alexander_all4rap Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Se stie el E adevarat ca sunt cam multi Dar sa inteleaga totusi toata lumea...Alexander Daca nu plec in week-end la socri vin ca imi doream de mult o sedinta de paintball aha...u'r ex-boyfriend.... capito Bro nu mai zi de astea ca se creaza confuzie. @Shin...nu sunt ex-ul Buburuzei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Dap. Ala din spate sunt eu Ce dor imi e de SV-ul ala... Lasa dom`le , sa fim sanatosi .. Sau , ma rog , bine ca n-a fost mai rau .. @paispe : chill ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Daca nu plec in week-end la socri vin ca imi doream de mult o sedinta de paintball Bro nu mai zi de astea ca se creaza confuzie. @Shin...nu sunt ex-ul Buburuzei Stai linistit, Alex, ca nu se referea la tine Ce amuzant mi se pare...cati galbiori sunt pe forum Editat Septembrie 17, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 @Shin...nu sunt ex-ul Buburuzei Stiu mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 prima regula din regulamentul de folosire a topicului Militari Rulz: - este obligatoriu ca in fiecare zi sa fie cel putin 2 persoane care sa discute in contradictoriu @paispe: capu sus, viata greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Acu' se numeste Zona Militari Si nu ma contrazice, ca trebuie sa astept 15 minute sa-ti raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Acu' se numeste Zona Militari Si nu ma contrazice, ca trebuie sa astept 15 minute sa-ti raspund Ce nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Acu' se numeste Zona Militari Si nu ma contrazice, ca trebuie sa astept 15 minute sa-ti raspund iar te bagi in seama??? taci in plm si treci peste posturile mele 0 Guests and 0 Anonymous Users that's a 1st Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Acu' se numeste Zona Militari Si nu ma contrazice, ca trebuie sa astept 15 minute sa-ti raspund uite cum nu mai face shinu chila de posturi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 un tango ? brad paine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 un tango ? brad paine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 @paispe: capu sus, viata greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 doar tu stii de ce razi si nimeni no sa afle ce-am facut noi aseara ! doar balauru stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 am inconjurat pamantul si am raspandit binele in lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 am inconjurat pamantul si am raspandit binele in lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 doar tu stii de ce razi si nimeni no sa afle ce-am facut noi aseara ! doar balauru stie secretosii am inconjurat pamantul si am raspandit binele in lume! si cind v-ati trezit era aproape dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 dar a fost o dimineata numai a noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 dar a fost o dimineata numai a noastra! si romantica, cam friguroasa cei drept si ploioasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si romantica, cam friguroasa cei drept si ploioasa! Sa ploua oricat... nu mi-e frica Am pantofii de ultimul drum la mine ) Au mai aparut 4 oameni amatori de paintball. buburuza, tu s-ar putea sa il stii pe Mihai Tanasescu. Ziua/ora/locul pentru paintball? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 fratilor am si eu o intrebare sa inteleg kaici sunt doua grupuri impartite astfel un grup care ar dori sa plece samb la o plimbarik inafara bucurestiului si altul la paintball? m-ar interesa si pe mine care sunt oameni care vor sa plece samb din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 fratilor am si eu o intrebare sa inteleg kaici sunt doua grupuri impartite astfel un grup care ar dori sa plece samb la o plimbarik inafara bucurestiului si altul la paintball? m-ar interesa si pe mine care sunt oameni care vor sa plece samb din bucuresti? Va rog sa va prezentati cu buletinul si CV ul la Domnul Karbon PS eventual si cu parintii tunsi On: cunosti personal pe cineva? Nu, atunci ce conteaza cine vine atata timp cat o sa plecati la plimbarica si o sa va distrati have fun si sa aduceti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Sa ploua oricat... nu mi-e frica Am pantofii de ultimul drum la mine ) Au mai aparut 4 oameni amatori de paintball. buburuza, tu s-ar putea sa il stii pe Mihai Tanasescu. Ziua/ora/locul pentru paintball? Da, il stiu pe Mihai. Cum sa nu? Problema e ca multi au zis ca "ar vrea" sa mearga la paintball, deci nimic sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Da, il stiu pe Mihai. Cum sa nu? Problema e ca multi au zis ca "ar vrea" sa mearga la paintball, deci nimic sigur. Din cati au zis, sigur gasim de 2 echipe. Faci rezervare sau vrei sa ma ocup eu? Editat Septembrie 17, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Din cati au zis, sigur gasim de 2 echipe.Faci rezervare sau vrei sa ma ocup eu? Pai am zis eu ca vin si Nico. Restul se pare ca pleaca la plimbare. Deci 2 persoane, cu tine 3 +cele 4 de care ai spus tu=7. Nu suntem cam putini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Pai am zis eu ca vin si Nico. Restul se pare ca pleaca la plimbare.Deci 2 persoane, cu tine 3 +cele 4 de care ai spus tu=7. Nu suntem cam putini? E abia miercuri, eu zic ca se mai aduna oameni. Mai vine cate unu cu nustiucine si nustiucica si 1+1+1+1... = multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate