Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) o sa te convingi si tu , nu are rost sa pierd timp pretios cu tine , incercand sa-ti demonstez , ai sa te convingi in octombrie cand o sa vin la facultate . Am iesit , o seara cat se poate de buna la voi alta curiozitate....limba romana ai facut-o cu profesoara de fizica??? sau chiar nu vb corect? Si de abia astept sa ma convingi...sa nu cumva sa uiti .........ca nu stii ce pierzi sa mi lasi nr tau de telefon...te sun eu mai am minute ....ca sa nu mai pocesti limba romana pe topicul asta Editat Septembrie 17, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 joaca astia ceva dar cam timid artist zapata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 joaca astia ceva dar cam timid artist zapata Tineti cu STEAUA, Hai cantati cu noi................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 **** steaua **** steaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cam svaitar aparare noroc cu zapata filmele facute la aaa auto cine le are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cam svaitar aparare noroc cu zapata filmele facute la aaa auto cine le are? multumit de cauciuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 multumit de cauciuc? nu am apucat sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 Bai, aveti idee de ce e scris shin cu galben? n-am mai intrat pe forum de multicel si vaz ca se schimba multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Bai, aveti idee de ce e scris shin cu galben? n-am mai intrat pe forum de multicel si vaz ca se schimba multe e in carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 **** steaua **** steaua ia du te tu prietene la treaba ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 acum sincer, cu asa antrenor, meritam sa castigam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 Jordy, da' ce dreaq a mai comis asta de l-au carantinat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Jordy, da' ce dreaq a mai comis asta de l-au carantinat? s-a balacarit pe nu stiu ce topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 /index.php?showtopic=264587 a spart ve'oza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 acum sincer, cu asa antrenor, meritam sa castigam? nu are nimik antrenorul......nu joaca el....gigi e de vina aici! Jordy, da' ce dreaq a mai comis asta de l-au carantinat? nu mi a returnat banii mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 http://www.220.ro/faze_cu_motoare-9563.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 http://www.220.ro/faze_cu_motoare-9563.html buburuzo...te vezi si tu vreun rossi mai mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 hai sa va dau un indiciu hai sa va dau un indiciu chiar nu vrea nimeni lada de bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 hai sa va dau un indiciu chiar nu vrea nimeni lada de bere? anca 14 adjudecata lada la moa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 buburuzo...te vezi si tu vreun rossi mai mic? si leg intre rossi si stunt este??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) si leg intre rossi si stunt este??? poi ia vezi prietene ce stie sa faca rossi si adu' lada de bere Editat Septembrie 17, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 @cami stuntriders.ro poi ia vezi prietene ce stie sa faca rossi si adu' lada de bere ma voi ati mers jumate jumate la premiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 @cami stuntriders.ro ma voi ati mers jumate jumate la premiu mi am dat seama dupa bluza...in aia am cunoscut-o si n a sarit din ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 mi am dat seama dupa bluza...in aia am cunoscut-o si n a sarit din ea 14 a zis ca din cauza pungii cu icon pt ca ai casa ei (icon) la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 14 a zis ca din cauza pungii cu icon pt ca ai casa ei (icon) la tine nu nu 'dupe' bluza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate