alexutzza Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 imi pare rau vrei sa iti aduc aspirina de care vorbeam mai devreme? plimbare si sa stau 5 min de vb ca mi am comandat manete scurte si chit de lant rosu barbu vacarescu => ion ionescu de la brad => sisesti ( prima strada stg dupa curba, mergi pe banda a2a ca prima se intrerupe de vreo 3 ori pana o sa vezi pe stg o remorca cu mototrete pe ea) Eu sunt alexutza! tu cine esti? nu stau in militari,stau prin apropiere,pe la eroilor..se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Tu stai acasa azi ! Esti pedepsit !! Stau, daca ma pedepsesti tu barbu vacarescu => ion ionescu de la brad => sisesti ( prima strada stg dupa curba, mergi pe banda a2a ca prima se intrerupe de vreo 3 ori pana o sa vezi pe stg o remorca cu mototrete pe ea) O gasesc eu... Eu sunt alexutza! tu cine esti? nu stau in militari,stau prin apropiere,pe la eroilor..se pune? Stai mai cumintica acolo, ca-s multi sacali pe aici! Matrimoniacii vor sa te pastreze pentru ei LE: Alexuta e o gagicuta frumusica si simpatica, inmatriculata si cumintica E bine asa, soro? Editat Octombrie 3, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Eu sunt alexutza! tu cine esti? nu stau in militari,stau prin apropiere,pe la eroilor..se pune? nici eu nu stau in militari dar aici imi place, e cel mai tare forum si pluc ca ii cunosc personal pe toti si sunt super oamenii eu stau pe barbu vacarescu poze sa te recunoastem in trafic? Nu,dar poti veni sa-mi faci ceai vin cu el la pachet sa ma astepti pe geam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Stau, daca ma pedepsesti tu O gasesc eu... Stai mai cumintica acolo, ca-s multi sacali pe aici! Matrimoniacii vor sa te pastreze pentru ei LE: Alexuta e o gagicuta frumusica si simpatica, inmatriculata si cumintica E bine asa, soro? foarte cumintica da',oricum shinule,nu mi-e frica de sacali,doar esti tu sa ma aperi..si-l chem si pe adidas nici eu nu stau in militari poze sa te recunoastem in trafic? poze n-am ,ca-s la munci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 foarte cumintica da',oricum shinule,nu mi-e frica de sacali,doar esti tu sa ma aperi..si-l chem si pe adidas ca JJ, eu si Gixxu suntem in categ sacali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ca JJ, eu si Gixxu suntem in categ sacali. cu asa sacali poti sa chemi vreo 20 ca Shinu si tot degeaba @BBL cred ca o sa vin pe straulesti sa ma opresc la tine la munca (parca pe acolo lucrezi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 cu asa sacali poti sa chemi vreo 20 ca Shinu si tot degeaba @BBL cred ca o sa vin pe straulesti sa ma opresc la tine la munca (parca pe acolo lucrezi) neahhhhh,sacalii astia n-au treaba cu mine,ei ma iubesc: D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 neahhhhh,sacalii astia n-au treaba cu mine,ei ma iubesc: D si noi si noi O SAPTAMANA FARA RAUTATI SI CERTURI SI CAT DE BINE E....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) ca JJ, eu si Gixxu suntem in categ sacali. JJ si Gixxu mai zic si as adauga Adidas, da' tu n-ai moaca de sacal cu asa sacali poti sa chemi vreo 20 ca Shinu si tot degeaba Ma descurc bre' ca ne batem in 'telect, nu cu brandu' neahhhhh,sacalii astia n-au treaba cu mine,ei ma iubesc: D Toti te-ar iubi pe tine mai LE: dovada fiind si reply-ul lui Hammer de mai sus Editat Octombrie 3, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 O SAPTAMANA FARA RAUTATI SI CERTURI SI CAT DE BINE E....... Nu te mai bucura atat ! Saptamana nu s-a terminat .....oricand te pot invada micutii virusi de raceala :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 JJ si Gixxu mai zic si as adauga Adidas, da' tu n-ai moaca de sacal Toti te-ar iubi pe tine mai LE: dovada fiind si reply-ul lui Hammer de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Vaiiiiii, n am chef de munca deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Macar aceste cinci zile lucratoare sa le incheiem in clinchet de pahare/sticle!! Diseara, pe unde ne-om "reuni", prima runda e de la mandea (poate nu doar prima, in functie de cati veti da cu subsemnatu'/a!) Vaiiiiii, n am chef de munca deloc! Mda... Ce dracu' caut eo la munca si azi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ce ziceti voi de un dans diseara la expirat????? lipscani 4 colt cu brezoieni 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ce ziceti voi de un dans diseara la expirat????? lipscani 4 colt cu brezoieni 5 Suna interesant! Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Suna interesant! Cine mai vine? muzica ca la VAMA preturi MICI distractie garantata Honey ce zici, vi diseara ca raceala trece de la o "surubelnita" sau un "godfather" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ce ziceti voi de un dans diseara la expirat????? lipscani 4 colt cu brezoieni 5 asta era o oportunitate sa va cunosc...dar plec din oras 2 zile....data viitoare nu mai scapati sete mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 900 de pag! la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 cu asa sacali poti sa chemi vreo 20 ca Shinu si tot degeaba @BBL cred ca o sa vin pe straulesti sa ma opresc la tine la munca (parca pe acolo lucrezi) Da un tzar cand esti pe aici. O tura cu ATV-ul e din partea casei. Cum treci de Sisesti, treci podul peste lacuri si mai mergi 5-600 m. Un Lukoil pe dreapta, cedezi trecerea si mergi tot inainte. Prima poarta cu bariera rosie, macarale multe si galbene in curte, intrebi de mine la poarta si iti arata baietii. Daca vii din partea cealalta, treci de Alka (hala mare rosie) si imediat pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Da un tzar cand esti pe aici. O tura cu ATV-ul e din partea casei. Cum treci de Sisesti, treci podul peste lacuri si mai mergi 5-600 m. Un Lukoil pe dreapta, cedezi trecerea si mergi tot inainte. Prima poarta cu bariera rosie, macarale multe si galbene in curte, intrebi de mine la poarta si iti arata baietii. Daca vii din partea cealalta, treci de Alka (hala mare rosie) si imediat pe stanga. asa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Daca vrei poti sa speli si moto. Tot din partea casei Editat Octombrie 3, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Daca vrei poti sa speli si moto. Tot din partea casei buna treaba asta cu spalatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 'neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 muzica ca la VAMA preturi MICI distractie garantata Honey ce zici, vi diseara ca raceala trece de la o "surubelnita" sau un "godfather" As veni Sa vad cum ma simt,k maine tre sa particip si la o nunta.... Nico,Cami,baieti,veniti in Expirat dupa ping-pong? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Daca iesiti sunati-ma si pe mine, ca nu cred ca mai intru pe forum deseara. Mi-a crapat hard disku de la laptop 0721 42 35 30 'neata Cine se respecta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate