BBL Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Joi, pe la 19.00, vii pe la Piata Constitutiei la CBR F meeting? Am tot incercat sa ajung, sa va cunosc, dar nu am reusit. Daca vremea e ok, contati pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 shinule ti-ai reparat carenele?15 minute pina la raspuns Nu. Nu stiu de unde sa iau plasa d-aia pt carene, d-aia de fibra si chit pt fibra... Am tot incercat sa ajung, sa va cunosc, dar nu am reusit. Daca vremea e ok, contati pe mine. Try harder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ne vedem la noapte prin parcare la Victoriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ne vedem la noapte prin parcare la Victoriei ce se intampla acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Sex in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Sex in grup bleahhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Nu. Nu stiu de unde sa iau plasa d-aia pt carene, d-aia de fibra si chit pt fibra... vinde un nene pe forum in cantitati industriale. Sau te duci linga MegaImage-ul de la Lizeanu unde-i un magazin de vopsele si cumperi un kit (vreo 250ml zeama, intaritor si niste plasa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Cum e partia in Azuga? Nu am fost niciodata. Unde in Austria? M-ar interesa si pe mine. In Azuga e intr-adevar mai abrubt dar e misto pentru snowboard.. si e foarte misto ca au inlocuit telescaunul cu niste gondole care fac in jur de 6-8 min pana sus si nu se mai face coada aproape deloc. Sunt 2 partii pe care le cobori relativ repede(eu in mai putin de 5 min ). In Austria merg in Innsbruck, chiar in oras.. hotel de 4 stele, cazare 7 nopti, cu 2 mese incluse si ski-pass pe 9 partii din zona, transport moka pana la partie cu autobuz etc. pret total 480 de euroi.. daca te intereseaza, cred ca mai au locuri dar nu pt mult timp(noi deja am dat avans). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Sex in grup ce visati voi la Vondelpark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 am uitat ce vroiam sa zic.... nu era important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 am uitat ce vroiam sa zic....nu era important. eu cred ca vrei sa te faci albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 am uitat ce vroiam sa zic....nu era important. Vroiai sa ne spui ce ai baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ce visati voi la Vondelpark Nu stiu la ce visezi tu, dar eu ies sa ma dau In parcare se parcheaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 am uitat ce vroiam sa zic....nu era important. Nu suntem singuri in univers!!! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 vinde un nene pe forum in cantitati industriale. Sau te duci linga MegaImage-ul de la Lizeanu unde-i un magazin de vopsele si cumperi un kit (vreo 250ml zeama, intaritor si niste plasa). Multumesc de sfat Serban, maine ma duc la shopping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 1 octombrie 2008, a expirat suspendarea exercitarii dreptuui de conducere Ma duc in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 nu-mi vine sa cred... nu s-a trezit nimeni??? iiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa neatzaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 In Azuga e intr-adevar mai abrubt dar e misto pentru snowboard.. si e foarte misto ca au inlocuit telescaunul cu niste gondole care fac in jur de 6-8 min pana sus si nu se mai face coada aproape deloc. Sunt 2 partii pe care le cobori relativ repede(eu in mai putin de 5 min ). In Austria merg in Innsbruck, chiar in oras.. hotel de 4 stele, cazare 7 nopti, cu 2 mese incluse si ski-pass pe 9 partii din zona, transport moka pana la partie cu autobuz etc. pret total 480 de euroi.. daca te intereseaza, cred ca mai au locuri dar nu pt mult timp(noi deja am dat avans). Misto cu gondola. Anul trecut stateam in Paltinis la coada de imi pierea cheful. Despre Austria, ma consult cu consoarta si te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Neata! Care aveti cunostinte la AlphaBank sa cer si eu niste INFORMATII din culise despre refinantare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Neata! Care aveti cunostinte la AlphaBank sa cer si eu niste INFORMATII din culise despre refinantare? ma pot interesa! vb cu seful meu mai tz! frumoase tatuaje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 neatza ! mi-am adus aminte : " ADEVARUL E DINCOLO DE NOI " Mos Ion in trenul de Constanta, in compartiment cu un grup de tineri. - Mergeti la mare copii ? - Da bade. - Pai va rog si eu ceva, ca sunt cam batran si obosit. Daca adorm ma treziti si pe mine sa cobor la Medgidia ? - Da tataie, dormi linistit. Adoarme mosul, tinerii se apuca de cantat, de jucat carti...cand se uita pe geam la un moment dat trenul era deja oprit in Medgidia. Intra in panica, il trezesc pe mos ... HAI TATAIE CA E MEDGIDIA!!! Trenul se pune in miscare... - Pai cum sa fac ca imi rup gatul ? - Mosule sa faci cum iti spun eu, il invata unul, dupa ce sari din tren o iei la fuga pe peron odata cu trenul asa sa nu-ti pierzi echilibrul si dupa aia incetinesti si te opresti. Zis si facut, sare mosul, o ia la fuga pe langa tren. Tinerii rasufla usurati ca l-au ajutat. Dupa cinci minute apare mosul in compartiment. Stupoare!!! -Ce s-a intamplat bre ? - Mai copii, am facut cum m-ati invatat voi, am luat-o la fuga pe langa tren si cand sa incetinesc, pe la ultimul vagon, o namila de om m-a luat de subtioara: - hai tataie ca te ajut eu, hopa sus ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 ma pot interesa! vb cu seful meu mai tz! frumoase tatuaje! Multumesc pentru ambele 'puncte' neatza Neata! neatza !mi-am adus aminte : " ADEVARUL E DINCOLO DE NOI " Neata! Viata e complexa si are mai multe aspecte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate