jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 multzam fain, sorry dar ieri n-am mai apukt sa intru pe forum , am fost plecat din bucale, dar next time cu cea mai mare placere, si ma gandeam poate cateva id de mess acolo sunt mai tot timpul on-line si asta daca nu cer prea mult in rest toate cele bune id-uri de mess gasesti prin profile Baga si tu niste poze, spune-ne despre starea civila, materiala, spirituala ce te intereseaza starea civila a baiatului, te grabesti la maritisi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce te intereseaza starea civila a baiatului, te grabesti la maritisi? Studiez piata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Studiez piata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 uite-ma si pe mine un urat printre frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Baga si tu niste poze, spune-ne despre starea civila, materiala, spirituala cauti sa te mariti??? scuze, n am vazut ca Jordy a fost mai rapid )) totusi.................facem un casting daca ai intentii serioase sau poate te ia Alexandra lui BaShinu daca el se marita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cauti sa te mariti??? scuze, n am vazut ca Jordy a fost mai rapid )) totusi.................facem un casting daca ai intentii serioase sau poate te ia Alexandra lui BaShinu daca el se marita punem taxa de inscriere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 deci sa incepem cu prezentarea, yo sunt alex am o honda cbr f4i si stau la piciorul podului grant, sunt nou membru pe acest site si mi-ar placea sa ne cunoastem la o intalnire mai ales sa schimbam opinii si pareri si poate chiar o plimbarik cat om mai prinde vreme frumoasa pffff....Alt Alex??? cam comun numele......avem deja vreo 5 un uelcom si de la mine mister lasa ca eram cu 5 kg mai grea, dar aveam si cu cateva grade mai mult...si nu din cauza faptului ca eram cu laur pe motor si eram uda... in urma acestei plimbari am racit...din nou! aspirina saraculul valabil si ptr anca14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cu cat mai multi cu atat mai bine, yo ies un pik cu calutul prin bucale k deh am niste treaba dar poate ne auzim la vreo intalnire oricum va multumesc de primire si va zic bine v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 punem taxa de inscriere? ba ma tot uit la tine si imi sare n oki 'LUJERU'...PUNE DREAQ macar apostrof...sau scrie corect LUJERULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 punem taxa de inscriere? bineinteles ca punem taxa nu trebuie sa mancam si noi ???? 10 RON pt baieti, 20 RON pt fete si 50 RON pt spectatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Casting... frumos, destept, sa fta bine. Nu caut nimic, ma informez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ba ma tot uit la tine si imi sare n oki 'LUJERU'...PUNE DREAQ macar apostrof...sau scrie corect LUJERULUI am o lene de ma doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 bineinteles ca punem taxa nu trebuie sa mancam si noi ???? Un Excalibur, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 bineinteles ca punem taxa nu trebuie sa mancam si noi ???? 10 RON pt baieti, 20 RON pt fete si 50 RON pt spectatori corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 As dormi cateva ore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 As dormi cateva ore! m am trezit la 10 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 m am trezit la 10 )) sa ti fie rusine. vrei sa ii faci concurenta lui shonex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 m am trezit la 10 )) eu la 7.30, ca n am mai avut somn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 eu la 7.30, ca n am mai avut somn! Eu la 7:30 sa fac dus, sa mananc, sa ma imbrac si la 8:10 sa plec la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu dorm pe mine in birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ,,Ploua, ploua, ploua Vreme de betie Si s-asculti pustiul Ce melancolie! Ploua, ploua, ploua.” vreme de kko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ,,Ploua, ploua, plouaVreme de betie Si s-asculti pustiul Ce melancolie! Ploua, ploua, ploua.” vreme de kko de vineri am inteles ca se indreapta vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu dorm pe mine in birou te a intrebat cineva ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ce misto melodia Mi-o trimiti si mie pe mail pls DanRadu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 deci, mergem la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate