costin_hammer Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 citesc review-uri, fac comparatii,dau telefoane pe la dealari, sa-mi gasesesc o arma de airsoft ( replica > ca mi s-a facut obs " nu mai zice ca vrei sa cumperi o arma, ci replica ) daca esti interesat de ce nu vb cu paw sau cu zanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Tu vrei cam multe pentru varsta ta Asa, asa, ia-te de oamenii batrani curajoaso! M-ai vazut cu artrita si in baston si faci misto de mine?? Lasa ca ajungi si tu la varsta mea sa faca aia tineri misto de tine sa vezi cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ce suparacios suntem azi Nu ti-a priit intalnirea cu noi din Plaza ... Stii k am glumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Tovarasi, am gasit o vila la Bran . Are fix 11 camere. Este la 1,5 km de castel. Avem mic dejun si cina incluse. Avem si gratarel Este 80 ron/persoana. Singura problema e ca vorbise cu cineva inainte si a ramas sa sun maine dimineata sa vad daca au dat avansul sau nu. Daca n-au dat dam noi maine ceva ( cat vrem a spus ). Daca au dat mai caut E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pentru mine e ok. Vbm diseara cand ne intalnim. Sau sambata seara cand ne strangem toti la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pentru mine e ok. Vbm diseara cand ne intalnim.Sau sambata seara cand ne strangem toti la mine. Oki doki Sambata petrecem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Cum sa nu )) Iti zic diseara sau hai sa-ti dau un PM...mi-e o lene.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Petrecere fara mine...nu este petrecere, dar revin duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pentru tine,orice Poate vine si Adidasu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pentru tine,orice Poate vine si Adidasu' eu sigur vin cu adidasii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Care dintre ei : cei roz Puma sau cei negri Adidas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Care dintre ei : cei roz Puma sau cei negri Adidas? Pe care ii preferi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Eu zic ca o singura persoana isi poate da cu parerea. Hahahhahaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 @ adidas....daca nu ma insel ii cam faceai morala lui Bashinu.....acum vad ca stai pe forum militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Rechine, ia de aici /index.php?...p;#entry1535375 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 lol alta in carantina...ralucone... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 lol alta in carantina...ralucone... si el acum s-a prins... macar acum se potriveste culoarea userului cu nuanta parului si cu ce scrie sub avatar. sunt pe drumul cel bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 si el acum s-a prins... macar acum se potriveste culoarea userului cu nuanta parului si cu ce scrie sub avatar. sunt pe drumul cel bun. te prinde bine rau te prinde bine rau merge cineva la karaoke in seara asta la ursu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Tovarasi, am gasit o vila la Bran . Are fix 11 camere. Este la 1,5 km de castel. Avem mic dejun si cina incluse. Avem si gratarel Este 80 ron/persoana. Singura problema e ca vorbise cu cineva inainte si a ramas sa sun maine dimineata sa vad daca au dat avansul sau nu. Daca n-au dat dam noi maine ceva ( cat vrem a spus ). Daca au dat mai caut E ok? e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Jordy,e ok si ce te-am intrebat pe PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Jordy,e ok si ce te-am intrebat pe PM? ce ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Jordy,e ok si ce te-am intrebat pe PM? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ce curios esti,Prodigy.Stie el.Nu e nimic naspa sau compromitator oki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ce curios esti,Prodigy.Stie el.Nu e nimic naspa sau compromitator oki asta e de ochii lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Nu e adevaraaaaaat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate