Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 hidrobicicleta auzi...) unde o parkezi ma in seara asta..la debarcader in herestrau? sincer, eu nu am vazut unde si-a parcat shinu motoru ! cred ca a avut timp sa-l demonteze si sa-l bage in buzunar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 BaShinu cu visul lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 BaShinu cu visul lui.... Motor HONSHIN incorporat cu cric principal de aerodinamicitate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 BaShinu cu visul lui.... Ce vremuri de glorie pentru motoreta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 urmeaza poze fresh cu BAshinu' Ce vremuri de glorie pentru motoreta ) stai s-o vezi acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Acum ca am mancat ma simt mai bine Da parca a avut gust de narghilea mancarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Bashinu'....... Cei Trei prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Pune ma dealea de la mare cu el, vreau sa invat anatomie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) moamaaaaaaaa uite unde se ascundea "hausaru" ce lentile heliomate are..cu aia ai mers ma inainte sa iti iei casca? shinule mergem in Silver! gata! Editat Septembrie 15, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Pune ma dealea de la mare cu el, vreau sa invat anatomie ba...de la mare nu am cu el....era imbracat....nu a vrut sa ne uimeasca cu, corpul lui lucrat la sala de fitness Cativa nebuni pe 'circuit' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Maine incep munca la 8 jumate si trebuie sa compun poezii de securitate toata ziua... Ce vremuri cand lucram la Media Sat... era asa chill in buncar Cativa nebuni pe 'circuit' Kawa mic... a murit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Inainte sa se apuce de sala !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Inainte sa se apuce de sala !! e cam mare podoaba pentru el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 daca ti place viata......mai ales lui Nikole ....cred ca a mai pus 5 Kg cu ploaia asta lasa ca eram cu 5 kg mai grea, dar aveam si cu cateva grade mai mult...si nu din cauza faptului ca eram cu laur pe motor si eram uda... in urma acestei plimbari am racit...din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Am racit si eu putin, dar sper sa-mi treaca pana deseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Ati ajuns bine cu motoretele? Yap cat ma bucur ca reusit sa ajunga si shinu cu hidrobicicleta lui ! Sincer nu stiu ce ne facem fara el la intalniri . Shinu e sufletul petreceri fara el nu am fi avut cuier la Tabiet acolo sa va puneti si voi castile si alea Castile si alea si le-au pus cei care au venit cu motoru` pe ploaie...nu cei aia carora li s-au confiscat cheile de parinti ...deci n-ai de ce sa te iei de Shin Acum ca am mancat ma simt mai bine Da parca a avut gust de narghilea mancarea Ti-am zis ca tre` sa te opresti din tras aseara....nu degeaba iti puneam degetul la furtunas Am racit si eu putin, dar sper sa-mi treaca pana deseara Noi am venit calare si tot n-am racit... Editat Septembrie 16, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ba...de la mare nu am cu el....era imbracat....nu a vrut sa ne uimeasca cu, corpul lui lucrat la sala de fitness Cativa nebuni pe 'circuit' Ia uite-ma si pe mine pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 deci sa incepem cu prezentarea, yo sunt alex am o honda cbr f4i si stau la piciorul podului grant, sunt nou membru pe acest site si mi-ar placea sa ne cunoastem la o intalnire mai ales sa schimbam opinii si pareri si poate chiar o plimbarik cat om mai prinde vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 deci sa incepem cu prezentarea, yo sunt alex am o honda cbr f4i si stau la piciorul podului grant, sunt nou membru pe acest site si mi-ar placea sa ne cunoastem la o intalnire mai ales sa schimbam opinii si pareri si poate chiar o plimbarik cat om mai prinde vreme frumoasa Welcome! Erai binevenit si aseara la o narghilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Castile si alea si le-au pus cei care au venit cu motoru` pe ploaie...nu cei aia carora li s-au confiscat cheile de parinti ...deci n-ai de ce sa te iei de Shin Noi am venit calare si tot n-am racit... I-a luat ma-sa cheile de la motor ?? Ce lamer! Noobule, nu te mai dai reising ? Celor ce le place in sa, le sade bine "calare" Io m-am udat tot da' tot nu ma lua raceala. Singurul care a ramas uscat fu mobilu', dragu' de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 multzam fain, sorry dar ieri n-am mai apukt sa intru pe forum , am fost plecat din bucale, dar next time cu cea mai mare placere, si ma gandeam poate cateva id de mess acolo sunt mai tot timpul on-line si asta daca nu cer prea mult in rest toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 I-a luat ma-sa cheile de la motor ?? Ce lamer! Noobule, nu te mai dai reising ? Pai era o forma de pedeapsa ce se impunea dupa buba care si-a facut-o Celor ce le place in sa, le sade bine "calare" Io m-am udat tot da' tot nu ma lua raceala. Singurul care a ramas uscat fu mobilu', dragu' de el Tru! multzam fain, sorry dar ieri n-am mai apukt sa intru pe forum , am fost plecat din bucale, dar next time cu cea mai mare placere, si ma gandeam poate cateva id de mess acolo sunt mai tot timpul on-line si asta daca nu cer prea mult in rest toate cele bune Majoritatea avem id-urile de mess la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 am zis sa nu fiu prost crescut si sa iau id asa fara sa intreb makr dar acdum daca mi-ai confirmat asa o sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ziua buna la toata lumea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 deci sa incepem cu prezentarea, yo sunt alex am o honda cbr f4i si stau la piciorul podului grant, sunt nou membru pe acest site si mi-ar placea sa ne cunoastem la o intalnire mai ales sa schimbam opinii si pareri si poate chiar o plimbarik cat om mai prinde vreme frumoasa Baga si tu niste poze, spune-ne despre starea civila, materiala, spirituala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate