Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Neata copii....sunt foarte Sa aveti o zi buna,macar voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Buna dimineata ! Miros de weekend..... neata" cred ca o sa ne ploaie zilili astea.... Neata copii....sunt foarte Sa aveti o zi buna,macar voi... neata. astenia ? sau probleme? sau ai uitat ca noaptea e facuta sa si mai dormi glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Neata as prefera orice decat sa ajung de la plaza pe kiseleff. iti mentii tonusul Azi am venit batraneste cu Mercedesu ala scump (136), ca am tocuri si fustita. neata. astenia ? sau probleme? sau ai uitat ca noaptea e facuta sa si mai dormi glumeam Populatia de noapte nu se schimba niciodata Neata copii....sunt foarte Lamaie, ceai, alea alea Miros de weekend..... Abia astept sa vina ora 5, sa se duca si ziua de azi!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 neata. astenia ? sau probleme? sau ai uitat ca noaptea e facuta sa si mai dormi glumeam Raceala crunta Lamaie, ceai, alea alea Mda....medicamente,picaturi,servetele alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Imbraca-te bine, iesi la alergat, baga o baie fierbinte, dormi putin si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Abia astept sa vina ora 5, sa se duca si ziua de azi!!!!!!!!!!! io la 3 30 am rupt usa.... neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) 'neata copii!?! LE: BBL, ne-ai tras teapa aseara Editat Octombrie 3, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 salutare, azi cand am venit de la munca ,pe la ora 18:20 am vazut ceva motociclisti pe timisoara.....voi erati? nu ati fi vrut sa vedeti cum eu stateam in coada si mi se scurgeau ochii dupa voi,asta daca v-am nimerit . haideti sa va arat ce propunere am primit de la o cunostinta.\\e o honda cb 1300s ,si sincer chiar imi place.e din 2005,12 mii km, 6600 euro.foarte bine arata si nu stiu ce sa fac...imi place si cbr si asta ...voi...ceva sfaturi pt un zevzec? Neata lume. Razvan, e cam mult pentru inceput. Ramai la 600, e ok si la inceput si mai incolo. La anul cred ca trec la RR-ul nou. Arata bestial RR-ul negru. Te asteptam la plimbari. Intrebare: oare astia de ce nu au si galben disponibil ptr modelele noi? S-au oprit undeva prin 2006. 'neata copii!?! LE: BBL, ne-ai tras teapa aseara Am stat la munca pana pe la 8 jumate. Mai gaseam pe cineva la ora aia? Da-mi si mie PM cu nr tau de tel (sau pe mess). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 neatza lume @andra: sanatate si aspirina saracului @razvan: arata f bine dar......nu are stickerele originale si asta pt ca....... 1) nu ia placut propietarului culoare si le a schimbat (ai grija sa nu fie din plastic ABS pt la viteza fac galagie) sau 2) a cazut si a fost nevoit sa le schimbe (sa uitat careva la cadru/furca etc sa nu fie stranbe?) hai ca te am speriat destul hai ca a iesit soarele, care mergeti la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 neatza lume @andra: sanatate si aspirina saracului @razvan: arata f bine dar......nu are stickerele originale si asta pt ca....... 1) nu ia placut propietarului culoare si le a schimbat (ai grija sa nu fie din plastic ABS pt la viteza fac galagie) sau 2) a cazut si a fost nevoit sa le schimbe (sa uitat careva la cadru/furca etc sa nu fie stranbe?) hai ca te am speriat destul hai ca a iesit soarele, care mergeti la plimbare? M-as baga eu la o plimbarica, dar dupa 4 daca tine vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 M-as baga eu la o plimbarica, dar dupa 4 daca tine vremea cu noi. la 4 cred ca ma gasesti pe sisesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Neata Azi am venit batraneste cu Mercedesu ala scump (136), ca am tocuri si fustita. ca de vineri asa.. Neata lume. Razvan, e cam mult pentru inceput. Ramai la 600, e ok si la inceput si mai incolo. La anul cred ca trec la RR-ul nou. Arata bestial RR-ul negru. Te asteptam la plimbari. Intrebare: oare astia de ce nu au si galben disponibil ptr modelele noi? S-au oprit undeva prin 2006. da,asa o sa fac.Si eu astept sa ma tin dupa voi intr-adevar galbenul da bine mai ales in combinatie cu putin negru.....nu prea le am cu istoricul motoarelor asa ca cel putin eu nu stiu ce sa raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Neata Azi am venit batraneste cu Mercedesu ala scump (136), ca am tocuri si fustita. Lol ! Imediat m-am gandit la acest tip de masinuta ! Eu am vazut ca trotineta este o solutie f buna pentru traficul din Bucureshit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Neata Azi am venit batraneste cu Mercedesu ala scump (136), ca am tocuri si fustita. Populatia de noapte nu se schimba niciodata Lamaie, ceai, alea alea Abia astept sa vina ora 5, sa se duca si ziua de azi!!!!!!!!!!! pentru uni dimineata vine seara ,si wekendul incepe luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 neatza lume @andra: sanatate si aspirina saracului @razvan: arata f bine dar......nu are stickerele originale si asta pt ca....... 1) nu ia placut propietarului culoare si le a schimbat (ai grija sa nu fie din plastic ABS pt la viteza fac galagie) sau 2) a cazut si a fost nevoit sa le schimbe (sa uitat careva la cadru/furca etc sa nu fie stranbe?) hai ca te am speriat destul hai ca a iesit soarele, care mergeti la plimbare? o sa stam mai mult de vorba referitor la chitibusurile astea pe care eu ca neexperimentat nu le vad, cand o sa ne vedem saptamana viitoare.Sincer din experienta cu masini si mie mi s-a parut suspect ca este clean toata....cat despre verificare nu s-a facut.am vorbit cu omul si e plecat din tara si o sa urmeze sa ma intalnesc cu el cand vine sa o inspectez.atunci o sa iau pe cineva care se pricepe ca nu ma dau banii afara din casa si mai ales de ce sa ii dau unui escroc. cat despre plimbarica....trec peste,raman cu inghititul in sec bafta si sa aveti vreme frumoasa Raceala crunta Mda....medicamente,picaturi,servetele alea alea insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ca de vineri asa.. Nu am casual happy friday sau alte chestii corporatiste La 1 trebuie sa ma duc la cleent, tinuta obligatorie. Azi am camasa cu maneca scurta, o sa-mi vada baietii cu cravata tatuajele Lol ! Imediat m-am gandit la acest tip de masinuta ! 136-le meu este ceva mai mare, iar din bunatatea ce ma caracterizeaza permit si altora sa mearga cu el )))) pentru uni dimineata vine seara ,si wekendul incepe luni Am avut si eu vremuri mai bune Pe strada mea in fiecare zi e sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 pentru uni dimineata vine seara ,si wekendul incepe luni corect da tu cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 neatza lume @andra: sanatate si aspirina saracului Neata! Thx...e din ce in ce mai rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 da tu cine esti? Haaaaaaaaaaaaaaa Vreau drepturi de autor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Nu am casual happy friday sau alte chestii corporatiste La 1 trebuie sa ma duc la cleent, tinuta obligatorie. Azi am camasa cu maneca scurta, o sa-mi vada baietii cu cravata tatuajele 14,esti criminala pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 la 4 cred ca ma gasesti pe sisesti Aici langa mine . Te sun cand scap de la munca. Pe Sisesti esti la plimbare sau te duci la Bala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Vin si eu! Unde e Sisesti? Am impresia ca suntem vecini... Editat Octombrie 3, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Vin si eu! Unde e Sisesti? Am impresia ca suntem vecini... Tu stai acasa azi ! Esti pedepsit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Neata! Thx...e din ce in ce mai rau! imi pare rau vrei sa iti aduc aspirina de care vorbeam mai devreme? Aici langa mine . Te sun cand scap de la munca. Pe Sisesti esti la plimbare sau te duci la Bala? plimbare si sa stau 5 min de vb ca mi am comandat manete scurte si chit de lant rosu si tu cine esti? (am schimbat expresia ca sa nu mai ceara drepturi de autor 14 ) Vin si eu! Unde e Sisesti? Am impresia ca suntem vecini... barbu vacarescu => ion ionescu de la brad => sisesti ( prima strada stg dupa curba, mergi pe banda a2a ca prima se intrerupe de vreo 3 ori pana o sa vezi pe stg o remorca cu mototrete pe ea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 imi pare rau vrei sa iti aduc aspirina de care vorbeam mai devreme? Nu,dar poti veni sa-mi faci ceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate