cosmin_sn Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Ia uite ce matinal e baietelul cum se trezeste el la ora dastea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Normal...ca doar te insori azi! oricat de devreme te-ai trezi tot vei intarzia oriunde ai vrea sa ajungi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Ia uite ce matinal e baietelul cum se trezeste el la ora dastea...... Frateee e 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) buna dimineata natiune ....la cat e "eclipsa" ...la 10 30? Editat Septembrie 10, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 A citi cineva "Ingeri si demoni"? Al dracu Dan Brown a scris despre astia cu magnetul lor acum cativa ani. Stia el de stia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cine se trezeste de dimineata, doarme dupa-amiaza A citi cineva "Ingeri si demoni"? Al dracu Dan Brown a scris despre astia cu magnetul lor acum cativa ani. Stia el de stia. Hai ma bebelu, lasa povestile cu illuminati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 buna dimineata natiune....la cat e "eclipsa" ...la 10 30? La 10 parca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 La 10 parca e 10 la ei sau la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Neatza !! ora 10 ma prinde fericit !! ies la plimbare cu R8u mai trebui sa gasesc repede o fata sa nu fiu singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) A citi cineva "Ingeri si demoni"? Al dracu Dan Brown a scris despre astia cu magnetul lor acum cativa ani. Stia el de stia. neatza pai astia cu magnetul se chinuie de 15 ani. l-or fi inspirat Editat Septembrie 10, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 10 la ei sau la noi? La noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) La noi si unde e gaura neagra, ca e trecut de ora 10 ai naibi astia, nu se tin de cuvint Editat Septembrie 10, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pai si unde e gaura neagra, ca e trecut de ora 10 ai naibi astia, nu se tin de cuvint Banuiesc ca experimentul dureaza mai mult de 10 minute. Iar gaura neagra cica se va forma de abia dupa vreo 4 ani. De fapt Pamantul se va descompune incepand din centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Banuiesc ca experimentul dureaza mai mult de 10 minute. Iar gaura neagra cica se va forma de abia dupa vreo 4 ani. De fapt Pamantul se va descompune incepand din centru. si marmota ce facea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 asa si ce legatura are asta cu revelionu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 asa si ce legatura are asta cu revelionu? Ehh...de Revelion cred ca ne putem inca destrabala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 Am ratacit nr lui Dumistef. Il are cineva? Am nevoie urgenta de el, nu vreau sa sun la 112, ca sa chem pompierii, poate ma ajuta el. tre sa plec, dc gasiti nr lui, dati-mi un tzar pe cosmote, pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 @ Blaze : scoate berea de la rece, ia-ti floricelele si aseaza-te confortabil. Iata live inceputul sfarsitului: http://www.realitatea.net/video_460892_a-i...lui_340582.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 neata all.......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) M-am gandit sa renunt la regim daca tot vine sfarsitul lumii si sa ma rasfat si eu cu un pestisor Editat Septembrie 10, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 M-am gandit sa renunt la regim daca tot vine sfarsitul lumii si sa ma rasfat si eu un pestisor pestele nu ingrasa....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pestele nu ingrasa....! Nici nu vroiam sa slabesc cu toate ca asta s-a cam intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 M-am gandit sa renunt la regim daca tot vine sfarsitul lumii si sa ma rasfat si eu cu un pestisor al drac sfirsit al lumii tot il asteptam de 2000 de ani da nu mai vine asta intirzie mai mult decit shonex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 al drac sfirsit al lumii tot il asteptam de 2000 de ani da nu mai vine asta intirzie mai mult decit shonex Sfarsitul nu l-am asteptat niciodata...pe Sonex da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate