paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Kawa se transforma... ) Plansul e da' forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu azi nu servesc arc, petrecere la firma. pai zi asa ca venim la tine dau in orice zi o intalnire la Arc cu o petrecere unde mancarea si bautura sunt moca @ mandibula: apa e tot 8 ron @ jordy: eu o sa vin, dar plec de la mine din tei pe la 6.30 (nu de alta dar sa ajung pana la 7.30 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 sa bei si pt noi E de-aia de tre sa fiu cuminte, cu ministri& other important people Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 E de-aia de tre sa fiu cuminte, cu ministri& other important people Sunt imbracata frumos. Vin eu la mocaciune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 E de-aia de tre sa fiu cuminte, cu ministri& other important people daca nu faci urit la bautura poti sa bei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Are cineva ideie cum va fi vremea in weekend la Brasov ? As merge in poiana Editat Septembrie 10, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Are cineva ideie cum va fi vremea in weekend la Brasov ? http://weather.yahoo.com/Brasov-Romania/RO...ast.html?unit=c uite ce zice pe yahoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Are cineva ideie cum va fi vremea in weekend la Brasov ? As merge in poiana Iar plecati fara mine!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Iar plecati fara mine!? ....dar tu ce pazesti? de ce nu ne insotesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ....dar tu ce pazesti? de ce nu ne insotesti? imi petrec si acest week end cu familia! asa le am promis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 imi petrec si acest week end cu familia! asa le am promis! ... atunci ne insotesti in celalalt wkd...ce facem in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 si tre sa am grija de catel... ... atunci ne insotesti in celalalt wkd...ce facem in seara asta? papam clatite si papanasi! dar va rog eu sa ne vedem pe la 21.00 dc se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 neatza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 neatza.... megi la arc rechine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 si tre sa am grija de catel... papam clatite si papanasi! dar va rog eu sa ne vedem pe la 21.00 dc se poate! unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 neatza.... noapte buna........somn de frumusete pana la 6 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 filmuletu de la PAUL il are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 filmuletu de la PAUL il are cineva ? vineri zi, mergi la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 in jur de ora 7 cred. acum sa vad cine mai zice ca vine Te sun daca sun in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Asta seara program de casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 megi la arc rechine? eu vin la Arc de la 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 vineri zi, mergi la arc? vin si eu la arc dupa 7.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 unde? unde vreti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Hmmm...deci la 7 Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Hmmm...deci la 7 Arc? asa sa ii ramina numele rechine nu zici nimic? Editat Septembrie 10, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate