Kawalin Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 nope... ii e frica lu` bubu ca ii micsorezi bucataria... bey nu va legatzi de bubu! numai eu am voie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Asta e din experienta personala? As spune mai curand ca este o lege universala...O axioma chiar a relatiilor interumane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Eu am nevoie de astea 1) Ecuatia cu o necunoscuta: Automobilul 4) Parcarea, Partea II: Manevre 10) Curs special: Parcarea in garaj. 10) Comportamentul la cumparaturi: Cardul Visa, Definirea notiunii de limita de suma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Eu am nevoie de astea Off... ai ales si tu cele mai grele dintre ele Astea sunt deja cursuri avansate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Cica sa te feresti de barbatul care are amanta mai urata decat sotia! eu nu ma bag la aruncat oale ptr ca sunt mai misogina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Cum? Nici o cratita nu zboara spre scafarlia mea? Nici un pantof? Nimic nimic?? Pe mine ma distreaza bancurile astea. Baieti,nush ce v-ati face fara noi,asa k .... guritza mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Mi am adus aminte, este Octombrie...cand este concursul de frumusete masculina ptr motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 eu raspundeam altfel la atac. stiu unele muuuuuuuuult mai grele. dar ma abtin. de ex : dc are femeia ciclu ? hai ca tb sa dau un telefon. are careva vreun aplicator de rimstripes ? Pe mine ma distreaza bancurile astea.Baieti,nush ce v-ati face fara noi,asa k .... guritza mai mica am fii mult mai linistiti si nu am mai avea un stres in spate, cand ne dam cu motoarele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Avand in vedere ca toti avem defecte si calitati si totusi ne iubim partenerii de viata...hai sa incetam ca rautatile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Avand in vedere ca toti avem defecte si calitati si totusi ne iubim partenerii de viata...hai sa incetam ca rautatile... Ele in general sunt glume, dar sunt interpretate gresit de cei care iau totul personal Tu de ce nu esti la cratita, nico? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Ele in general sunt glume, dar sunt interpretate gresit de cei care iau totul personal tocmai d aia... Ele in general sunt glume, dar sunt interpretate gresit de cei care iau totul personal Tu de ce nu esti la cratita, nico? Din acelasi motiv din care nu esti nici tu, sunt la serviciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 hai bey nik ca ne dixtram si noi vii tu sa strici farmecul cine o ia personal ... sa nu citeasca ce ne-am face fara femei?... nu stiu ca n-am incercat voi va "arcuitzi" azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Cum? Nici o cratita nu zboara spre scafarlia mea? Nici un pantof? Nimic nimic?? Lasa ca vezi tu acasa Ramona ai cuvantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 am fii mult mai linistitisi nu am mai avea un stres in spate, cand ne dam cu motoarele . Riiiiight!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 am fii mult mai linistitisi nu am mai avea un stres in spate, cand ne dam cu motoarele . Te spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Te spun ca am mancat sapun/ de 3lei 50 .... te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 voi va "arcuitzi" azi? Pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 pai nu stiu la ce ora d-aia va intrebam pe voi am crezut ca deja ati vorbit intre voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pe la ce ora? ma duc sa o arcuiesc pe una ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Salutare! Pe la ce ora va "arcuiti", daca nu sunt indiscret? As vrea sa vin si eu, n-am fost niciodata la arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pe mine ma distreaza bancurile astea.Baieti,nush ce v-ati face fara noi,asa k .... guritza mai mica de barbati e numa' vorba, de femei e numa' gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Au sosit sustinatorii domnului Kawalin. Doriti sa va inscrieti la cursul pentru barbati? L-am urmat, dar se vede treaba ca degeaba... Sunt la fel de ignorant ca inainte. Deci: ori nu am avut profesori buni, ori nu folosesc acea parte a creierului, dar aici apare alt semn de intrbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 pai cum sa nu vreau sa te vad! dar daca ma ocolesti... nu vrei sa ma vezi tu!...[/color] Pentru ca am nevoie de libertate nope... ii e frica lu` bubu ca ii micsorezi bucataria... bey nu va legatzi de bubu! numai eu am voie! Mie nu imi e frica de nimic. Doar sunt SUPER BUBURUZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Ba... al treilea razboi mondial e aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 mai...dar ce liniste e pe aci... Noapte buna tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate