mandibula Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 neatza ! v-a lovit strechea ? DON'T Disturbed - Down With The Sickness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 sunt cel mai rau angajat posibil... si pe mine m-au enervat acum astia de la aiengi...ai dracu parca nici nu as lucra la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 si pe mine m-au enervat acum astia de la aiengi...ai dracu parca nici nu as lucra la ei. eu sunt spaima secretarelor si a noile angajati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cine vrea bilet la Paul Van Dyk? Ma duc deseara la Diverta sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cine vrea bilet la Paul Van Dyk? Ma duc deseara la Diverta sa iau. eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 neatza !v-a lovit strechea ? DON'T Disturbed - Down With The Sickness Acum ocservashi bre? Cine vrea bilet la Paul Van Dyk? Ma duc deseara la Diverta sa iau. Ieo vrea bilete la Mekong Delta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Hai cei care nu au fost aseara,am o veste se pleaca in ultima saptamana vineri sambata duminica la munte...Cine se hotaraste sa-mi zica k rezerv camerele maine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 fata mea vrea la DM pe 16 mai din 27 oct se pun biletele in vanzare LOUD: Orgy - Slept so Long sa moara vecinii de langa pravalie sa inteleg ca ti-a expirat banu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Hai cei care nu au fost aseara,am o veste se pleaca in ultima saptamana vineri sambata duminica la munte...Cine se hotaraste sa-mi zica k rezerv camerele maine.... 1 apartament pt mine,fete si cei 5 stripperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 1 apartament pt mine,fete si cei 5 stripperi i'm in ca stripper Hai cei care nu au fost aseara,am o veste se pleaca in ultima saptamana vineri sambata duminica la munte...Cine se hotaraste sa-mi zica k rezerv camerele maine.... unde-ati fost aseara>???? Cine vrea bilet la Paul Van Dyk? Ma duc deseara la Diverta sa iau. cat coasta beletul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 1 apartament pt mine,fete si cei 5 stripperi sa inteleg ca daca va las sa-mi vedeti burta cum se onduleaza, ca valurile marii primavara, ( apreciati romantismul ) nu platesc cazarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 1 apartament pt mine,fete si cei 5 stripperi adica tu cu cateva prietene si cu mine ....Ma mai cheama si 5 stripperi... LA bingo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Hai cei care nu au fost aseara,am o veste se pleaca in ultima saptamana vineri sambata duminica la munte...Cine se hotaraste sa-mi zica k rezerv camerele maine.... eu vreau, eu vin oriunde...ma tin dupa voi! dar unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 adica tu cu cateva prietene si cu mine ....Ma mai cheama si 5 stripperi... LA bingo. tu erai 5 stripperi ? io am auzit de tine !, frate esti tare ! esti var cu negru ala urat 50centi ? pe mine ma mai stie lumea de aka13 work session : The Chemical Brothers - Dig Your Own Hole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 cat coasta beletul??? 35ron pe net sau la Diverta. 50ron in seara concertului. adica tu cu cateva prietene si cu mine ....Ma mai cheama si 5 stripperi... Dream on,Sonea ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 tu erai 5 stripperi ?io am auzit de tine !, frate esti tare ! esti var cu negru ala urat 50centi ? pe mine ma mai stie lumea de aka13 work session : The Chemical Brothers - Dig Your Own Hole Vezi Huny ma stie lumea,am firma mare.....Vezi ca daca mai primesc aprecieri dastea maresc onorariul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Vezi Huny ma stie lumea,am firma mare.....Vezi ca daca mai primesc aprecieri dastea maresc onorariul.... Pune-i, bre, poza cu fizicu', sa vada ce pierde!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Dream on,Sonea ))))) Lasa nu te mai fastaci acum....Fi linistita nu se uita dusmanii aici....Suntem singuri nu ne mai ascundem...... MUltumesc JJ dar aia e ultima solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Lasa nu te mai fastaci acum....Fi linistita nu se uita dusmanii aici....Suntem singuri nu ne mai ascundem...... MUltumesc JJ dar aia e ultima solutie @JJ: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 sa inteleg ca ti-a expirat banu ? mda, se cam invechise. caut acum modelu' nou, da' nu-s hotarat daca sa-l iau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 sa inteleg ca daca va las sa-mi vedeti burta cum se onduleaza,ca valurile marii primavara, ( apreciati romantismul ) nu platesc cazarea ? Acum vad eu ce bagabont e Mandibula.A auzit de femei si gata a venit cu boilerul la inaintare,ciaca si-a uns si supapa...Lasa ce te spun eu miselule....si pe Dan radu la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 @costin :ce sa-i faci,asta e viata.daca m-ai refuzat ieri Asta e rock,nu kinky stiu ,ma referam la miscarile si forma lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 NU va ganditi decat la halimos,o sa va iau cu roaba pe toti daca o tineti tot asa....Angel daca mai ai zapp-ul da-mi un beep sa-l notez si eu.... Nu mai am zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 eu sunt spaima secretarelor si a noile angajati! gata,m-am hotarat ..imi schimb jobul.daca aveti propuneri care sa contina si stat degeaba si luat bani sunt cel mai indicat.O sa fac fata cu brio. cand e concertul de care vorbiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Razvan la stat nimeni nu ma face,nu m-am dat jos din pat nici acum...........Daca vrei dau meditatii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate