cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 @ Nikolas, @ Sonex daca mergeti in poli apar si eu cu "bestia" galbena. Nu aia cu 2 roti, aia cu 4 picioare si coada. Gata cu lenea ma ridic din pat si ma duc sa-mi spal masina....fie ce o fi......Cat de hotarat sunt..... Daca vine Naanuk nu mai e nimic de hotarat ,la 20.30 poli.Eu ma joc primul cu el.....Nu stiu daca mai ajung la net,daca se schimba ceva dati-mi si mie o sarma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 vorba este asa (primi 10ani sunt grei, pana esti in anul 3) eu am experimentat o pe pilea mea, este foarte reala vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 vorba este asa (primi 10ani sunt grei, pana esti in anul 3) eu am experimentat o pe pilea mea, este foarte reala vb Eu o stiam cu primii 7 ani pana ajungi in anul 3 Eu acum trec anul 5. Olimpiada de toamna a fost dezastru, am picat 2 din 2 la care am fost, iar la al 3-lea am trimis o prietena cablata si l-a picat si ea. Deci 3 din 3 aaaa si sa nu uit, tu ce cauti pe zona militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Teoretic departe...practic...cu motorul nicaieri nu e departe. In Vitan mai exact. si de cind te mutasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu stiu daca mai ajung la net,daca se schimba ceva dati-mi si mie o sarma.... Numai la sarmale ti-e gandul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 costa vezi ca eti prea mult pe nemotivat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eu o stiam cu primii 7 ani pana ajungi in anul 3 Eu acum trec anul 5. Olimpiada de toamna a fost dezastru, am picat 2 din 2 la care am fost, iar la al 3-lea am trimis o prietena cablata si l-a picat si ea. Deci 3 din 3 aaaa si sa nu uit, tu ce cauti pe zona militari? tu sa fi sanatoasa, ca treci si examenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Eu vin sa va vad oriunde ca poate maine e sfarsitul lumii sau ne transformam sau cine stie ce monstrii vor aparea. Voi nu va faceti griji? Editat Septembrie 9, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Hai nu esti la capatul lumii. Sa ne vizitezi E nu!...doi ani am stat in Militari...ma cam obisnuisem. Asa o sa fac...saptamana asta poate vorba este asa (primi 10ani sunt grei, pana esti in anul 3) eu am experimentat o pe pilea mea, este foarte reala vb Auzisem si eu ceva de genu` dar am crezut ca exagereaza lumea si de cind te mutasi? De luna curenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 vorba este asa (primi 10ani sunt grei, pana esti in anul 3) eu am experimentat o pe pilea mea, este foarte reala vb oricine ai fi, frumos spate si bun venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eu vin sa va vad oriunde ca poate maine e sfarsitul lumii sau ne transformam sau cine stie ce monstrii vor aparea. Voi nu va faceti griji? Don`t worry....there`s no sugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) daca scap si io de la munca...mai devreme...vin si io in poooliiii s'o cunosc si io pe buburuza ...sau o cunosc...? Editat Septembrie 9, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eu o stiam cu primii 7 ani pana ajungi in anul 3 Eu acum trec anul 5. Olimpiada de toamna a fost dezastru, am picat 2 din 2 la care am fost, iar la al 3-lea am trimis o prietena cablata si l-a picat si ea. Deci 3 din 3 aaaa si sa nu uit, tu ce cauti pe zona militari? Sunt un norocos....din 8 mai am doar doua - si alea la mate...materia mea preferata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Don`t worry....there`s no sugar ai mai aparut si tu mister.....cred ca i-l arunci pe deget de stai asa ascuns...(prietenelei tale ....am uitat cum se intituleaza ea...cu scuzele de rigoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eu vin sa va vad oriunde ca poate maine e sfarsitul lumii sau ne transformam sau cine stie ce monstrii vor aparea. Voi nu va faceti griji? nope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 oricine ai fi, frumos spate si bun venit! E un dansator si un consumator de alcool desavarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 daca scap si io de la munca...mai devreme...vin si io in poooliiii s'o cunosc si io pe buburuza Eu cred ca ne cunoastem. Offf...mai copii, nu pot sa cred ca nu va faceti griji. Eu am emotii sa nu ma prinda pe strada Alex, te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 De luna curenta pai nu puteai sa iti gasesti ceva tot in militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 E un dansator si un consumator de alcool desavarsit Cand mergem la discoteca? Club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pai nu puteai sa iti gasesti ceva tot in militari? lasa ma omu sa se duca unde vrea el.....oricum avem telefoane..sunam si ne vedem daca se vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eu cred ca ne cunoastem. n'a venit nici o fata la mine pana acum sa mi se prezinte cu numele super_buburuza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buna Amrita..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) n'a venit nici o fata la mine pana acum sa mi se prezinte cu numele super_buburuza... Pentru ca de regula ma prezint Carmen Sau poate ca nu m-am prezentat niciodata Editat Septembrie 9, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ...n\'aveam de unde sa stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 sunteti exclusivisti??? nu va bagati in seama cu restul bucurestenilor cat despre facultate am reusit sa o termin anul trecut... cei drept a cam durat dar s-a terminat intr-un final si acum sunt nostalgic a fost cea mai frumoasa perioda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate