Barbie Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Pe scurt: eventualele frustrari/nemultumiri/l.abe/*ui si altele de genul ar fi bine sa vi le serviti in privat. Nu suntem obligati sa va suportam, pentru simplul fapt ca nu ne puteti forta sa va dorim prezenta printre noi. Pentru Barbie nu e nevoie de dedicatie, face si singura Kali, vad ca varsta inaintata nu te-a ajutat decat sa pui mai multe kilograme in plus, mintea dupa cum se vede a ramas tot putina...vad ca esti mama frustratelor si ranitzilor de pe forum...si crede-ma ca daca vreau sa imi fac aparitzia printre voi nu trebuie sa imi datzi voi voie...dupa cum v-am mai aratat. Kali, pt mine nu e nevoie de dedicatzie, dar tu precis ai nevoie, dat fiind succesul rasunator pe care il ai la barbatzi Incearca masca asta de fatza antirid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 succesul meu nu se compara cu al tau, adevarat la mine sa masoara in calitate, nu in cantitate sau... metraj, ca la tine, Barbie Have fun, nu meriti sa mai tastez un cuvant adresat tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Si ne mai miram de ce spun barbatii ca femeile sunt proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 succesul meu nu se compara cu al tau, adevarat la mine sa masoara in calitate, nu in cantitate sau... metraj, ca la tine, Barbie Have fun, nu meriti sa mai tastez un cuvant adresat tie. Tu ai ajuns macar la 20 cm, innodate, pana acum, in toata experientza ta calitativa? ) Ride safe, big mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Si ne mai miram de ce spun barbatii ca femeile sunt proaste. [/quo anca ce sa mai spunem? ce isi face omu cu mana lui,,,se numeste lucru manual..asta isi fac ele sg ...deci...be the best...never rest...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Si-altceva?ce mai ziceti?Pe unde v-ati mai plimbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 daca vreau spectacol, cobor in fata blocului, sincer, ma dezgusta sa citesc asa ceva pe forum. chiar credeti ca ne intereseaza cine si ce a facut in ultimii cinci ani ?, ce experienta are ? daca nu aveti activitate, si va plictisiti, * observati ca vb la modul general, din politete duceti-va si faceti ce stiti voi mai bine... lasati-ne ! - nu-s egoist, vb si in numele altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Si-altceva?ce mai ziceti?Pe unde v-ati mai plimbat? tocmai ce am venit ieri de la munte ...a fost belea...cica mai mergem pe 3,4,5 oct..se pare ..daca ne permite vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 tocmai ce am venit ieri de la munte ...a fost belea...cica mai mergem pe 3,4,5 oct..se pare ..daca ne permite vremea ce motor ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Si-altceva?ce mai ziceti?Pe unde v-ati mai plimbat? Aseara la Cocosul Rosu si azi la Casa Roz(am avut rezervare de data asta)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 ce motor ai ? f3 ...........tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) gixer, si mai am pe cineva in lista de mess, cu acelasi id ca al tau Editat Septembrie 22, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 stiam ca melodia barbie e gay da r nu stiam ca au facut si o melodie foarte gay...check this !! m-am trezit si eu din betie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 gixer poi ce sa zic? sa il stapanesti sanatos gixer, si mai am pe cineva in lista de mess, cu acelasi id ca al tau da-mi id tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 in semnatura adaugat cu succes grupului : Motikiklisti Satanisti Violatori de Babe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Carmen , alta era melodia pentru tine , in fine trecem peste acest aspect cu filme blonde . Kali - urat din partea ta .. punct. Iar nu mai intelegi nimic? Iti urez succes si stim cu totii ca scopul scuza mijloacele....poate intelegi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Niko,vin si eu cand mai iesiti V-am pupat,somnic pufos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Niko,vin si eu cand mai iesiti V-am pupat,somnic pufos! te asteptam! te pup, somnic usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Forum - cuvant provenit din limba latina , unde avea sensul de piata publica , in care oricine venea putea sa isi exprime liber si nestingherit cuvantul , ii erau sau nu ascultate ideile ..bune sau rele .. in functie de continut si de audienta la noi vad ca a ramas doar piata .. unde oricine se cearta cu oricine , din tot felul de nimicuri. parca fiecare ar avea taraba lui si incearca din rasputeri sa o aseze mai in fata la vedere si sa-si etaleze pe ea toate ,, calitatile'' doar doar o impresiona pe cine si poate asa va fi si el bagat in seama .. daca aveti de impartit diverse intre un ,,x'' si ,, y '' , retragetiva mai intr-un colt .., unde sa nu va vada lumea... altfel riscati sa se stranga lumea si sa se uite la voi ca la urs ... trist .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ca la piata Bravo copii, chiar mi-ati dovedit ca exista oameni mai imaturi ca mine! Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Barbie, cred ca deja s'a depasit masura. In caz ca nu ai remarcat, aici este forum de MOTOCICLISM. Am spus'o si o mai repet. Ai ceva/pe cineva de impartit cu alt/alta membru/membra a forumului, TE ROG fa'o pe privat. Daca ai nevoie de mahala, tiganeala si spectatori, nu aici este locul. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Daca tot faci morala, fa-le tuturor persoanelor implicate. Pentru zilele ce urmeaza am dat in ghioc si mi-a iesit ca buburuza, kali si barbie vor concura la premiul pentru cea mai buna prestatie sexuala. nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Hi, Honey! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Buna dimineatza, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) Barbie, cred ca deja s'a depasit masura. In caz ca nu ai remarcat, aici este forum de MOTOCICLISM.Am spus'o si o mai repet. Ai ceva/pe cineva de impartit cu alt/alta membru/membra a forumului, TE ROG fa'o pe privat. Daca ai nevoie de mahala, tiganeala si spectatori, nu aici este locul. Multumesc frumos. noroc vlade.....ce se mai intampla domne' ???? am cam lipsit in ultima vreme de pe aici si mi-e cam lene sa urmaresc ...probabil sunt 50 pagini scrise..... Re all ....'neata!!!! aaaa Guests and Anonymous Users _I_ Editat Septembrie 23, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate