cosmin_sn Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 BunA Dimineat...sunt suparat ca iar a venit ala sa sparga asfaltul la mine in spate....va rog o solutie cum sa-l ucid pe ala.cu oua nu ajung la el ca am incercat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 BunA Dimineat...sunt suparat ca iar a venit ala sa sparga asfaltul la mine in spate....va rog o solutie cum sa-l ucid pe ala.cu oua nu ajung la el ca am incercat... AI INCERCAT SA TE DUCI LA SARACUL OM SA-I DAI O MANA DE AJUTOR ???? ASA TERMINA MAI REPEDE DE SPART, SI GATA ...SCAPI SI TU ! NU MAI INCERCA CU OUA CA-S SCUMPE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Neata Militari! Hello! Mornin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 vai ce plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Moama,ce somn imi e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Dracii mei, nush daca ati primit mass-ul pe messengereanu, pentru ca nu se mai poate trimite "mass PM".. Am trimis, totusi, si pe PM celor ce nu-i aveam in lista.. sper sa nu fi uitat pe nimeni.. daca da, sa planga, ca-i trimit link-ul.. Daca n-ati primit mass-ul pe messengereanu', la fel, dati un pemeu, si va trimit linkul cu poxele de ieri.. Bunny, strangi din masele si mergi mai departe, pai ce-i aici, democratie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Dracii mei, nush daca ati primit mass-ul pe messengereanu, pentru ca nu se mai poate trimite "mass PM".. Am trimis, totusi, si pe PM celor ce nu-i aveam in lista.. sper sa nu fi uitat pe nimeni.. daca da, sa planga, ca-i trimit link-ul.. Daca n-ati primit mass-ul pe messengereanu', la fel, dati un pemeu, si va trimit linkul cu poxele de ieri.. Bunny, strangi din masele si mergi mai departe, pai ce-i aici, democratie?? Hai k sunt chiar misto Multumim JJule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Dracii mei, nush daca ati primit mass-ul pe messengereanu, pentru ca nu se mai poate trimite "mass PM".. Am trimis, totusi, si pe PM celor ce nu-i aveam in lista.. sper sa nu fi uitat pe nimeni.. daca da, sa planga, ca-i trimit link-ul.. Daca n-ati primit mass-ul pe messengereanu', la fel, dati un pemeu, si va trimit linkul cu poxele de ieri.. Bunny, strangi din masele si mergi mai departe, pai ce-i aici, democratie?? jj, nu am primit nici un link cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Hai k sunt chiar misto Multumim JJule Meh.. tre' sa facem o iesire in soare, ca sa nu mai strambati din ochi, nas, si mai stiu eo ce la blitz.. atunci sa vezi poxe ce ies!! Decaveu' jtie.. jj, nu am primit nici un link cu pozele S-a rezolvat (sper).. Sper ca n-am uitat pe nimeni, nush de ce, dar massul pe messenger n-a ajuns la nimeni, asa ca am trimis PM fiecaruia/eia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Meh.. tre' sa facem o iesire in soare, ca sa nu mai strambati din ochi, nas, si mai stiu eo ce la blitz.. atunci sa vezi poxe ce ies!! Decaveu' jtie.. S-a rezolvat (sper).. Sper ca n-am uitat pe nimeni, nush de ce, dar massul pe messenger n-a ajuns la nimeni, asa ca am trimis PM fiecaruia/eia.. Primit primit. sanc iu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 vreau sa-mi iau pusca de airsoft. care va pricepeti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Pasionatii de enduro, bagati un ochi aici /index.php?...46217&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 haidi bei cu invitatia aia la preturi bomba nimeni nu stie airsoft ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 haidi bei cu invitatia aia la preturi bomba Ti-am trimis ma. Verifica emailul. Am gasit revelion in Austria, yupppiiii. demipensiune, la Semmering http://www.tiscover.at/at/guide/32336sy,en...,home/home.html Hotelul localizat langa partia de schi si la doar 10 minute de centrul orasului Pachetul include: Cazare 4 nopti cu demipensiune Cocktail de primire Cina festiva de revelion Acces gratuit la piscina, sauna si sala de fitness 399 euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Hai k sunt chiar misto Multumim JJule Eu, ca intotdeauna, cu gura pana la urechi JJ Am gasit revelion in Austria, yupppiiii. demipensiune, la Semmering Du-te si da avans pana nu ramai fara ea Tovarasi, eu am gasit ceva ok in Maramures. 1150/pers/5 nopti cu DP si masa festiva. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 maramures , unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Du-te si da avans pana nu ramai fara ea Am deja proforma, cand ajung acasa fac si transferul bancar. Austria here we come. maramures , unde Dane multumesc pentru gestul nobil de a rabata oglinda pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Am deja proforma, cand ajung acasa fac si transferul bancar. Austria here we come. Ai trecut deja la actiune .. maramures , unde Rona de Jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Dane multumesc pentru gestul nobil de a rabata oglinda pentru mine. este gest intrat in relfex si de a incerca pe cat posibil de a elibera mijlocul cand esti in coloana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) dati-mi va rog nr de tel al lui CostinHammer Editat Octombrie 21, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Hmm...stie cineva cand e ride-testul KTM modele de strada,ca de endura sunt satul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate