Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 daca nu este fata de fata ..tot degeaba , de ce crezi asta .. este darnica cu toata lumea , pentru darnicia ei cred ca are o inima foarte mare si totusi...cu cine ai facut-o ultima oara ???? asta se intampla in ' 92 ??? just kidding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 e prietena mea si tu chiar incepi sa exagerezi, vezi de drumul tau ca vizele de sedere/studii nu sunt permanente scuze am crezut ca esti sigurel puiut , atunci daca este prietena ta .. scurteaza-i lantul ca intra in gradina altuia ... si ptr cultura ta ... am si cetatenie romana , poate vii tu la Chisinau , dar sa nu-ti uiti pasaportul .. ca te opresc vamesii la granita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu alerg , opresc ele langa mine si ma invita posesorii lor la o plimbare scuza ma dar aici ai stricat-o...punem pariu ca eu nici macar nu ma uit la tine tu stand goala pe marginea drumului???implicit nu opresc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Va tine o baie in mare sambata ? 18 grade in Buc., 20 grade la C-tza (astea-s previziunile) Noi vrem sa mergem pe Calarasi-Adamclisi cu retur pe Harsova-Slobozia pt ca "Highways are for monkeys" Daca vreti, detaliile plecarii - vineri. P.S. Cu atatea certuri, bâze si alea-alea, cand iesiti si cu mobrele totusi ? Editat Septembrie 17, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 scuze am crezut ca esti sigurel puiut , atunci daca este prietena ta .. scurteaza-i lantul ca intra in gradina altuia ... si ptr cultura ta ... am si cetatenie romana , poate vii tu la Chisinau , dar sa nu-ti uiti pasaportul .. ca te opresc vamesii la granita prietena = amica nu iubita sau nu stii sa faci diferenta??? puiut"?? iar iti permiti cam multe hai ca iti dau prea multa atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 scuze am crezut ca esti sigurel puiut , atunci daca este prietena ta .. scurteaza-i lantul ca intra in gradina altuia ... si ptr cultura ta ... am si cetatenie romana , poate vii tu la Chisinau , dar sa nu-ti uiti pasaportul .. ca te opresc vamesii la granita si vezi ca el e prietenul meu.....referitor la tara ta.....de ce sa mergem acolo..nu e nimic interesant , mai bine bagam un Amsterdam...o Londra.....de astea de chill...! super_buburuza + Barbie = LOVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si vezi ca el e prietenul meu.....referitor la tara ta.....de ce sa mergem acolo..nu e nimic interesant , mai bine bagam un Amsterdam...o Londra.....de astea de chill...! bro!! chill ca nu ai cu cine e alta clona, in primele posturi scria corect gramatical si acum incearca prea mult sa para de la Chisinau, fara acorduri etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 bro!! chill ca nu ai cu cine e alta clona, in primele posturi scria corect gramatical si acum incearca prea mult sa para de la Chisinau, fara acorduri etc te cam uiti la telenovele prietene hmmmm nu miroase deloc bine ('CLONA")...FORZA STEAUA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 recunoasteti personajul cu ochelari de soare??? premiu o lada de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si vezi ca el e prietenul meu.....referitor la tara ta.....de ce sa mergem acolo..nu e nimic interesant , mai bine bagam un Amsterdam...o Londra.....de astea de chill...! am inteles .. voi sunteti o mare familie .. scuze ... interesant .. vad totusi ca stii ceva geografie , incep sa cred ca mai sunt si baieti destepti printre voi , si la mine in tara sa stii ca sunt multe de vazut vad ca voi tot o tineti cu Romania voastra .... ar fi bine sa mai pui manuta si pe o leaca de istorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) te cam uiti la telenovele prietene hmmmm nu miroase deloc bine ('CLONA")...FORZA STEAUA!!! doar la cele romanesti Editat Septembrie 17, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 bro!! chill ca nu ai cu cine e alta clona, in primele posturi scria corect gramatical si acum incearca prea mult sa para de la Chisinau, fara acorduri etcvom avea ocazia sa ne cunoastem , si vei vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 bai copilasi, ma scuzati ca ma bag in cartierul vostru da' voi vreti sa fiti galbeni ca SHIN-u? Mai lasati naibii prosteala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 vom avea ocazia sa ne cunoastem , si vei vedea chiar nu imi doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 am inteles .. voi sunteti o mare familie .. scuze ... interesant .. vad totusi ca stii ceva geografie , incep sa cred ca mai sunt si baieti destepti printre voi , si la mine in tara sa stii ca sunt multe de vazut vad ca voi tot o tineti cu Romania voastra .... ar fi bine sa mai pui manuta si pe o leaca de istorie punem pariu ca nu stii de unde si pana unde se intinde moldova???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 chiar nu imi doresc nu stii ce pierzi , dar este alegerea ta si o voi respecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu stii ce pierzi , dar este alegerea ta si o voi respecta multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu stii ce pierzi , dar este alegerea ta si o voi respecta oke....daca o ti pe a ta...zi mi si mie defapt ce esti tu? fata? sau baiat?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 bai copilasi, ma scuzati ca ma bag in cartierul vostru da' voi vreti sa fiti galbeni ca SHIN-u?Mai lasati naibii prosteala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 no, iara ati luat-o pe aratura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 no, iara ati luat-o pe aratura? printre picaturile meciului un pic ...avem cateva provocari din partea unei 'domnisoare' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 oke....daca o ti pe a ta...zi mi si mie defapt ce esti tu? fata? sau baiat?... si tu esti curios ? tu ce crezi ? Iulia Hohan este numele meu si dupa cate stiu sunt fata , dar tu ? ce esti baietel sau fetita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) si tu esti curios ? tu ce crezi ? Iulia Hohan este numele meu si dupa cate stiu sunt fata , dar tu ? ce esti baietel sau fetita sa ti zic un secret? ti a crescut ceva in pantaloni ........pe bune...daca setai fata la inscrierea pe forum erai trecuta cu rosu......daca nu inseamna ca ai setat baiat sau poate gresec...la nr de posturi e valabil...nu mai stiu...dar hai sa ti propun ceva........sa incerci sa ma rogi pe mine sa t dau motoreta sa vedem o primesti? Editat Septembrie 17, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) o sa te convingi si tu , nu are rost sa pierd timp pretios cu tine , incercand sa-ti demonstez , ai sa te convingi in octombrie cand o sa vin la facultate . Am iesit , o seara cat se poate de buna la voi. si daca o sa-mi placa de tine cum mergi cu motoreta , poate o sa fiu si pasagera ta , daca voi considera ca voi fi in siguranta cu tine . Editat Septembrie 17, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si acum cum ne mai distram????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate