Just_John Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 in alta dezordine de idei... ce face Borris? cine a fost pe la el? cand mergem pe la el / peste el? sau cand il scoatem la o plimbare cu... bicicleta? Uite aici ce face Borris.. Poate reusim sa-l scoatem maine pan' la aia albastra?? Sau macar sambata la un suc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 Io zic sambata sa dam o vizita la Borris, daca nu o fi prea obosit. Facem un peste la cuptor cu mamaligutza si punem tzara la cale. Pestele asteapta deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Io bre? Sant un inger... cam smolit, ce-i drept Am ajuns si eggzemplu negativ Noi te iubim asa cum esti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Io zic sambata sa dam o vizita la Borris, daca nu o fi prea obosit. Facem un peste la cuptor cu mamaligutza si punem tzara la cale. Pestele asteapta deja AGREE !!! Bai fratilor, dc nu ziceti si voi nimic ? sa-mi stea inima in loc, nu altceva. @Borris, insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Io zic sambata sa dam o vizita la Borris, daca nu o fi prea obosit. Facem un peste la cuptor cu mamaligutza si punem tzara la cale. Pestele asteapta deja Ahaaa!! V-am prins! Ce planuri diabolice puneti voi la cale Fara peste ca o sa mor de pofta! Momentan nu pot sa mestec, dar pot sa inghit Deci mamaliguta, supa si tot felul de chestii moi In seara asta as vrea sa merg pana in Pow sa mai discut cu niste oameni asa ca ne putem vedea acolo. Daca nu puteti veni, ramane sambata la terasa albastra. Oricum, vreau sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Ahaaa!! V-am prins! Ce planuri diabolice puneti voi la cale Fara peste ca o sa mor de pofta! Momentan nu pot sa mestec, dar pot sa inghit Deci mamaliguta, supa si tot felul de chestii moi In seara asta as vrea sa merg pana in Pow sa mai discut cu niste oameni asa ca ne putem vedea acolo. Daca nu puteti veni, ramane sambata la terasa albastra. Oricum, vreau sa va vad l a terasa albastra nu ramasese pt in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 l a terasa albastra nu ramasese pt in seara asta? Asa stiam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Asa stiam si eu. eu stiu ca a ramas pt ora 19:00 in seara asta la terasa albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Eu zic ca e frumos sa ne organizam, ca niste oameni mari ce suntem... si sa ramana clar o zi si o ora pt intalnire! Daca unii dintre noi vor hotara sa mearga in alta parte in acel timp, este alegerea fiecaruia! (pt ca nu posed inca, nici moto nici A, va las pe voi sa va hotarati!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Eu zic ca e frumos sa ne organizam, ca niste oameni mari ce suntem... si sa ramana clar o zi si o ora pt intalnire! Daca unii dintre noi vor hotara sa mearga in alta parte in acel timp, este alegerea fiecaruia! (pt ca nu posed inca, nici moto nici A, va las pe voi sa va hotarati!) mie mi se pare ok vineri seara. si au fost mai muti care au zis ca e ok. ne vedem deseara si mai discutam dupa aia asupra zilei si orei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Si eu zic ca e ok vinerea pentru ca deja a inceput sezonul si in weekend mai toata lumea pleaca din Bucuresti asa ca sambata ramane sa ne vedem ori la Paw, ori la o plimbarica Diseara vin si sper sa nu ma lasati singura. Am chef sa beau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Si eu zic ca e ok vinerea pentru ca deja a inceput sezonul si in weekend mai toata lumea pleaca din Bucuresti asa ca sambata ramane sa ne vedem ori la Paw, ori la o plimbarica Diseara vin si sper sa nu ma lasati singura. Am chef sa beau o bere si eu sint prezent diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Si eu zic ca e ok vinerea pentru ca deja a inceput sezonul si in weekend mai toata lumea pleaca din Bucuresti asa ca sambata ramane sa ne vedem ori la Paw, ori la o plimbarica Diseara vin si sper sa nu ma lasati singura. Am chef sa beau o bere Buburuza...da de ce nu vii tu mai bine duminica...la o padure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Buburuza...da de ce nu vii tu mai bine duminica...la o padure? Pot sa vin si duminica la o padure As fi vrut sa plec maine la Sighisoara, dar se pare ca nu prea am cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Pot sa vin si duminica la o padure As fi vrut sa plec maine la Sighisoara, dar se pare ca nu prea am cu cine Intra pe matrimoniaci...ai acolo mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) Intra pe matrimoniaci...ai acolo mai multe detalii... Hmmm...grataaaarr!! Daca face Kali peste din ala bun, vin Aaaaa... si e si ziua ta. La multi ani!!! Editat Martie 28, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Hmmm...grataaaarr!! Daca face Kali peste din ala bun, vin Aaaaa... si e si ziua ta. La multi ani!!! La multi ani Turbo! Ne vdm diseara @ 7pm sa t tragem d urechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 La multi ani Turbo! Ne vdm diseara @ 7pm sa t tragem d urechi? ai primit aseara numarul meu de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Mai uameni, aratati-mi va rog pe unde mai iegzact gasesc chestia aia albastra.. Folositi-va cu incredere de harta asta, si spuneti-mi cum recunosc handralaia, si pe ce parte e (eu venind dinspre nord - adica de sus ).. Nu de alta, da' nu-mi place sa orbecai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 ai primit aseara numarul meu de telefon? Dap...ti`am si raspuns...fusesem sa ma tund k sa nu mai arat k Eminescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Mai uameni, aratati-mi va rog pe unde mai iegzact gasesc chestia aia albastra.. Folositi-va cu incredere de harta asta, si spuneti-mi cum recunosc handralaia, si pe ce parte e (eu venind dinspre nord - adica de sus ).. Nu de alta, da' nu-mi place sa orbecai.. Iti arata eu live!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Multumesc...multumesc... Din pacate diseara lucrez asa ca sa nu va puna naiba sa-mi face-ti vreo vizita Cine stie cunoaste de ce si unde...Sa fiti cuminti...da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) * buna! eu am aterizat cam tarziu pe topicul asta, acuma l-am vazut. In ultima vreme nu prea mai intru pe forum... Sunt vecina de cartier, stau pe Cupolei (Lujerului), nu stiu cine are un motor la doua scari mai incolo in blocul meu, deh! ..daca ajung mereu cand e intuneric afara, ...nu prea vad fetzele oamenilor. Am un Intruder VS400, pot sa spun ca e exact ce mi se potriveste. Ma incearca si niste "fantezii" pe off-road, asa ca m-am hotarat sa imi cumpar anul urmator si o capra, nu prea mare, dar care sa ma urce la deal. Lucrez 5 zile pe satamana (cam zi lumina), miercurea ma mai duc pe la Arc sa intalnesc prietenii pe care nu am timp sa-i vad in alta zi, iar in weekend-uri fac de toate. In general km va salut si astept sa ne vedem cu prima ocazie. (am un picior ranit, in maxim doua saptamani sper sa pot merge din nou calumea, dar pana atunci nu prea ma deplasez...) Editat Martie 28, 2008 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 * buna! eu am aterizat cam tarziu pe topicul asta, acuma l-am vazut. In ultima vreme nu prea mai intru pe forum... Sunt vecina de cartier, stau pe Cupolei (Lujerului), nu stiu cine are un motor la doua scari mai incolo in blocul meu, deh! ..daca ajung mereu cand e intuneric afara, ...nu prea vad fetzele oamenilor. Am un Intruder VS400, pot sa spun ca e exact ce mi se potriveste. Ma incearca si niste "fantezii" pe off-road, asa ca m-am hotarat sa imi cumpar anul urmator si o capra, nu prea mare, dar care sa ma urce la deal. Lucrez 5 zile pe satamana (cam zi lumina), miercurea ma mai duc pe la Arc sa intalnesc prietenii pe care nu am timp sa-i vad in alta zi, iar in weekend-uri fac de toate. In general km va salut si astept sa ne vedem cu prima ocazie. (am un picior ranit, in maxim doua saptamani sper sa pot merge din nou calumea, dar pana atunci nu prea ma deplasez...) cred ca esti vecina cu mine. eu am un cbr 600 doua scari mai incolo de intruder pe cupolei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 * buna! va salut si astept sa ne vedem cu prima ocazie. (am un picior ranit, in maxim doua saptamani sper sa pot merge din nou calumea, dar pana atunci nu prea ma deplasez...) Nici aici nu scapi de mine!! Bun venit intre Militari!! ^^ asta venind de la un bercenar.. gizas!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate