BBL Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 am mers cu buldozerul lu' BBL'u. pazea, ca-mi iau si eu unu ! Nu era buldozer ma, era incarcator frontal Uitati ce jucarii i-am dat lu' Mandibula sa incerce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Nu era buldozer ma, era incarcator frontal Uitati ce jucarii i-am dat lu' Mandibula sa incerce ce PERSOANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Nu era buldozer ma, era incarcator frontal Uitati ce jucarii i-am dat lu' Mandibula sa incerce Rechine, ce echipament ti-ai tras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 cosmine! pai stai ma ca nu o vreau de nevasta! io doar amant pot fi si asta indiferent de nivelul idilei dintre scarile blocului apropiate!... si n-ai cum sa fii gelos, pentru ca ne ferim si tu nu o sa afli! ma rog, asta daca ma lua la vorbe pe privat ... asa dupa cum am zis nu-s deosebit deci presupun ca primul pas in a fi deosebit, se constituie in cumpararea unui apartament prin scarile astea ale voastre de bloc PS: vezi ca a zis "deosebiTZI" la plural... deci nu esti singurul... apropo de gelozie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) ce PERSOANA Rechine, ce echipament ti-ai tras Ti-am zis io ca o sa faci senzatie Si mai schimba poza aia, ca de asta ne-am saturat Editat Septembrie 25, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Rechine, ce echipament ti-ai tras rechine casca e Lazzer, Nolan sau ce marca? ca vreau si io fo doua!... Au si viziere fumurii? Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Si mai schimba poza aia, ca de asta ne-am saturat Eu?? rechine casca e Lazzer, Nolan sau ce marca? ca vreau si io fo doua!... Au si viziere fumurii? Ai vazut ca e cu tot cu brau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Eu?? nu tu. rechinu. mai corect era: mai schimba si tu tzatzele alea blonde rechine ca de astea ultimile ne-am saturat. PS: oi fi tu blonda, da uite ca estia` uameni se uita mai mult la poze decat la tine pentru simplu motic ca tu... dai prea bine cu zarul! @cosmin: cosmine mate, tu scrii replica aia de vreo 10 minute esti in "posting" =)) hai odata ca nu mai am rabdare! Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu tu. rechinu. mai corect era: mai schimba si tu tzatzele alea blonde rechine ca de astea ultimile ne-am saturat. PS: oi fi tu blonda, da uite ca estia` uameni se uita mai mult la poze decat la tine pentru simplu motic ca tu... dai prea bine cu zarul! Le este frica sa se uite la mine ca sunt a dracu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 cosmine! pai stai ma ca nu o vreau de nevasta! io doar amant pot fi si asta indiferent de nivelul idilei dintre scarile blocului apropiate!... si n-ai cum sa fii gelos, pentru ca ne ferim si tu nu o sa afli! ma rog, asta daca ma lua la vorbe pe privat ... asa dupa cum am zis nu-s deosebit deci presupun ca primul pas in a fi deosebit, se constituie in cumpararea unui apartament prin scarile astea ale voastre de bloc PS: vezi ca a zis "deosebiTZI" la plural... deci nu esti singurul... apropo de gelozie Cata rautate sta in omul asta mare.........Imi spune ca nu e pt el dar ca nici eu nu o voi avea.....Pluralul e folosit pt ca am eu personaliate multipla, nu ca a mai vb si cu altii,gen matracuca de Dan care mai e si fericit pe deasupra... P:S.Apartamentul se livreaza cu tot cu o colonie de gandaci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 rechine casca e Lazzer, Nolan sau ce marca? ca vreau si io fo doua!... Au si viziere fumurii? razi tu razi, da la cat costa "casca" asta, iti iei doua arai, varf de gama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) ce firma e? eu ii stiu pe aia de la Renania ca aduc echipament de protectie destul de bune calitativ si pretz ok. Asta e, daca-i scumpa... vroiam sa-i fac cadou buburuzei una ca am impresia ca-i shade bine-n plete dar n-am prea multi bani pen` ca trebuie sa cumpar apartamentul ala cu colonia de gandaci... Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu tu. rechinu. mai corect era: mai schimba si tu tzatzele alea blonde rechine ca de astea ultimile ne-am saturat. PS: oi fi tu blonda, da uite ca estia` uameni se uita mai mult la poze decat la tine pentru simplu motic ca tu... dai prea bine cu zarul! : AI DRACU TABLAGII,acu sunt cu gura mare pana vine Dan....Vrem alta blonda.Sa votam... @cosmin: cosmine mate, tu scrii replica aia de vreo 10 minute esti in "posting" =)) hai odata ca nu mai am rabdare! Gata pt tine fac orice... Le este frica sa se uite la mine ca sunt a dracu' NU esti dracu gol..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Gata pt tine fac orice... NU esti dracu gol..... da? ieri era imbracata... s-o fi "dezvelit" azi-noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutare tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) ce firma e? eu ii stiu pe aia de la Renania ca aduc echipament de protectie destul de bune calitativ si pretz ok. Asta e, daca-i scumpa... vroiam sa-i fac cadou buburuzei una ca am impresia ca-i shade bine-n plete dar n-am prea multi bani pen` ca trebuie sa cumpar apartamentul ala cu colonia de gandaci... Aha...in loc sa-mi iei mie casca tu vrei sa te muti langa IuliaHohan Sa joci cu Iulia bridge da? ieri era imbracata... s-o fi "dezvelit" azi-noapte De obicei dorm invelita, dar aseara nu mai stiu ce oi fi facut ca eram tare obosita Editat Septembrie 25, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Vreau concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, sunt satul de munca .. ce se petrece aici , si eu nu stiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutare tuturor! Hello, Alex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 De obicei dorm invelita, dar seara nu mai stiu ce oi fi facut ca eram tare obosita Auci, beibi, veri auci!! Foarte interpretabil, mandro!! © Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Nu era buldozer ma, era incarcator frontal Uitati ce jucarii i-am dat lu' Mandibula sa incerce ma, voi nu e normali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Vreau concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, sunt satul de munca .. ce se petrece aici , si eu nu stiu ? Si eu vreau. Si mai am o saptamana. Unde mergem? Auci, beibi, veri auci!! Foarte interpretabil, mandro!! © Mda...mancasem o litera Asa e cu limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 rechine ti-ai facut asigurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 imi fac. voi vreti sa schim poza, sau gagica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Si eu vreau. Si mai am o saptamana. Unde mergem? Mergem in lume.... Editat Septembrie 25, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate