super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 sa iti fie de bine, bun salau, si nici nu ingrasa....... dupa cum stiti deja de la vlad, ne-am intors de 2 zile din concediu, am inceput lucrul si deja mi se pare ca lucrez de doua saptamani....... sper ca diseara sa reusim sa ne vedem daca stabiliti ceva si poate iesim si pe undeva cu motoarele in wkd...... Multumesc Eu diseara ies cu bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 bai si n'am apucat sa le cunosc pe fatucile alea 2... Cred ca au plecat sa vada live gaurile negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cred ca au plecat sa vada live gaurile negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 jordyyyyyyy....e miercuri azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Am primit o dedicatie de la o prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) asl pls... Buna Gixxx Editat Septembrie 10, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 iulia..got pic? me 58/m/albania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 14 F CL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 N am chef de nimic! Mi e somnic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Am primit o dedicatie de la o prietena Kawa se transforma... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Mai pana la urma cine plimba fetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 am zis ca ma sacrific eu... ce naiba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Mai pana la urma cine plimba fetele? pana la gaura neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 jordyyyyyyy....e miercuri azi! am obosit sa intreb cine merge la arc am zis ca ma sacrific eu... ce naiba.. plimba-le pina la arc , sa le vada lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pana la gaura neagra? s ar putea sa vada ceva negru, ns dc gauri sau altceva...avand in vedere ca nu s au mai dat cu motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 am obosit sa intreb cine merge la arc te sun cand ajung plimba-le pina la arc , sa le vada lumea pfffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 alexander nu tragi o fuga pina la arc diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 intalnire ceva , diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 alexander nu tragi o fuga pina la arc diseara? Intr-o ora dau o tura pana la Fundeni iar mai pe seara vroiam sa ajung la Ikea, deci e posibil sa va gasesc la arc. La ce ora va intalniti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 intalnire ceva , diseara ? yeap mergem undeva, dar ns unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu azi nu servesc arc, petrecere la firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ce-a patit? Lucrezi la brd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Intr-o ora dau o tura pana la Fundeni iar mai pe seara vroiam sa ajung la Ikea, deci e posibil sa va gasesc la arc. La ce ora va intalniti ? in jur de ora 7 cred. acum sa vad cine mai zice ca vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Gauri negre, negru & others.... Vad acu si o black_lady printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu azi nu servesc arc, petrecere la firma. sa bei si pt noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate