alexander_all4rap Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 pina la urma mergem la oltenita. sau prin oras, la o plimbare? Pe la 16 spre Oltenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 UNDE MERGEM MAINE LA GRATAR ???? SI CARE SE ANUNTA ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Bre peoples, necst uichend ma duc sa fac o vizita mobrelor! Ma apuc de Simson, ca tre' sa-l coafez si sa-i dau vopseala!Black magic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Lumeeee,mi-au taiat astia netu de vo cateva zile.Tastez de pe unde apuc So, daca iesiti maine pe undeva, vreau si eu sa ma join.Dar pt ca nu mai am net va rog sa ma contactati la tel 0744 261 894 sau 0723 631 281. Soon o sa raman fara carnet si vreau sa profit cat pot de iesiri PS : Mai am nevoie de o casca ptr pasager cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) Bre, aceeasi locatie, ora 10 AM acelasi loc de plecare! Cu casca... nush. poate s-o gasi f'una! nu cred ca mai ajung maine la gratar, probleme personale. Editat Martie 29, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 eu inca sunt numai la categ conservar...asa ca am mers la masa (5 m distantza de munci) cu masina..doar doar s-o mai vedea si culoarea ei naturala acum cu ploaia asta..ca nu am mai apucat sa ii fac baitza... OFFTOPIC...dar ne putem si amuza de ploaie..nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 (editat) Mai, ce-i cu amoreala asta pe militari?!!??? da, ploua dar ibricu-i pe foc si-o cafea la albastra nu strica! (putem sa ne mai intalnim si in alte zile in afara de vineri ) @alexander.. mi-e somn! mai dam o tura la oltenita!?!? Editat Martie 31, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Mai, ce-i cu amoreala asta pe militari?!!??? da, ploua dar ibricu-i pe foc si-o cafea la albastra nu strica! (putem sa ne mai intalnim si in alte zile in afara de vineri ) @alexander.. mi-e somn! mai dam o tura la oltenita!?!? Cafea? Vreauuuu!! Ca-i aproape de mine (personal reasons ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Mai, ce-i cu amoreala asta pe militari?!!??? da, ploua dar ibricu-i pe foc si-o cafea la albastra nu strica! (putem sa ne mai intalnim si in alte zile in afara de vineri ) @alexander.. mi-e somn! mai dam o tura la oltenita!?!? merge si romul pe asa o vreme ----> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Cafea? Vreauuuu!! Ca-i aproape de mine (personal reasons ) Azi parca as bea si eu o cafea.. ne vedem la "albastra"?? As veni pietonal, pentru ca as baga si o bere "alcoholizata"! merge si romul pe asa o vreme ----> Merge si romul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 Coniac. Ca n-am avut rom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Azi parca as bea si eu o cafea.. ne vedem la "albastra"?? As veni pietonal, pentru ca as baga si o bere "alcoholizata"! Merge si romul.. Ce-ai dreaq santetzi! Io nu cred ca o sa pot alco'lice fo saptamana! --- Mesaj completat în 31 Mar 2008 14:47 ------------- Coniac. Ca n-am avut rom. macar betzi si pentru mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Mai, ce-i cu amoreala asta pe militari?!!??? da, ploua dar ibricu-i pe foc si-o cafea la albastra nu strica! (putem sa ne mai intalnim si in alte zile in afara de vineri ) @alexander.. mi-e somn! mai dam o tura la oltenita!?!? ) Buei...Amrita`i cea mai tare...pan` la ea n`am auzit sa doarma omu` cand e pasager p motor. Da` cand am fost la Oltenita...am vazut live. Cum sa dormi juma` de drum?...cu reprize la 145km/h? Yo am verificat azi dim pe wheather.com cum sta treaba azi...si am plecat cu motoru` ca erau doar 20% sanse de ploaie. Acu`s uscat...da` cand plec de la serviciu...o sa ma cam ud...asa ca diseara daca mergem la albastra o ard bizar cu ceai si acid acetilsalicilic administrat preventiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Ce-ai dreaq santetzi! Io nu cred ca o sa pot alco'lice fo saptamana! <small>--- Mesaj completat în 31 Mar 2008 14:47 -------------</small><br/> macar betzi si pentru mine! Sa vezi si tu cum e!!! eu la orele 21:00 scap de la clinica... pe la 22 fara as fi la albastrea! ma sunati si pe mine careva daca va strangeti ca de la 16:00 plec in alta clinica unde n-o sa am timp sa stau pe forum va pupa, amrita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 Am o stare naspa. Cred ca pastrez cantitatea de cafea si o maresc p-aia de coniac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Am o stare naspa. Cred ca pastrez cantitatea de cafea si o maresc p-aia de coniac.. E de la vreme...nici eu nu ma simt grozav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Am o stare naspa. Cred ca pastrez cantitatea de cafea si o maresc p-aia de coniac.. Shefa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 Nu e de la vreme, nu-s meteosensibila (decat cu glezna). Altili.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Si eu am o stare naspa, dar la mine e si de la vreme si mai am si niste dracusori pe mine!!! Sper sa scap de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Nu e de la vreme, nu-s meteosensibila (decat cu glezna). Altili.. Nu ma supara nici p mine fizicu`...doar k sunt bosumflat si o pun p seama vremii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Si la Iasi ploua ( Si vroiam sa ma dau cu mobra diseara ..... Mi-e dor de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 bine bine..e aiurea afara...aaaaaaaaaam inteles...hai sa ne inveselim la un pahar de rom (kali..mi s-a pus pata..am pofte ) am aflat si eu pe unde vien terasa aia faimoasa ..deci? pe la 21.30? acolo? care te pui pe lista? carti? table? remi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 bine bine..e aiurea afara...aaaaaaaaaam inteles...hai sa ne inveselim la un pahar de rom (kali..mi s-a pus pata..am pofte ) am aflat si eu pe unde vien terasa aia faimoasa ..deci? pe la 21.30? acolo? care te pui pe lista? carti? table? remi? TABLEEEEEEEEEEE Dar nu e cam tarziu la 21.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 TABLEEEEEEEEEEE Numa' la table-ti sta gandu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate