aileea Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Care iesim...pe unde iesim ? Eu ma gandeam la un "ursu" si in cel mai rau caz Paw... Fuck...iar am uitat de id, Gixx'u here Editat Octombrie 5, 2008 de aileea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Nu pot sa dorm Ce bine le zici tu,Radu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Cine e Radu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 mi e rautz, dar parca as iesi pe undeva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 @14 : Nike Uite-o si pe Cami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 M-am chinuit aseara juma' de ora in Paw, sa-i explic unei tipe ce-i aia aspirina saracului! Am plecat ca nu pricepea PS. Azi e ziua lui Cracky si s-a organizat o petrecere surpriza in Paw (Iron City) Poate va faceti drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 deci iesim la o ciocolata calda! nu mai am stare, am stat toata ziua in pat! maine nu ma duc la serviciu, am vb cu sefu si a zis ca decat sa zac pe acolo si sa le dau virusii mei insistenti...mai bine sa stau acasa! M-am chinuit aseara juma' de ora in Paw, sa-i explic unei tipe ce-i aia aspirina saracului! Am plecat ca nu pricepea PS. Azi e ziua lui Cracky si s-a organizat o petrecere surpriza in Paw (Iron City) Poate va faceti drum LA multi ani lu Cracky, chiar dc nu stiu cine este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Uite-o si pe Cami Hello Si eu sunt cam virusata, dar traiesc cu gandul ca va trece repede cu mult ceai cu lamaie Editat Octombrie 5, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Hello Si sunt cam virusata, dar traiesc cu gandul ca va trece repede cu mult ceai cu lamaie Am baut eu o gramada si nimic...am luat si pastilute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Unde iesiti bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Unde iesiti bre? Ns, bre? Tu pe unde ai vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Si eu la fel.....am bagat ceai,tot cam degeaba Mi-e frica sa mai ies azi,mi-e k ma ia mai rau dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Si eu la fel.....am bagat ceai,tot cam degeaba Mi-e frica sa mai ies azi,mi-e k ma ia mai rau dupa. Eu as iesi, dar face Sorel crize! toata ziua a stat si a fc la ceaiuri ptr mine si servire la pat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ca sa va mai treaca de ploaia de afara... cateva poze de sambata: Pauza de suc la Stefan cel Mare - Nu, nu am fost la Nea' Fane Babanu', am oprit doar la carciuma din satu' sus numit, dupa Fetesti - Barci cu ceatza, natura mai mult sau mai putin incremenita... Asteptam sa se ridice negura - Cred ca nenea a asteptat sa se faca lumina, sa nimereasca locu' de parcare... Am observat ca nu avea faruri,cred ca de asta intarzia - Nu, nu este Marsilia... este doar Tomis. - Aici nu ma puteam hotara pe care sa o iau acasa... asa ca le'am lasat pe amandoua acolo. - Un drum frumos si pustiu din Dobrogea - Motofulga cu soru'sa geamana - Si seile sunt la fel... de la nenea Touratech - Ati observat bine...numerele sunt aproape gemene - Apusul pe Dunare - Tot ca mai sus - Dunarea la Braila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Poai....nush Voi unde vreti? Umblarati ceva in weekend.... Foarte frumoase pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Poai....nush Voi unde vreti? Umblarati ceva in weekend.... Foarte frumoase pozele! Cam 650 km... subtire, asa, de sambata. Multumesc pentru aprecieri... mare lucru nu am facut... am apasat doar pe buton la aparatu' de fotat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Cam 650 km... subtire, asa, de sambata.Multumesc pentru aprecieri... mare lucru nu am facut... am apasat doar pe buton la aparatu' de fotat. Da' vaz ca n-ai fotat asa, sa le iasa ochii!? Numerele chiar sunt centempletare (combinatiune intre cent = 100 si complementar; adicatalea hadunate da o centa).. Bre, nu po' sa-ti zic cat te invidiez pentru mobra aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Da' vaz ca n-ai fotat asa, sa le iasa ochii!? Numerele chiar sunt centempletare (combinatiune intre cent = 100 si complementar; adicatalea hadunate da o centa).. Bre, nu po' sa-ti zic cat te invidiez pentru mobra aia.. Las' ca te faci tu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Niki, ai incercat cu Fervex sau Coldrex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Ca sa va mai treaca de ploaia de afara... cateva poze de sambata: frumos , next time nu mai lipsesc Editat Octombrie 5, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Niki, ai incercat cu Fervex sau Coldrex? Niki a luat de toate si nu trece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Sa pup sa treaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Sa pup sa treaca? Se leaga o idila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Sa pup sa treaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ma plictisesc rau si asa o sa fie pana la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate