Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La multi ani celui care a mai imbatranit cu un an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 JJ, tot ce iti doresti Multzam frumos, bre!! La multi ani celui care a mai imbatranit cu un an! Sar'na, Kawaline!! Militaroshilor, poate dati un semn si la mandea daca va adunati vineri pe f'undeva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Militaroshilor, poate dati un semn si la mandea daca va adunati vineri pe f'undeva.. Cum sa nu? Stii ca intotdeauna ne e dor de tine :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Cum sa nu?Stii ca intotdeauna ne e dor de tine :D iar ma tradezi? Editat Octombrie 1, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Mergem la concert vinerea viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Mergem la concert vinerea viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Mergem la concert vinerea viitoare? cine o sa cante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 cine o sa cante? Vezi mai sus Prima oara am dat reply aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Vezi mai sus Prima oara am dat reply aiurea. hmmmmmm, roacheritza asculta house :) I'll be there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 hmmmmmm, roacheritza asculta house I'll be there Not funny Pentru melodia asta vin http://www.youtube.com/watch?v=9WgZ1COisOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Not funny Pentru melodia asta vin http://www.youtube.com/watch?v=9WgZ1COisOU it was meant to be a joke o sa mixeze melodii mult mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 it was meant to be a joke o sa mixeze melodii mult mai misto Pentru mine mai toate melodiile house/trance etc suna la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La multi ani, JJ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 iar ma tradezi? TREBUIE SA NE VEDEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 @costin: ne vedem maine la cantina aia sa mestecam cu dintzii... in jur de 12 trecute fixe. care vine primu sta la coada! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 @costin: ne vedem maine la cantina aia sa mestecam cu dintzii... in jur de 12 trecute fixe. care vine primu sta la coada! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) @costin: ne vedem maine la cantina aia sa mestecam cu dintzii... in jur de 12 trecute fixe. care vine primu sta la coada! ) oki, te sun inante pt ca nu stiu sigur unde e dintre militaristi o sa fie cineva maine pe la pranz in pipera??? Editat Octombrie 1, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) @buburuza: eu cu tine?! uite sunteti martori totzi cum ma hartzuieste buburuza! vrea neaparat sa ma vada ca cica nu mai poate fara mine! am incercat sa o refuz dar devine violenta... cred ca pana la urma o sa ma "impiedic" edit: fvck netu asta care nashte post-uri duble Editat Octombrie 1, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 @buburuza: eu cu tine?! uite sunteti martori totzi cum ma hartzuieste buburuza! vrea neaparat sa ma vada ca cica nu mai poate fara mine! am incercat sa o refuz dar devine violenta... cred ca pana la urma o sa ma "impiedic" DA, TU CU MINE. M-am saturat de cate ori m-ai refuzat. Data viitoare nu mai accept nicio scuza. Vin peste tine :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 poze ceva?? era a doua zi dupa ce l am fc! ns cat de bine se vede poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 @nikol: pacat ca nu e clara, nu se vede bine... pielea! si daca potzi, sterge si tu scorpionul ala ca ne ia din priveliste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 era a doua zi dupa ce l am fc! ns cat de bine se vede poza... Bleah, e crop-uita!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 azi se stange lumea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 azi se stange lumea ? ar cam fi cazul! unde mergem diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La multi ani JJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate