jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pai tu si shinu...o sa va pictati unu pe altu...vedem cum iese treaba...ne gandim..votam...si daca e ok...mergi la plimbari, la munte..unde vrei si daca omu nu are talent la pictura? gata nu se mai integreaza in absolut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 okey body paint , dar imi aduceti si o fataq prefer ea sa ma vopseasca din cap pana in picioare decat voi ce ziceti faceti rost si asa ma las vopsit Te vopsesc eu Bineinteles ca te primim si la paintball @Nicolas: facem curat dupa. Nu pleaca nimeni pana nu e luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pai tu si shinu...o sa va pictati unu pe altu...vedem cum iese treaba...ne gandim..votam...si daca e ok...mergi la plimbari, la munte..unde vrei femeile sunt pentru cei cu experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 si daca omu nu are talent la pictura? gata nu se mai integreaza in absolut o sa ii punem la proba de foc...sa danseze...da asa pictati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 dc fc curat dupa impreuna, cu cea mai mare placere! Sper ca ai pus deoparte vinul meu, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 dar mai bine ma vopsiti in bere si in vin, si cine vrea mi se alatura, yo asa zic , voi ce parere aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pai tu si shinu...o sa va pictati unu pe altu...vedem cum iese treaba...ne gandim..votam...si daca e ok...mergi la plimbari, la munte..unde vrei Astea-s rautati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) o sa ii punem la proba de foc...sa danseze...da asa pictati... daca se lasa pictat de shinu trece proba de foc Editat Septembrie 16, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Sper ca ai pus deoparte vinul meu, da? DA, NORMAL! facem o fripturica, bem un vin, stam de vorba si jucam carti pe porunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ahhh? yo vreau o fata sa inteleg k nu se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 femeile sunt pentru cei cu experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Astea-s rautati No shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Astea-s rautati niciodata. Editat Septembrie 16, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 so body paint la munte weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ahhh? yo vreau o fata sa inteleg k nu se poate? ia casca si manusile (restul echipamentului nu are rost pt ca mori de cald cu el pe tine si nu dai bine transpirat) si vezi ca au bagat femei pe magheru PS (sfat) reactioneaza doar la 180km+ doar glume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 so body paint la munte weekendul asta? nu, ptr ca nu este toata lumea disponibila...sapt viitoare munte...sapt asta gratar la mine si duminica plimbarica si bataie cu bile de vopsea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Domnii experimentati Eu mi-am dat seama ca sunt un om fericit Imi place din ce in ce mai mult la munca si intotdeauna am facut si voi face doar ce-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ahhh? yo vreau o fata sa inteleg k nu se poate? ba da cu cea mai mare placere ti-o ofer pe domnisoara BaSHINA : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ba da cu cea mai mare placere ti-o ofer pe domnisoara BaSHINA : da de cind iti apartine de il oferi cu nonsalanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 aaaa...ce vremuri...cand era gratargiu pe dn la popas privighetoarea nuh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 bine si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) aaaa...ce vremuri...cand era gratargiu pe dn la popas privighetoarea nuh? vremurile cand se dadea fara permis...bineinteles mult mai tare decat Alex(Mandibula,rechinu' etc) ....era foarte extaziat......pe A1; si tot bineinteles nu avea bani de benzina......baaaa.....sa mi dai banii Editat Septembrie 16, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 vremurile cand se dadea fara permis...bineinteles mult mai tare decat Alex(Mandibula,rechinu' etc) ....era foarte extaziat......pe A1; si tot bineinteles nu avea bani de benzina......baaaa.....sa mi dai banii radem glumim da noi diseara ce facem?? doar joaca AS Roma nu!!! mwie CFR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 vremurile cand se dadea fara permis...bineinteles mult mai tare decat Alex(Mandibula,rechinu' etc) ....era foarte extaziat......pe A1; si tot bineinteles nu avea bani de benzina......baaaa.....sa mi dai banii Ce dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ce dai ? Un mare CAPAC peste ceafa ai acumulat dobanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate