jordy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 La Multi Ani Angel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) cica ala e cel mai bun....de se pune intre blat si ghiuveta da, e mult mai bun dar pentru lipit protectia de kevlar peste capacul despre care vb voi. cand a zis "buson" nu cumva sa referit la altceva?? BTW neatza Editat Septembrie 12, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 La multi ani Angel! Ba, pana la urma a fost destept Planck asta. - discutii din birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) La Multi Ani! Angel Editat Septembrie 12, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 LA MULTI ANI ANGEL!! Si la Multi Kilometri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 se mai merge la cheia simbata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 La multi ani Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 se mai merge la cheia simbata? Vorbim diseara despre asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) Vorbim diseara despre asta ok m-am uitat la prognoza meteo. simbata ar fi ok din ce spun. duminica ploua temperatura maxima estimata pt simbata 18 grade http://www.accuweather.com/world-forecast-...ic=1&fday=2 Editat Septembrie 12, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 De bacau se mai aude ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 De bacau se mai aude ceva? acolo simbata se anunta ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Buson adica surubu ala pe care il desfaci si se scurge uleiul De acolo in fieare dimineata se scurg 2 - 3 picaturi de ulei si probabil garnitura aia de cupru trebuie schimbata . Oricum poate merge si cu silicon ! Multumesc frumos pentru raspunsuri ! La Multi Ani Angel !! Tot ce iti doresti ... sa ai ! da, e mult mai bun dar pentru lipit protectia de kevlar peste capacul despre care vb voi. cand a zis "buson" nu cumva sa referit la altceva?? BTW neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 @ 14 totul depinde de cosmin Buson adica surubu ala pe care il desfaci si se scurge uleiul De acolo in fieare dimineata se scurg 2 - 3 picaturi de ulei si probabil garnitura aia de cupru trebuie schimbata . Oricum poate merge si cu silicon ! Multumesc frumos pentru raspunsuri ! La Multi Ani Angel !! Tot ce iti doresti ... sa ai ! eu nu as pune silicon acolo. nu se potriveste garnitura de la motoreta ( ZXR 400) pe care o dezmembreaza Anca 14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 O zi obisnuita: Te trezesti... Nokia, Colgate, Nesscafe, Hochland, Orbit, Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia. McDonalds, Coca-Cola, Orbit. Compaq, Epson, Nokia, Nokia. Renault. Tuborg. Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg. Nokia... Nokia. Durex-Durex. Colgate. ... Te culci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cisco, Cisco, Cisco, Cisco CLACK!!! E 12 si deja nu pot sa ma mai concentrez Loooooong day eu nu as pune silicon acolo. nu se potriveste garnitura de la motoreta ( ZXR 400) pe care o dezmembreaza Anca 14? Habar n-am... Eu am sudat capace, indreptat disc frana, lipit carene, dar... garnitura e garnitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Dl. BBL, mie mi-a ramas gandul la paintball. Mergem w-e viitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 O zi obisnuita: Te trezesti... Nokia, Colgate, Nesscafe, Hochland, Orbit, Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia. McDonalds, Coca-Cola, Orbit. Compaq, Epson, Nokia, Nokia. Renault. Tuborg. Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg. Nokia... Nokia. Durex-Durex. Colgate. ... Te culci Foarte tare asta Eu am adaugat in premiera programului un Red Bull Cola -un sortiment ce nu se comercializeaza si de care se bucura doar angajatii. Nu sunt angajat dar au sediul langa noi, deci ma consider un norocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Dl. BBL, mie mi-a ramas gandul la paintball. Mergem w-e viitor? mergem , unde ? am chef de impuscat cateva persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mergem , unde ? am chef de impuscat cateva persoane pe cine? pe cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Foarte tare asta Eu am adaugat in premiera programului un Red Bull Cola -un sortiment ce nu se comercializeaza si de care se bucura doar angajatii. Nu sunt angajat dar au sediul langa noi, deci ma consider un norocos Nu iei si tu vreo 2 pe sub mana, ca tare ma roade curiozitatea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Nu iei si tu vreo 2 pe sub mana, ca tare ma roade curiozitatea ? Am obtinut unul ca si eu eram tare curios...insa e dezamagitor. Ca sa-ti faci o idee e ca si cum ai bea American Cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mergem , unde ? am chef de impuscat cateva persoane Pai eu am mai fost in Pipera, Vointa si e ok. Am vazut ca mai e un teren si in Baneasa pe langa Gradina Zoologica. Din cate stiu, o bila este 0.3 ron si trebuie sa iei minim 50 de bile. Echipamentul este inclus in pretul bilelor. Trebuie sa stabilim din timp cand mergem si cati mergem pentru ca va trebui sa facem rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 O zi obisnuita: Te trezesti... Nokia, Colgate, Nesscafe, Hochland, Orbit, Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia. McDonalds, Coca-Cola, Orbit. Compaq, Epson, Nokia, Nokia. Renault. Tuborg. Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg. Nokia... Nokia. Durex-Durex. Colgate. ... Te culci Te trezesti... Durex-Durex, Nokia, Colgate etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Te trezesti... Durex-Durex, Nokia, Colgate etc te trezesti ..... biberon, biberon etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 Pai daca nu Durex-Durex... Biberon-biberon =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate