate face si placinta cu varza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Poate nu ne aduci,vezi poate face si placinta cu varza.... Va aduc, sper sa iasa buna...ptr voi o pregatesc eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Va aduc, sper sa iasa buna...ptr voi o pregatesc eu! Nicolas nu vreau sa fiu rautacios dar daca hotarasc sa ma sinucid te anunt inainte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Va aduc, sper sa iasa buna...ptr voi o pregatesc eu! .... mi-ai promis ceva ... nici nu ma lua somnul aseara ....ma tot gandeam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Am auzit ca Buburuza e super gospodina ,poate sa ne faca tot felul de merinde.......Ceai la plic e specialitatea casei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Va aduc, sper sa iasa buna...ptr voi o pregatesc eu! ....mi-ai promis ceva ... nici nu ma lua somnul aseara ....ma tot gandeam.... Ti-am luat ceva bun! Ciocolata, biscuiti cu ciocolata si eugenii cu crema de ciocolata! Nicolas nu vreau sa fiu rautacios dar daca hotarasc sa ma sinucid te anunt inainte.... Am auzit ca Buburuza e super gospodina ,poate sa ne faca tot felul de merinde.......Ceai la plic e specialitatea casei.... Asta chiar este o rautate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ti-am luat ceva bun! Ciocolata, biscuiti cu ciocolata si eugenii cu crema de ciocolata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Va aduc, sper sa iasa buna...ptr voi o pregatesc eu! ....mi-ai promis ceva ... nici nu ma lua somnul aseara ....ma tot gandeam.... Dane vrei sa scapi de aia 300 euro .Te-ai gandit ca iesi mai ieftin cu cateva grame de sulfat de magneziu sa scapi de mine ........Stiu ca te gandesti numai la mine,ai vrea sa-ti fiu un model,mai ales la table.... .... Cred ca tu cu Nicolas aveti un interes comun ca si ea a zis ca da 1000 euro la baietel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Mergem la munte sambata si duminica? Eu o sa plec cu cortul sambata dimineata la barajul Vidraru si ma intorc duminica seara. Se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Am auzit ca Buburuza e super gospodina ,poate sa ne faca tot felul de merinde.......Ceai la plic e specialitatea casei.... Pentru tine numai ceai la plic voi face Si poti sa-l bei si cu putin laptic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Pentru tine numai ceai la plic voi face Si poti sa-l bei si cu putin laptic ce de delicatese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ce de delicatese Incearca si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 schimbasi si poza de profil, belea, tie iti dau o punga de seminte ca,cu berea nu le ai alchoolistule ! vezi ca iar vb singur =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ti-am luat ceva bun! Ciocolata, biscuiti cu ciocolata si eugenii cu crema de ciocolata! Asta chiar este o rautate! Vreau si eu jeleuri. Ti-am luat ceva bun! Ciocolata, biscuiti cu ciocolata si eugenii cu crema de ciocolata! Dane ai grija ca nicolas umbla cu afrodisiace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Vreau si eu jeleuri. Dane ai grija ca nicolas umbla cu afrodisiace. Cosmin, tu esti grasutz...deci nu vrei nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Careva amator de film si popcorn moca? Valabil pt Militari ( ) mess, plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Careva amator de film si popcorn moca? Valabil pt Militari ( ) mess, plz ce film? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 neatza! je pleaca cu pluta! doritori/doritoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Eu o sa plec cu cortul sambata dimineata la barajul Vidraru si ma intorc duminica seara. Se baga careva? Boris mergem impreuna sa impatim cortul....Ma astepti in cort? Pentru tine numai ceai la plic voi face Si poti sa-l bei si cu putin laptic Da dar tre sa ma mufez la sursa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Plecare Fundulea 'La Fite'.......doritorii sa ma contacteze Editat Septembrie 5, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Boris mergem impreuna sa impatim cortul....Ma astepti in cort? Da dar tre sa ma mufez la sursa...... Gasim o vaca pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate