nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 va lipsesc spiralele? nu, ca intre timp am mai deschis o spirala noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 aseara pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 va lipsesc spiralele? Nu ducem lipsa de spirale, dar il vrem si pe Sonea Eu am avut atat de multa treaba azi ca nici n-am apucat sa mananc O iau spre bucatarie ca lesin de foame Pana atunci faceti o lista cu cine vrea la paintball ca tre sa facem rezervare. Dupa cum vedeti, vremea tine cu noi Dupa paintball putem sa facem o plimbarica...eventual un gratarel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Nu ducem lipsa de spirale, dar il vrem si pe Sonea Eu am avut atat de multa treaba azi ca nici n-am apucat sa mananc O iau spre bucatarie ca lesin de foame Pana atunci faceti o lista cu cine vrea la paintball ca tre sa facem rezervare. Dupa cum vedeti, vremea tine cu noi Dupa paintball putem sa facem o plimbarica...eventual un gratarel pai munte sau paintball??? sauuu paintball la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pai munte sau paintball??? sauuu paintball la munte? paintball la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pai munte sau paintball??? sauuu paintball la munte? Ar fi o combinatie...panitball la munte...numai ca nu stiu daca pot merge w-e asta la munte ...sambata tre sa merg cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 offfff, dar eu am promis cuiva ca mergem sapt viitoare...ptr ca el nu poate veni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 mai bine facem un body painting la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Nu ducem lipsa de spirale, dar il vrem si pe Sonea Eu am avut atat de multa treaba azi ca nici n-am apucat sa mananc O iau spre bucatarie ca lesin de foame Pana atunci faceti o lista cu cine vrea la paintball ca tre sa facem rezervare. Dupa cum vedeti, vremea tine cu noi Dupa paintball putem sa facem o plimbarica...eventual un gratarel Pana la urma cum a ramas? unde se tine si de la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pana la urma cum a ramas? unde se tine si de la ce ora? Habar n am! vedem noi, eu una vin oriunde vreti voi! Habar n am! vedem noi, eu una vin oriunde vreti voi! oricum muntele pica, ptr ca majoritatea nu pot veni si sapt viitoare o sa fim mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 mai bine facem un body painting la munte shinu se ofera voluntar.....facem economie la vopsea mai multi bani pt C2H5-OH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 shinu se ofera voluntar.....facem economie la vopsea mai multi bani pt C2H5-OH Baiat bun, dar bea H2O de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 weekend-urile viitoare o sa le am cam ocupate , asa ca pe mine ma sariti din schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Una noua de la un coleg, in timp ce citea un raport: "da' ce-ai simtit cand ai scris asta?" Raportul era o analiza de risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Baiat bun, dar bea H2O de dimineata Cine te-o mintit fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pana la urma cum a ramas? unde se tine si de la ce ora? Pai in primul rand sa vedem cine merge sigur si apoi stabilim ziua si ora. Eu pot si sambata si duminica. E in functie si de restul. Ma gandeam sa mergem dimineata si apoi plimbarica. Ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 si sambata ce facem? eu s ar putea sa fiu singura acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 si sambata ce facem? eu s ar putea sa fiu singura acasa... Petrecem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Petrecem? dc fc curat dupa impreuna, cu cea mai mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 primiti si boboci la paintball si munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 si sambata ce facem? eu s ar putea sa fiu singura acasa... faci propuneri indecente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 bobocii la body painting cu shinu..acordam note...si pe urma munte si drumetii...alea alea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pai in primul rand sa vedem cine merge sigur si apoi stabilim ziua si ora. Eu pot si sambata si duminica. E in functie si de restul. Ma gandeam sa mergem dimineata si apoi plimbarica. Ce spuneti? duminica cred ca pot veni si eu cu miky (sotia). simbata trebuie sa ne ducem la o petrecere de copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 okey body paint , dar imi aduceti si o fataq prefer ea sa ma vopseasca din cap pana in picioare decat voi ce ziceti faceti rost si asa ma las vopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pai tu si shinu...o sa va pictati unu pe altu...vedem cum iese treaba...ne gandim..votam...si daca e ok...mergi la plimbari, la munte..unde vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate