super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Hmmm...deci la 7 Arc? Vreau si eu sa va vad. Pe tine si pe JJ Si asa am ajuns la pagina 666 Editat Septembrie 10, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 tu vii direct de la munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cien mai vine la ARC, 2 degete sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cine mai vine la ARC, 2 degete sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cine mai vine la ARC, 2 degete sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cine mai vine la ARC, 2 degete sus de ce nu te opresti tu in drum spre arc la mine si plecam de aici, oricum 6 e f devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cine mai vine la ARC, 2 degete sus de ce nu te opresti tu in drum spre arc la mine si plecam de aici, oricum 6 e f devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) tu vii direct de la munca? nope. o sa trec pe acasa prima data Editat Septembrie 10, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Vreau si eu sa va vad. Pe tine si pe JJ Bine-bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu vin la 6. Mai vine careva asa devreme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu vin la 6. Mai vine careva asa devreme ? umbra ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 de ce nu te opresti tu in drum spre arc la mine si plecam de aici, oricum 6 e f devreme Pai sunt cu a mea... Tu nu esti cu parintii and company? Daca nu deranjam, am face un stop pe la tine umbra ta N-am! Old storry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cred ca apar si eu pe la 18.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pai sunt cu a mea... Tu nu esti cu parintii and company? Daca nu deranjam, am face un stop pe la tine N-am! Old storry cu Prodigy, la ora aia o sa montez capetele de ghidon va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pai sunt cu a mea... Tu nu esti cu parintii and company? Daca nu deranjam, am face un stop pe la tine N-am! Old storry da ce mah, esti vampir de n-ai umbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 cu Prodigy, la ora aia o sa montez capetele de ghidon va asteptam Cred ca in jur de 17:50 - 18 ajungem la tine in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Bine-bine Si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cred ca in jur de 17:50 - 18 ajungem la tine in fata oki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 da ce mah, esti vampir de n-ai umbra Damphir mai exact. Nu bre, ai sa vezi intr-o zi, pe la hora 12 .. cam cat de mare e umbra me' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Damphir mai exact. Nu bre, ai sa vezi intr-o zi, pe la hora 12 .. cam cat de mare e umbra me' nu mai sta din profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Baietelul a muncit toata ziua azi,se pregateste sa noteze in calendar... Vad ca domnisoara Anii zboara a zburat de tot........Are careva un binoclu sa o pandesc pe iulia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pe la 6 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 kawa mic dispare incet incet intr-o gaura neagra Vandut pedala schimbator, suport scarita dreapta, cadru de bord, cadrul care tine ceasurile (km, turometru, temperatura), aripa fata, ghidon stanga (fara comenzi), kit lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 kawa mic dispare incet incet intr-o gaura neagra Vandut pedala schimbator, suport scarita dreapta, cadru de bord, cadrul care tine ceasurile (km, turometru, temperatura), aripa fata, ghidon stanga (fara comenzi), kit lant. Le-a luat Vlad pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate