jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 lipsa...de masculi, motoare, minte...you name it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 lipsa...de masculi, motoare, minte...you name it! In special lipsa de minte... Iar tu daca ai vreo problema cu mine, ca se pare ca ai, cred ca ar fi bine sa o rezolvam in particular. Ne putem vedea cand vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Daca e asa praf portiunea aia, poate ca ar fi mai interesant atunci sa coboram inapoi pe Transfagarasan si sa o luam spre Fagaras - Brasov - Siriu. PS: Si eu as prefera la bulgarica asa cum planuisem initial insa cred ca e prea din scurt pt. organizat 2 nopti la Veliko Tarnovo, costuri mai mari si implicit mai putini participanti. I'am in Asa am spus si eu. BAck spre nord spre Brasov Siriu. La Veliko costa mai ieftin cazarea, daca e sa stam peste noapte, asa cum ai vazut Daca e sa mergem one day trip, e ok. plecam de dim pe la 7... si ajungem seara pe la 7 pt mine e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 In special lipsa de minte... Iar tu daca ai vreo problema cu mine, ca se pare ca ai, cred ca ar fi bine sa o rezolvam in particular. Ne putem vedea cand vrei iar ai o pasa proasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 iar ai o pasa proasta... BRE! Da' nu terminati odata? Sau, daca e ceva, organizam o chestie...vindem bilete, vindem popcorn, punem de niste pariuri, chemam si sponsori, facem o treaba organizata. In State se practica, ies bani frumosi din asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ne intilnim in fata la cora pe la 8 jumatate, 9 fara un sfert? Eu acum plec, la 8.30 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 lipsa...de masculi, motoare, minte...you name it! unde-ai disparut domnisoara???? la everest te-ai dus tare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) unde-ai disparut domnisoara???? la everest te-ai dus tare..... Pana la kfc unde m-am intalnit cu cineva si am stat 5 min. Am ramas sa ma plimb cu ceilaltzi doi care m-au asteptat Editat Septembrie 17, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 As manca o saorma de la Iskender sau La Haleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Mie mi-e somnic si frigut As avea nevoie de un ceiut fierbinte, un patut cald si eventual un film bun si multe floricele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Mie mi-e somnic si frigut As avea nevoie de un ceiut fierbinte, un patut cald si eventual un film bun si multe floricele Du-te la Sonea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Du-te la Sonea Vine el sambata Shinule, dar tu ce ai facut de esti in carantina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Du-te la Sonea BBL cum a fost meciul? ca eu am vazut ultimele 10 minute doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 BBL cum a fost meciul? ca eu am vazut ultimele 10 minute doar. Nu am mai vazut de mult un meci asa bun facut de niste "romani". Erau doar vreo trei romani, de asta am pus in ghilimele. A meritat vizionarea. Sper sa faca si steaua la fel in seara asta. Mai ales ca sefu e neamt si e fan infocat Bayern. http://www.ihateyoujulia.com/?id=07eb86755...d9a7455f4c97871 Ia uite ce mai face lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu am mai vazut de mult un meci asa bun facut de niste "romani". Erau doar vreo trei romani, de asta am pus in ghilimele. A meritat vizionarea. Sper sa faca si steaua la fel in seara asta. Mai ales ca sefu e neamt si e fan infocat Bayern. http://www.ihateyoujulia.com/?id=07eb86755...d9a7455f4c97871 Ia uite ce mai face lumea. au aia pe gsp un titlu, ceva cu "laser frate" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Vine el sambata Shinule, dar tu ce ai facut de esti in carantina? /index.php?...&start=1150 M-am balacarit cu niste indivizi pe topicul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 /index.php?...&start=1150M-am balacarit cu niste indivizi pe topicul ala daca te maninca ca pe zambilica :: acum ia de limbrici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 /index.php?...&start=1150M-am balacarit cu niste indivizi pe topicul ala Parca era pentru prima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Parca era pentru prima oara Nu m-am bagat niciodata la tiganeli de genul asta fara sa am dreptate. Acu' ii las in pace, daca lor li se pare o gluma buna sa jigneasca pe toata lumea, e ok, sa ramana in clubul lor, al celor de la Dalga Deja-s cam satul de forum Numai zmei, "Barbati adevarati" care nu se suporta daca nu se bat cu pumnu-n piept si muieruice isterice pe orice topic. Iar in real-life toti sunt niste matze rusinoase, daca vad o femeie nu stiu unde sa se ascunda. Eu macar recunosc ca-s mai timid Si-n plus motociclismul virual nu e fun. Deja va am pe toti pe yahoo sau am nr voastre. Cand vreti plimbare, lunga sau scurta, dati un semn. Ne vedem pe sosea Editat Septembrie 17, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu am mai vazut de mult un meci asa bun facut de niste "romani". Erau doar vreo trei romani, de asta am pus in ghilimele. A meritat vizionarea. Sper sa faca si steaua la fel in seara asta. Mai ales ca sefu e neamt si e fan infocat Bayern. http://www.ihateyoujulia.com/?id=07eb86755...d9a7455f4c97871 Ia uite ce mai face lumea. Steaua se scrie numai cu S de tipar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Asa am spus si eu. BAck spre nord spre Brasov Siriu.La Veliko costa mai ieftin cazarea, daca e sa stam peste noapte, asa cum ai vazut Daca e sa mergem one day trip, e ok. plecam de dim pe la 7... si ajungem seara pe la 7 pt mine e ok. Si eu as prefera Bulgaria cu stat peste noapte, dar daca nu se arata nimic e foarte bun traseul lui AEX. Numai vreme frumoasa sa avem Si-n plus motociclismul virual nu e fun. Deja va am pe toti pe yahoo sau am nr voastre. Cand vreti plimbare, lungasau scurta, dati un semn. Ne vedem pe sosea Na Shinule plimbare Editat Septembrie 17, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 dati si voi u7n add la mess pe id karbon_23 daca stab vreo plimbarik inafara bucurestiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 dati si voi u7n add la mess pe id karbon_23 daca stab vreo plimbarik inafara bucurestiului taloot, eo snt 9 p forum & am impresia k voi avti rabdare s cititi c skriu eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 taloot, eo snt 9 p forum & am impresia k voi avti rabdare s cititi c skriu eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate