alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 e nu chiar! am vb la tel si pe mess si cu ceilalti! Ce inseamna dom'le sa ai acces la minunile tehnologiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Ce inseamna dom'le sa ai acces la minunile tehnologiei Mdea si seful care ti sufla in ceafa ca iar stai pe mess si dai ex negativ colegilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Mdea si seful care ti sufla in ceafa ca iar stai pe mess si dai ex negativ colegilor! Macar nu v-a restrictionat IT-ul accesul cum au patit altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Macar nu v-a restrictionat IT-ul accesul cum au patit altii nu, dar nici mult nu mai are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 nu, dar nici mult nu mai are! Ia-l diseara la o bere cu motoristii si o sa treaca cu vederea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 nu, dar nici mult nu mai are! Idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 iesiti maine ? eu am dus motoru in service ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Si ... unde merem pana la urma diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Si ... unde merem pana la urma diseara ? La Casa Roz, la 21.00-este pe Apusului pe langa complex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Pe Apusului sau Uverturii? ... si chiar e roz? Editat Septembrie 19, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Pe Apusului sau Uverturii? ... si chiar e roz? pe Apusului, da este roz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Fanta au? Roz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Nu stiu , intrebam , dar cu siguranta nu au creier ...... pane Editat Septembrie 19, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nu stiu , intrebam , dar cu siguranta nu au creier ...... pane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Poate dau si eu o fuga pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 La Casa Roz, la 21.00-este pe Apusului pe langa complex! Vin si eu,dar nu pot sta ff mult.Cum ne recunoastem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala. - Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune: - 3 prezervative va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Vin si eu,dar nu pot sta ff mult.Cum ne recunoastem? Motoare, duuh! Casti/geci bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Vin si eu,dar nu pot sta ff mult.Cum ne recunoastem? Sa ai o ciocolata Excelenta in mana sau un Tic_Tac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 pe Apusului, da este roz! Nu mai e roz. Era inainte...acum s-a transformat. Dar scrie "Casa roz" si e vis-a-vis de o cladire de sticla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Motoare, duuh! Casti/geci bla bla Shinu, te rog eu frumos(nu am nimic cu tine)...dar lasa expresiile astea de genul duuhhhh, care nu suna tocmai frumos...mai ales cand nu te intreba pe tine! Era o intrebare normala, nu are de unde sa stie cu ce venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Motoare, duuh! Casti/geci bla bla Zise el Eu vin cu masina,sa nu ma ignorati,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Se baga Sepultura in DJ's? Powerplay= Master of morphine - Necrodeath! si niste Grind Metal, eventual si niste Hardcore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Eu am plecat, ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate