cosmin_sn Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Sonea aseara credea ca mai poate cara o femeie in spate, dar a facut cunostinta cu gazonul Andrei Mai intai Petra, acum gazonul... Un lucru e clar nu tre sa mai calc pe acolo,maine poimaine otraveste fantanile parjoleste totul.................. Si-ar fi doooriit sa ma care E bine totusi k a scapat doar cu mana rupta. Ati uitat ca i-a luat foc parul si am pus furtunul pe el ?!? : Atatea rautati ptr un sinngur om.....nu se poate aveti ceva cu mine...Mana tot ma doare...Si am mai murdarit si blugii...singurii mei blugi... N-am uitat )Era un fel de Anna Lesko...ardea in flacari Normal ca ma asociezi cu divele la cat de bun sunt....... Baietzelu', ce mai dau fetili astea din casa!! 'Ezi daca nu le acorzi suficienta atentie? : Sunt dusmanoase ptr ca sunt frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Eu am dormit vreo 4h.... mi-am pus tel pe silent,k altfel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 repatriat motoreta. Thnx to choparica si danradu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 repatriat motoreta. Thnx to choparica si danradu! P.S. ce de gagice pe aici Honey Bunny, PED, super_buburuza, SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Moama,numai fete pe forum ;) Somnic pufos! Off...maine iar MUNCA ... @Choparica : si Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Moama,numai fete pe forum oxservabil cu ochiu' liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Buna dimineatza ! Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Neata Vacanta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 repatriat motoreta. Thnx to choparica si danradu! Cu placere , oricand este posibil , poti conta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Neatza everybody. Monday sucks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Neata Vacanta.... Neatza! Kali,TE INVIDIEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Neatza, all mda, luni.......ce naspa hai sa aveti o saptamana usoara si sa treaca repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Neata! Hello! Stapana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 HB, n-ai de ce dureaza doar o saptamana, in care alerg dupa acte dimineata si sunt la ziar dupa-amiaza. In alta ordine de idei, la Spiru s-a prelungit perioada de inscriere la master, asa ca ma inscriu si la istorie ca sa fie treaba treaba Adidas, mii de scuze pentru ieri, abia cand am ajuns la job m-am gandit ca poate ai belele cu motorul... Sper ca nu a fost cazul. Mii de scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 HB, n-ai de ce dureaza doar o saptamana, in care alerg dupa acte dimineata si sunt la ziar dupa-amiaza. Pai da,o saptamana... Las k la anu' dau si eu titularizarea,k cica se maresc salariile si ai si mai mult timp liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Hahaha, la ziar nu renunt. Mai am treburi de rezolvat realitatea e ca, la 12 ani de munca, 2 grade (din 3), castigi 7,5 mil... Cam greu sa faci copii si sa ai cu ce sa-i cresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Hahaha, la ziar nu renunt. Mai am treburi de rezolvat realitatea e ca, la 12 ani de munca, 2 grade (din 3), castigi 7,5 mil... Cam greu sa faci copii si sa ai cu ce sa-i cresti... Nu ziceau astia k fac salariile de 18mil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 atunci cand tre sa mareasca salariile, intotdeauna comenteaza pe salariile celor cu 25 de ani vechime in invatamant si cu gradul I (adica ultima perfectionare posibila). Nu-i baga in seama pe cei de 25-30 de ani, care traiesc din salarii de rahat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 de unde , numai promisiuni electorale .... ei nu au buget pe 2009 , dar dau .... oricum nu vor prinde ei scadenta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 de unde , numai promisiuni electorale .... ei nu au buget pe 2009 , dar dau .... oricum nu vor prinde ei scadenta ... Si eu care vroiam sa intru in politica .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Si eu care vroiam sa intru in politica .. super tare , daca te tine , merita ..... este cea mai banoasa meserie ... in 4 ani castigi cat pentru 3 generatii ... ai si riscul de a nu putea sa-i cheltui ... dar este un risc asumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Adidas, mii de scuze pentru ieri, abia cand am ajuns la job m-am gandit ca poate ai belele cu motorul... Sper ca nu a fost cazul. Mii de scuze... Stai linistita draga, daca aveam belele, saream in fata ta si te opream eu cumva Il asteptam pe Nebunake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Neata! Stapana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) ReOl ! ieri mandibula si-a achizitionat una bucata brau neopren. ....sunt bolnav, dar ma tratez ! Editat Octombrie 27, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate